Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.01.2014 15:00 | Prominenti | Zahraniční prominenti

Z lásky je vojna! Drsná výmena názorov medzi Justinom a Selenou vás poriadne šokuje!

Poslal jej fotku svojho penisu, ona poslala jeho na liečenie!

Tak toto mladé hviezdičky nepoteší! Serveru Radar online sa podarilo získať kópiu ich nie práve lichotivej konverzácie. Ako? Správy z telefónu, ktorý je registrovaný na Seleninho nevlastného otca, preposlala speváčka kamarátkam. Jedna z nich konverzáciu posunula médiám a štipľavú výmenu názorov Justina (19) a Seleny (21) si teraz môže prečítať celý svet!

 

,,Ale no tak, bejby. Milujem ťa,“ napísal Justin svojej ex, ktorú chcel po nedávnej hádke očividne získať späť. ,,Ja už ti tie tvoje kecy nezožeriem,“ odpovedala Selena. ,,Bola som k tebe úprimná a dala ti druhú šancu. Moji kamaráti mali pravdu. Si totálny idiot.“

Na drsné slová odpovedal obletovaný spevák zmierlivo: ,,Ty si všetko, čo teraz potrebujem. Viem, že si ťa dokážem udobriť.“ Tieto vety však Selenu zjavne rozhodili. ,,Si drogovo závislý. Potrebuješ pomoc,“ napísala Justinovi.

 

 

V tej chvíli asi spevák pochopil, že dobré slová nezaberajú a skúsil to inak. ,,Ale no tak, nehovor, že ti toto nechýba,“ napísal Selene. Správu doplnil fotografiou svojho stoporeného penisu! Justin, ktorý je ľavák, drží na snímke svoje prirodzenie ľavou rukou.

 

,,Prestaň. Musíš poslúchnuť Scootra a ísť na liečenie. Si chorý,“ reagovala Selena, pričom spomenula Scootra Brauna, Justinovho manažéra.

 

,,Liečenie? J*bať na to! Ja tomu č*rákovi zarábam kopec peňazí,“ odpovedal Selene. Justin to ale nevzdal, keďže o chvíľu jej poslal ďalšiu fotku svojho prirodzenia. ,,Načo mi to posielaš. Skončili sme,“ trvala však na svojom Selena.

V prehováraní do duše spevákovi, ktorý si v poslednom čase narobil veľa problémov, pokračovala ďalej. ,,A ako môžeš nechať iných pykať za svoje činy,“ napísala narážajúc na zatknutie Justinovho kamaráta. Reper Lil Za bol zatknutý po policajnom zásahu v spevákovom dome, pri ktorom bol nájdený kokaín. ,,Potrebuješ k*rva dospieť. Dúfam, že pôjdeš do väzenia. Momentálne si to zaslúžiš,“ napísala Selena, pričom mala zjavne na mysli incident, pri ktorom spevák obhádzal dom svojho suseda vajíčkami a stále mu zaň hrozí trest.

To už sa však Justinovi prestalo páčiť. ,,J*EBEM NA TEBA!!!!! Ja mám dospieť?!“ zmenil spevák zrazu slovník. ,,HA ok! Uži si život bezo mňa Š*ETKA!!! J*bem na teba. J*bem na Scootra. J*bem na vás všetkých. SKONČIL SOM!“

 

Selena sa nedala: ,,Fajn!!!! Choď „do dôchodku“ alebo sprav podobnú kravinu, ktorou sa snažíš získať pozornosť.“

 

Posledné slovo chcel mať zjavne Justin, ktorý na Selene nenechal nitku suchú. ,,Nepočujem ťa cez zvuk toho, ako sa mi sypú peniaze, bejby! Si slávna len vďaka mne. Vieš to. Viem to. Každý to vie. Zbohom. …. Choď poj*bať niekoho iného. Drž svoju netalentovanú p*ču preč odo mňa!“

Správy, ktoré unikli na verejnosť, Justin ani Selena nekomentovali. Podľa zdrojov serveru Radar online sa však obaja snažia zistiť, kto z priateľov ich zradil a predal správy médiám.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Čo spája Šutaja Eštoka a Fica?
Foto
Šutaj Eštok o atentáte na premiéra: Hovorí o najhoršom dni slovenskej demokracie!
Ilustračné foto
Váš Tip
Andrej šiel do lesa skúsiť šťastie, našiel hotový poklad: Hubárska sezóna tohto roka zahájená?! Sledujte ten úlovok
Petra a Lucia Molnárové
Foto
FOTOhádanka: Viete, kto sú tieto dvojičky? Vyrástli z nich známe a nadané ženy
Na snímke vo vládnej limuzíne predseda vlády Robert Fico po streľbe po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej.
Mimoparlamentné strany sú šokované útokom na premiéra: Čo mu odkazujú?
Požiar v Bratislave, Z miesta sa valí dym.
FotoVáš Tip
Požiar v Bratislave! Vagóny pohltili plamene: Z miesta sa valí hustý čierny dym FOTO
Súčasný podpredseda exekutívy EÚ Maroš Šefčovič.
Šefčovič o atentáte na Fica: Slováci sú dobrí ľudia, toto nie sme my
Nemecký kancelár Olaf Scholz.
Scholz je otrasený správami o streľbe na Fica: Zbabelý pokus o atentát!
Na Roberta Fica bol v Handlovej spáchaný atentát.
Foto
Prehovorili svedkovia atentátu na Roberta Fica: Opísali brutálny útok na premiéra
Roberta Fica v Handlovej postrelili.
Foto
VIDEO Takto prebiehal atentát na premiéra Roberta Fica: Zábery, ktoré otriasli Slovenskom!
Rakušan: Dávať atentátu politické nálepky je škodlivé, je to kriminálny čin
Rakušan o atentáte na Fica: Politici všetkých farieb by sa mali zamyslieť
Na snímke sociológ a riaditeľ agentúry Focus Martin Slosiarik a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Slosiarik o útoku na premiéra Fica: Je dôležité neeskalovať situáciu! Prehovoril o obviňovaní
Na snímke zľava viceprimátor mesta Handlová Radoslav Iždinský, primátorka mesta Handlová Silvia Grúberová (chrbtom) a predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD).
Primátorka Handlovej reaguje na útok na Fica: Šok a zdesenie! Úprimné slová