Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.01.2022 16:00 | Správy | Domáce správy

Veľký HOROSKOP od veštkyne Zany: Čo nás čaká v roku 2022! Na čo si dávať pozor v oblasti zdravia či lásky?

Čo je nám dané a čo môžeme zmeniť? Túto otázku si kladieme dookola, vari najviac vtedy, keď sa stretne rok s rokom. Ak ste zvedaví na to, čo vás čaká v roku 2022, prelúskajte sa horoskopom, ktorý pre čitateľov Nového Času Nedeľa pripravila veštica Zana.

Lev, 23. 7. – 22. 8.

Zdravie: Nezaťažujte v prvej tretine roka 2022 svoje myslenie zbytočnosťami a zamerajte sa len na to, čo je podstatné pre vás. Tým, že si beriete na plecia primnoho, sa dostávate do negatív, nielen zdravotných, ale tiež životných. Prudké bolesti hlavy a nespavosť budú počas leta odrazom fungovania júlových Levov. Ženy narodené v rokoch 1972 a 1999 by nemali medzi 13. júlom a 9. augustom konzumovať mäso a cestoviny. V jesennom období sa vyhýbajte fyzickej námahe a so športom opatrne. V polovici novembra nezabudnite na vyšetrenie u očného lekára!

Práca a peniaze: Pripravte sa na zložitejší, napätejší rok, pričom mnohému, čo sa bude okolo vás diať, nebudete celkom presne rozumieť. Je však dôležité, aby ste sa situáciám prispôsobili najviac, ako to len bude možné! Vhodnú stratégiu pre získanie dobrej práce musia v máji zvoliť Levi narodení po 11. auguste. Tí z vás, ktorí ste sa narodili okolo roku 1980 - ak budete môcť, podajte v júni pomocnú ruku kolegovi a zároveň nekompromisne vysvetlite veci mladej kolegyni. Páni, ktorí nevychádzajú s nadriadeným – dajte si počas októbra dobrý pozor na jazyk!

Vzťahy: V januári pochopíte, že ak vy sami neuznávate názory iných, tak nemôžete chcieť, aby boli akceptované tie vaše. Búrlivé rozhovory, u niektorých Levov prerastajúce až do nepekných hádok, prežijete v období apríl – jún 2022. Pripíšte tento stav najmä tomu, že ste dlhodobo zametali problémy pod koberec! Páni narodení do 31. júla sa vo vzťahu posunú okolo 23. októbra dopredu. Nezabúdajte na to, že podstatou vašej dlhodobej spokojnosti je tiež to, že dokážete pozmeniť svoje myslenie a viac sa otvoríte druhým. A augustové dámy – obrúste v decembri nedôveru, ktorá vám bráni privítať lásku!

Panna, 23. 8. – 23. 9.

Zdravie: Nepríjemný priebeh chrípky vezme začiatkom februára takmer všetku energiu Pannám narodeným medzi rokmi 1948 a 1952. Septembroví muži, vy sa počas leta vyhnite športovaniu, obmedzte vysmážané jedlá a nepite alkohol. Trochu spomaľte aj v robote a v partnerstve nebuďte priveľmi hrdí. Chorobám pečene a sleziny sa v tretej tretine roka 2022 nevyhnú tí z vás, ktorí sa radi rozčuľujú. Náchylnosť k srdcovým arytmiám zase budú mať Panny narodené po 14. septembri. A augustoví páni – prestaňte v decembri analyzovať to, čo sa deje. Vôbec vám to neprospieva!

Práca a peniaze: Nestrácajte nad svojím konaním uprostred februára kontrolu. Nadriadený vás bude iritovať svojím správaním sa, no nedovoľte, aby to ovplyvnilo váš projekt! Tí z vás, ktorí túžite po razantných zmenách, vy musíte do konca apríla ukázať, čo dokážete. V júni by si mohli Panny narodené do 29. augusta viac všímať svoje okolie. Vo vašej blízkosti bude osoba, ktorá sa pokúsi ukradnúť vám post. Začiatkom októbra prehodnoťte, ktoré účty zaplatíte najskôr. Peniaze vám nebudú vychádzať a je nutné, aby ste si určili priority. Tých sa držte nielen vy, ale i partner!

Vzťahy: Priateľstvo ukončené koncom januára sa ukáže byť začiatkom vašej novej cesty. Berte to tak, že získate cennú skúsenosť, hoci zaplatenú slzami. A verte tiež tomu, že nový priateľ do vášho života vstúpi vtedy, keď to budete najmenej čakať. Panny, ktoré sa zatiaľ nechcú viazať, môžu ísť po trochu voľnejšej a dobrodružnej ceste od 25. mája. Naopak - jemnejšie jednanie by mali vo vzťahu od septembra zachovávať dámy, ktoré v nedávnej minulosti riešili prešľap svojej polovičky. Už sa nedívajte do minulosti! Pokiaľ chcete spolu zostať, venujte sa budúcnosti.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, ms

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Medzi Izraelom a Iránom je napätá situáacia (ilustračná fotografia).
V hre sú jadrové zbrane! Irán sa vyhráža Izraelu: Hrozné, čo majú v pláne urobiť
Europol
Europol hlási úspech: Klepli po prstoch globálnym podvodníkom, pozrite sa, čo majú na rováši
Na scenáristu nedá televízia dopustiť.
Foto
Andy Kraus zdolal jeden zo svojich najväčší strachov: Uf, to chcelo ale odvahu!
Ilustračné foto
V Keni sa zrútil vrtuľník s vedením armády: Hlásia mŕtvych! Trosky okamžite pohltili plamene
Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.
Šéf NATO na plné ústa: Ukrajina naliehavo potrebuje posilniť protivzdušnú obranu
(ilustračné foto).
Turci sa ešte nespamätali z minuloročného zemetrasenia: Prišla ďalšia rana! Krajina je v pozore
Radko Urbanyak
Foto
Spoznávate tohto malého chlapca? Z barmana sa stal televíznou hviezdou! Teraz vystupuje na obrazovkách
Vladimir Putin.
Hnev Kremľa: Kvôli úradom čelí partner Putinovej ex problémom! O čo ide?
(ilustračné foto)
Stačil okamih sa rozpútalo sa peklo: Výbuch vozidlo roztrhal na kusy! O život prišlo najmenej 10 ľudí
Vojenské jednotky dobrovoľníkov iránskej armády počas výročnej vojenskej prehliadky v Teheráne.
Blízky východ sa otriasa útokmi, generálny tajomník varuje: Jedna chyba by viedla k niečomu nemysliteľnému!
Čo vás čaká tento týždeň? (ilustračná foto)
3 znamenia, za ktorými sa skrývajú falošní SEBCI: Keď pôjde do tuhého, PODRAZIA vás!
Kate diagnostikovali rakovinu začiatkom roka.
William prelomil mlčanie o ťažko chorej Kate: SĽUB, z ktorého sa tisnú slzy do očí