Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
30.01.2022 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Manželia Grúňovci otvorene o strate vytúženého dieťatka aj veľkej výčitke: Vec, ktorá ich trápi celý život!

Manželmi sú obdivuhodných 55 rokov. O tom, že si boli súdení, niet pochýb. Spojili ich nielen vzájomné sympatie, ale ich vzťah utužili aj humor a spoločné slzy trpkej bolesti.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii
Spevák nestarnúcich evergreenov Dušan Grúň (79) a jeho manželka Majka (74), ktorí by sa mohli pokojne hrdiť titulom ukážkový manželský pár šoubiznisu, pre Nový Čas Nedeľa otvorene prehovorili o strate vytúženého dieťatka, výčitkách nad nenaplnenou rozlúčkou s milovaným kamarátom Karolom Duchoňom († 35) a okrem toho poodhalili aj svoj recept na zdravý partnerský vzťah a harmonické manželstvo.

Bok po boku žijú už viac ako päť desaťročí, sú nielen manželmi, ale aj najlepšími priateľmi a parťákmi. Majka a Dušan Grúňovci svorne priznávajú, že napriek tomu, že si toho spolu už veľa preskákali, stále sa dokážu navzájom prekvapiť. „Ako človek mi je Duško dodnes veľmi vzácny a možno mi to nikto neuverí, ale stále pri ňom cítim motýliky v žalúdku. Často ma prekvapí svojím čarom a humorom,“ nešetrí slovami chvály na adresu manžela niekdajšia herečka, tanečnica a modelka Majka Grúňová.

V superlatívoch na svoju ženu nezaostáva ani obľúbený spevák. „Na Majke si cením, že so mnou vôbec takú dlhú dobu vydržala. Už len to hovorí samo za seba,“ vtipkuje so smiechom Grúň a pokračuje. „V druhom rade je to jej povaha a celé to, čo pre mňa vlastne predstavuje - krása a úprimnosť. Keď som ju prvýkrát videl vo filme Nylonový mesiac, hneď som si zapamätal tú tváričku a postavu... Pre mňa to bola filmová herečka na úrovni Claudie Cardinale. Veľmi sa jej podobala!“ vracia sa romanticky v spomienkach Grúň.

Tajomstvo ich ukážkového spolužitia poodhaľuje zhovorčivejšia polovička Majka. „Možno to vyznie smiešne, ale my sa nehádame. Niekedy sa na niečom nezhodneme a ja vybuchnem, ale zväčša je to úplná prkotina. O desať minút si to uvedomím, prídem za Duškom, dám mu pusinku a vlastne už nič viac ani nemusím hovoriť. Všetko je zase ako predtým,“ priznáva pani Grúňová.

Láska na prvý pohľad

Magická iskra preskočila medzi Grúňovcami v marci 1966. Stretli sa v bratislavskom klube Mladá garda, ktorý bol povestným miestom spoločenského a kultúrneho vyžitia, ale i obľúbeným miestom mladých ľudí, ktorí mali v hľadáčiku lásku. „Z mojej strany to bola láska na prvý pohľad. Dušan tam sedel pri stole a padol mi do oka. V momente sa mi zapáčil. Priznala som sa svojej kamarátke Vierke, že som sa asi veľmi zaľúbila, ale neviem, ako na to,“ vyznáva sa zo svojich pocitov Majka, ktorá mala v tom čase sladkých devätnásť.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, Alexandra Mrázová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!
Streľba z kanóna Bohdana v ukrajinskom Ľvove 27.4.2024.
Hlavný veliteľ potvrdil to, čo sa už šuškalo: Ukrajina na tom nie je dobre! Sťahujú vojakov?
Ilustračné foto.
Predpoveď na LETO: Čakajú nás vlny horúčav? Meteorológovia prezradili, na čo sa máme pripraviť
(ilustračné foto)
Detektív prezradil najčastejšie výhovorky neverníkov: ODPADNETE! Také niečo len tak nevymyslíte
vojak
Izrael niečo také urobil prvýkrát: Ukončenie vojny s Hamasom? Schyľuje sa k dôležitej veci
Ilustračné foto.
Rozruch v Nemecku: Množstvo ľudí museli evakuovať! Znepokojivé, čo sa tam stalo
Princ Harry.
Foto
Harryho veľký NÁVRAT? Kvôli TOMUTO mieri späť do Spojeného kráľovstva! A čo Meghan?
(ilustračné foto).
Požiar na Kysuciach: Horieť má známy HOTEL! Na mieste zasahuje niekoľko hasičov
Ilustračné foto
V dome vládli nadprirodzené sily, tínedžerka to mala zažiť na vlastnej koži: Žena, ktorá v ňom býva, prezradila detaily