Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.04.2022 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Exkluzívne

Herečka Kristína Svarinská potvrdila vzťah so známym youtuberom: Verejné priznanie!

Chrlí vášeň na parkete aj mimo neho. Nie tak dávno začali vrabce štebotať o novej láske šarmantnej Kristíny Svarinskej (32). Krásna herečka bola už dlhšie obdobie sama a zdalo sa, že sa jej nedarí nájsť toho pravého princa na bielom koni.

Čo sa týka pracovnej stránky, nemôže sa sťažovať, keďže svoje schopnosti a sexi pohyby aktuálne ukazuje v tanečnej šou Let’s Dance. Tie v publiku od začiatku oceňuje aj influencer Expl0ited (25). Ten na nej ide oči nechať a po dlhom zatajovaní napokon herečka Novému Času exkluzívne priznala, ako to medzi nimi je. 

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Herečka Kristína Svarinská už 5 kôl predvádza svoje tanečné schopnosti v nablýskanej šou Let’s Dance. Brunetka však musela vyjsť aj zo svojej komfortnej zóny a vymeniť mikiny a tepláky za princeznovské šaty. Kristína, ktorá sa ešte donedávna označovala statusom single dámy, napokon lásku našla. K novému chlapovi sa vyjadrovať nechcela, a aj keď sa zdalo, že má až podozrivo blízko k svojmu tanečníkovi Marekovi, jej srdce si napokon získal známy influencer.

Po dlhom tutlaní sa exkluzívne Novému Času podarilo všetko odhaliť a Kristína napokon išla s pravdou von. „Áno, sme spolu. A aktuálne nemáme potrebu sa k tomu viac vyjadrovať,“ uviedla pre Nový Čas Svarinská. A tak je jasné, že ju po dlhšom čase opäť zasiahol Amorov šíp a svoj vzťah už nechce skrývať. Jej srdce si získal Expl0ited, ktorý zatiaľ nevynechal ani jedno kolo tanečnej šou.

Zaláskovane a bez dychu sleduje Kristínine výkony na tanečnom parkete a je jasné, že to medzi nimi iskrí. Svarinská predviedla uplynulú nedeľu vášnivé pasodoble, no o to viac prekvapujúci bol rozhovor v zákulisí s moderátorkou Macou, ktorá narážala na nového chlapa v jej živote. „Áno, áno. Blíži sa Veľká noc a ja som si zaobstarala svojho zajačika,“ vychrlila zo seba Svarinská verejne počas živého prenosu. Podľa jej potmehúdskeho úsmevu sa však vtedy nedalo z jej slov vyčítať, či ide o vtip, alebo pravdu.

Láska - zmysel života

Prvý verejne známy partner Kristíny bol raper a producent Beyuz, no ich vzťah dlho nevydržal. Počas nakrúcania seriálu Druhý dych sa dala dokopy s režisérom seriálu Lukášom Hanulákom, s ktorým rýchlo zistila, že k sebe nepatria. Umelkyňa priznala naposledy vzťah v roku 2015, keď chodila s mediálne neznámym priateľom Dávidom.

S pravdou išla von po trištvrte roku randenia, no rozchod prešli v tichosti. Teraz je však šťastne zadaná po boku o sedem rokov mladšieho influencera. Ešte dávnejšie herečka priznala, čo vôbec pre ňu tento hlboký cit znamená.

„V poslednej dobe dostávam otázky ohľadom lásky pomerne často. Ja lásku nedefinujem iba ako partnerskú, ale aj ako lásku k sebe, životu, priateľom, takže v mojom živote je láska stále prítomná. Zvyknem na to odpovedať, že je esenciou žitia a bytia. Je to to najdôležitejšie, čo ma definuje, a myslím si, že je to niečo, čo je neprenosné a nekonečné, a niečo, z čoho by sme mali všetci čerpať,“ prezradila herečka, pre ktorú je tento cit v živote dôležitý a ktorá je aktuálne zamilovaná až po uši.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruským hackerom sa podaril výnimočný kúsok: Z tohto vláda nebude nadšená
Vojenské drony dokážu so sebou niesť aj zničujúce bomby (ilustračné foto).
Na plynové pole zaútočili dronom: Malo to tragické následky
Ukrajinský vojak v Mariupole
USA oznámili dlhodobú vojenskú pomoc: Na Ukrajinu pôjdu zbrane za 6 miliárd dolárov
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
Tohtoročná víťazka Miss Universe Buenos Aires sa stala Alejandra Rodriquez.
Foto
Miss Universe má šokujúcu víťazku: Takéto niečo tu ešte nebolo! To môže zmeniť históriu
Prezident USA Joe Biden
Čo sa to deje? Biden s Trumpom sa vyhýbajú debatám: Neurčitá odpoveď prezidenta
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy