Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.12.2021 00:00 | PR články
PR článok

Funkčné výživové doplnky do zariadení sociálnych služieb

Štát klientom zariadení sociálnych služieb aj ich zamestnancom prispeje na nákup výživových doplnkov. Dotácia je vo výške 20 eur a preferenciu majú výživové doplnky, ktoré obsahujú vitamín D, ktorý pomáha pri posilňovaní imunitného systému.

Nielen im ale každému, kto chce posilniť svoju imunitu a chrániť svoje zdravie, ponúka spoločnosť CarnoMed kvalitné doplnky výživy, ktorých výsledky dokladujú aj klinické štúdie.

Naše tipy pre podporu imunity

Jedným z nich je napríklad VitaComplex CarnoGen5+, ktorý svojim zložením pomáha organizmu naštartovať imunitný systém a protivírusovú obranu. Kombinuje tri kľúčové vitamíny: A, C a D3 a takisto stopové prvky zinok a selén. Vďaka ich imunostimulačným účinkom sa organizmus dokáže prirodzenou cestou ubrániť vírusom a baktériám.

Otvoriť galériu

ImunoComplex EXTRA 60 cps e ďalším doplnkom, ktorý komplexne posilňuje imunitný systém a celý organizmus a to ako súčasť prevencie, no výborné výsledky vykázal aj v čase už prebiehajúceho ochorenia. Je vhodný aj pri autoimunitných ochoreniach aj pre alergikov. Jeho jedinečná receptúra kombinuje látky, ktoré podporujú imunitu. Obsahuje vzácnu kombináciu bioflavonoidov so synergickým (podporným) účinkom. Navyše, je vyrobený z prírodných látok čisto rastlinného pôvodu a preto je vhodný aj pre vegetariánov.

Otvoriť galériu
Carnomed Imunocomplex
Zdroj: CarnoMed

Multifunkčnú ochranu buniek zabezpečuje Karnozín EXTRA 60 cps. Tento prípravok obnovuje plnú funkciu buniek spolu s predĺžením ich životnosti a zároveň poskytuje najvyššiu antioxidačnú ochranu. Skladá sa z mixu čisto prírodných a telu vlastných látok a telu okrem iného pomáha aj pri komplexnej ochrane a regenerácii na bunkovej úrovni. Vášmu telu pomáha potláčať zápalové procesy.

Calcium EXTRA Natural 60 cps. - hlavnou zložkou je substancia OVOVITAL®, ktorá obsahuje čisto prírodný vápnik bez chemických a pomocných látok. Okrem vápnika obsahuje aj iné dôležité minerály, ktoré vstrebávanie vápnika výrazne podporujú: vitamín D3, horčík, fosfor, stroncium, meď a zinok.
Vyrába sa z vaječných škrupín slepačích vajec. Na rozdiel od syntetického vápnika ani pri dlhodobom užívaní nezaťažuje organizmus a vďaka unikátnemu zloženiu ( vápnik, stopové prvky, biogénne latky) má o 30% vyššiu vstrebateľnosť.
Pre optimálne využitie účinkov sa odporúča kombinovať Calcium EXTRA Natural s Vitamin K2 + D3 EXTRA Natural. Vitamín D3 sa postará o to, aby sa vápnik vstrebal do krvi a vitamín K2 zabezpečí, aby sa dostal priamo do kostí a zubov.

Otvoriť galériu

Magne D3 EXTRA Natural 60 cps. - kombinácia magnézia (horčíka) a vitamínu D3 zabezpečí správnu činnosť kostí, svalov, nervov, kardiovaskulárneho systému, zdravé zuby, plnohodnotné fungovanie psychiky a správne fungovanie imunitného systému.
Magnézium priamo ovplyvňuje viac ako 300 rôznych enzymatických procesov a zabezpečuje správnu funkciu kostrového a nervovo-svalového systému. Okrem toho zmierňuje podráždenosť a nervozitu, uvoľňuje energiu z glukózy a ovplyvňuje správnu stavbu kostí.

Otvoriť galériu

Vitamín K2+D3 EXTRA Natural 60 cps.
Vitamín K2 - pomáha udržiavať zdravé kosti a zuby. Je kľúčovým vitamínom v prevencii a liečbe osteoporózy, zabraňuje ukladaniu vápnika v cievach. 
Vitamín D3 - podporuje obranyschopnosť organizmu a podieľa sa na dôležitých imunitných procesoch. Kľúčovou úlohou je udržiavanie správnej hladiny vápnik a fosforu, dôležitých pre správny vývoj, rast a regeneráciu kostí.
Vitamín K2+D3 EXTRA Natural odporúčame užívať spolu s vápnikom. Vitamín D3 sa postará o to, aby sa vápnik vstrebal do krvi a vitamín K2 zabezpečí, aby sa dostal priamo do kostí a zubov.

Otvoriť galériu

Odporúčané akciové balíčky do 20 Eur:

Balíček 1: 2x VitaComplex CarnoGen 5+ = 17,80 Eur

Balíček 2: VitaComplex CarnoGen 5+ / Magne D3 Natural = 19,90 Eur

Balíček 3: VitaComplex CarnoGen 5+ / Calcium EXTRA Natural = 16,80 Eur

Všetky spomínané doplnky výživy sú v hodnote do 20 eur, čím spĺňajú podmienky štátnej dotácie. Viac informácií nielen o týchto doplnkoch výživy nájdete na stránke www.carnomed.sk a na našom blogu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Hokejisti Nitry oslavujú zisk majstrovského titulu.
Nitra sa zapísala do histórie: Pod Zoborom sa začali majstrovské oslavy!
Spevák Paľo Habera ohlásil turné.
Habera sa navliekol do legendárnych kraťasov: Ľudia šalejú! To musíte vidieť
Namiesto veľkolepej svadby musela Ashlee svoju lásku odprevadiť na druhý svet.
Muž († 42) požiadal priateľku o ruku a potom... Tragédia, ktorá jej doteraz nedá spávať
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Zmena názorov v Národnej rade? Poslanci pokračovali v závere dňa v diskusii k návrhu novely zákona!
Male hand holding large, sharp, shiny kitchen knife. Isolated on dark background. Photo is taken with dslr camera indoors.
Pri útoku nožom na škole sa zranili traja ľudia: Hrozivé, kto za činom stojí
Alcoholism or Alcoholic concept : Close up young Asian guy feeling depressed drinking alcohol alone in pub or bar because life problem or stress.
Ako spoznáte ALKOHOLIKA? 7 znakov, ktoré si všimnete, aj keď v ruke nemá pohárik
(ilustračné foto).
Paríž sa pred olympiádou chystá na obrovské manévre: Takéto niečo sme ešte nemali!
Lawn crystals water green
Toto má byť aprílové počasie? SHMÚ vydáva výstrahu! Sneženie a nepríjemný mráz potrápia veľkú časť Slovenska
Mária Kolíková
Bezprecedentný zásah do súdnej moci? Exministerka reaguje na Ficovu výzvu kontroly rezortu spravodlivosti!
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izrael nemieni ustúpiť: Vojenský útok na mesto Rafah plánujú naďalej
Gólman Spišiakov Marcel Melicherčík sa teší na sériu s Košicami.
Prečo v Nitre nechytal Melicherčík? Spišiaci i samotný brankár odpovedajú vyhýbavo
Keď sa po vyše 2 mesiacoch vynoril z prepájacieho tunela, bol očarený...
FotoVáš Tip
Medveď, ktorý prežil v bratislavskej zoo celý život, dostal oázu: Po 27 rokoch konečne cíti pravú hlinu...