Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.01.2022 16:00 | Správy | Domáce správy

Veľký HOROSKOP od veštkyne Zany: Čo nás čaká v roku 2022! Na čo si dávať pozor v oblasti zdravia či lásky?

Čo je nám dané a čo môžeme zmeniť? Túto otázku si kladieme dookola, vari najviac vtedy, keď sa stretne rok s rokom. Ak ste zvedaví na to, čo vás čaká v roku 2022, prelúskajte sa horoskopom, ktorý pre čitateľov Nového Času Nedeľa pripravila veštica Zana.

Váhy, 24. 9. – 23. 10.

Zdravie: Pre prchkejších októbrových pánov iste nebude vo februári žiadnym prekvapením zápal žalúdka, ktorý sa ohlási nepríjemnou bolesťou. A dámy narodené v rokoch 1976 a 1994 – vy síce máte k dispozícii zásobu vnútornej energie, no ľahostajnosťou voči tomu, čo vám bude v júni organizmus rozprávať, sa môžete prepracovať až na nemocničné lôžko! Váhy, ktoré mali v minulosti problémy so žlčníkom či zápalom tenkého čreva, budú v septembri znovu riešiť tieto neduhy. Pre vás by bolo vhodné, keby ste až do konca roka stavili na ľahkú stravu a pitie bylinkových čajov.

Práca a peniaze: Na to, aby ste v robote postúpili, potrebujete vedomosti. A to znamená, že by ste sa mohli v marci zapísať na kurz alebo pouvažujte nad vysokou školou. Septembrové ženy, vy sa uprostred mája obrňte dostatkom trpezlivosti a nereagujte na intrigy staršej kolegyne. Ročníky 1951 a 1979 – od októbra môžete narábať s financiami veľkodušnejšie. Krádeže cenností hrozia takmer všetkým Váham v období medzi 12. novembrom a 9. decembrom. Tesne pred koncom roka 2022 sa tí z vás, ktorí sa neboja občas trochu zariskovať, dostanú k väčšej sume peňazí!

Vzťahy: Neduste v marci v sebe pocity krivdy! Ak partnerovi jasne nepoviete, čo vám prekáža, tak sa váš vzťah dostane na cestu krízy. A z tej sa už nebudete vedieť tak ľahko vrátiť späť. Váhy narodené od 30. septembra do 16. októbra - komunikácia je pre vás prioritná v júli a v septembri 2022. Nebojte sa pred svojou polovičkou vysloviť všetky myšlienky, ktoré vás trápia, veď len spoločnými silami dokážete nájsť kompromisy, ktoré vzťah posunú dopredu. Nevera hrozí v novembri tým z vás, ktorí sa nezaujímate o partnerove pocity, ale aj tým, ktorí od vzťahu nič nové nečakajú.

Škorpión, 24. 10. – 22. 11.

Zdravie: Zdravotný stav sa začiatkom apríla pohorší Škorpiónom, ktorí majú chronické problémy s močovými cestami a obličkami. U starších ročníkov sa na prelome jari a leta môžu vyskytnúť nové ochorenia, ktoré majú súvislosť so stresom. Muži s nadváhou narodení okolo 2. novembra – vy privítajte september aktívnym cvičením a celkovou zmenou životného štýlu i myslenia. Októbrové ženy by sa mali v rodinnom kruhu od polovice novembra až do konca roka 2022 vyhýbať vážnym rozhovorom. A určite neriešte situácie, ktoré by vás mohli energeticky vyčerpať!

Práca a peniaze: Pracujete zodpovedne, no čoraz naliehavejšie si uvedomujete, že nerobíte robotu podľa svojich predstáv. Pozitívne zmeny sa vám začnú stavať do cesty po 7. februári a vy by ste ich mali v plnej miere využiť. V rámci financií si koncom apríla ujasnite, čo vám v domácnosti chýba. Nedajte sa ovplyvniť tlakom od partnera a nekupujte to, čo nie je nutné! Úvery na získanie nehnuteľností môžu od polovice júna čerpať tí z vás, ktorí túžia po vlastnom byte či dome. A ročník 1965 - udržiavajte od septembra rovnováhu medzi tým, čo chcete mať a čo mať môžete.

Vzťahy: V partnerskom vzťahu nerobte medzi januárom a marcom veci tak, ako doposiaľ a nechajte svoju polovičku trochu vydýchnuť. Od 4. apríla do 18. mája by si mali novembrové ženy viac všímať svoje okolie. Vo vašom kruhu je totiž niekto, kto vám vašu lásku závidí! Októbroví páni, vy od novembra nedovoľte cudzím ľuďom, aby vám zobrali to, na čom vám záleží a čo má pre vás najvyššiu cenu. Poniektorí z vás počas decembra razantne vyčistia rodinné a priateľské vzťahy. Nezabúdajte na to, že nemusíte vôbec kričať. Tiché slová, ktoré poviete, budú oveľa závažnejšie!

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas Nedeľa, ms

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bratislavské módne dni. Na snímke Martina Zábranská.
Foto
Maca Zábranská opäť pod paľbou kritiky: Drsný odkaz pre herečku! To myslia vážne?
Foto
Chodeckí snúbenci Černý a Burzalová žijú olympijský sen: Nezastavila ich ani menštruácia!
Alexej Navaľnyj († 47).
Spojenci Navaľného († 47) sa z basy tak skoro nedostanú: Moskovský súd rozhodol o ich osude
Očkovanie treťou dávkou na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave.
Očkovanie zachránilo za 50 rokov obrovské množstvo ľudí! Pre koho je najväčším prínosom?
Útočník David († 24) bez váhania strieľal aj na ľudí na ulici.
Vláda ČR chce po tragickej streľbe v Prahe vynoviť zákon: Novinky pre políciu aj predajcov zbraní
Ruský prezident Vladimir Putin.
Súd v Rusku nariadil hroznú vec: Týka sa to opozičných politikov!
(ilustračné foto)
Polícia obvinila piatich tínedžerov: Príde vám nevoľno, čo chystali!
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
Pokus o falšovanie výsledku amerických volieb: Trump ako spolusprisahanec?!
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Vzťahy USA a Číny sú napäté: Americký minister povedal to, na čo všetci čakali
Biely dom (ilustračná fotografia).
Odhlasovali zrušenie zákona, ktorý bol prijatý pred 160 rokmi! Prekvapí vás, čoho sa týka
Ukrajinský vojak v Mariupole
Ukrajinci, ktorých sa týka branná povinnosť, majú problém: Nové pravidlá
Eva Mišíková spomína na vyšetrovanie Černáka.
Foto
Exprokurátorka Mišíková o Černákovi: Akú má šancu na slobodu?! Aha, čo vylúčila