Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.11.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy

Svojmu chlapovi dovolí sex s inými ženami: Prezradila dôvod, toto by vám nenapadlo!

Pre väčšinu z nás je podvádzanie vo vzťahu neprijateľné. Táto dvojica si však pravidlá nastavila úplne inak, pozrite, čo žena toleruje svojmu chlapovi.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ako uvádza portál The Sun, 25-ročná Amy Pondová sa zaregistrovala na sociálnej sieti TikTok, aby ľuďom poodhalila kúsok zo svojho súkromia. Mnohí len neveriacky krútia hlavami. Amy povzbudzuje svojho partnera, aby mal sex s inými ženami. Dokonca mu urobila profil na Tinderi, aby mu trošku pomohla s hľadaním potenciálnych mileniek. Zistíte dôvod, budete v šoku.

Amy odhalila, že ju to v skutočnosti vzrušuje, pretože si užíva pocit žiarlivosti a ponižovania. Táto zvláštna túžba je v online komunitách čoraz populárnejšia. „Nahnevá ma, že si užíva s inou osobou. Je pre mňa naozaj ťažké vysvetliť, prečo sa mi to páči. Vzrušuje ma žiarlivosť a ponižovanie. Je to v podstate ako ponižujúca vec a počuť, že je lepšia ako ja a že sa pri tom cítila lepšie ako ja a je lepšia ako ja v posteli, to je väčšinou ten zlom, ktorý sa mi páči,“ vysvetľuje Amy.

Zároveň dodala, že niektoré ženy sa na svojho partnera rady pozerajú pri sexe s inou ženou, avšak ona to vidieť nechce, stačí jej o tom počuť. „Chcem sa len vrátiť domov a počuť: Oh, hádaj, ktorú som dnes urobil. A chcem počuť, ako sa cítila a o či bola lepšia ako ja,“ dodala.

Mnohí rýchlo označili toto správanie za podvádzanie, ale Amy vysvetlila, že to je niečo úplne iné. „Podvádzanie zahŕňa činy nečestnosti alebo nevery s cieľom získať výhodu. V žiadnom prípade mi nie je nečestný alebo neverný, viem o všetkom, čo robí, s kým to robí a kde to bude robiť. Dokonca sa niekedy pozerám alebo sa niekedy zapojím,“ priznala.

Jej sledovatelia ju okamžite zahrnuli otázkami. Pýtali sa jej, ako mu také niečo navrhla a ako jej partner reagoval. „Nepamätám si presne, ako som mu to povedala, ale pamätám si jeho reakciu. Najskôr si myslel, že je to pasca. Povzbudzovala som ho, aby to robil s inými dievčatami. Dokonca som mu urobila profil na Tinderi,“ prezradila Amy a dodala, že „úprimní ľudia sa potrebuje niekedy len zrelaxovať“.

Ďalších sledovateľov zaujímalo, či má aj ona rovnakú „výhodu“ ako jej partner. „Nie je to tak, že mi to nie je dovolené, len netúžim spať s inými ľuďmi. Nechcem nikoho iného. Mám radosť z toho, že on spí s inými. „Keby ťa miloval, dobrovoľne by neobšťastňoval iné ženy“, na čo Amy povedala: „Miluje ma, a preto to robí. Požiadala som ho o to a bol ochotný to vyskúšať, pretože ma miluje a náhodou si to užíva aj on“. Čo si o ich vzťahu myslíte vy?

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas, nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Slovensko – Poľsko ONLINE: Nastúpia aj posily z NHL! Kto bude kapitánom?
young girl drinking beer in light background. studio shot
Záchranka neďaleko Lučenca ratovala iba 5-ročné dieťa: Bolo opité! Zarazí vás, ako sa k alkoholu dostalo
Radioactivity sign in Chernobyl Outskirts 2019 closeup
Na Slovensku sa merala výška radiácie: Je naša krajina v bezpečí?
Herečka si svoj slávnostný deň predstavovala celkom inak.
Váš Tip
Televízna sudkyňa Názlerová sa podelila so zvláštnym zážitkom: Cudzí ľudia jej dávajú takéto návrhy!
Vo veku 68 rokov zomrel Ján Uličiansky.
Foto
Slovensko prišlo o ďalšiu osobnosť: Zomrel spisovateľ Ján Uličiansky († 68)
SMSka
Chodia vám podozrivé SMS správy? TOTO si všimnite, predídete tak veľkej škode!
Ilustračné foto
Poplach na škole v Česku: Muž násilne vtrhol do budovy! Neuveríte, ako ho polícia dolapila
Speváčka sa konečne opäť usmieva.
Foto
Celeste prehovorila o ÚTEKU zo šoubiznisu: TIETO slová ju roky ničili! Spoveď o najhoršom období
(ilustr. foto)
Pri opaľovaní to nepreháňajte! Šokujúce, čo sa deje v našom tele: Na TOTO si dávajte veľký pozor
(ilustračné foto)
Ruské kybernetické útoky na Nemecko a Českú republiku: EÚ aj NATO reagujú!
Policajti na mieste našli auto mimo vozovku v poli, prevrátené na streche.
Mladícka nerozvážnosť dopadla katastrofálne: Prevrátené auto na streche! Jedna z osôb je v kritickom stave
Ruský prezident Vladimir Putin.
Nemecko tvrdí, že odhalilo PLÁN Ruska! Strašné, čo pripravovali na TOMTO území: Spomína sa aj Česko