Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.11.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Patria medzi najzdravšie plody sveta – edícia MOY dokáže podporiť oslabenú imunitu!

Ani sme sa nenazdali a koniec roka sa nezadržateľne blíži. Určite si poviete: „ako rýchlo uplynul, veď len teraz sme tu mali leto.“ Jednotlivé dni nám nejako splývajú a neskutočne rýchlo ubiehajú.

Stále sme nútení riešiť každodenné problémy, ktoré nám prináša život, ale v poslednej dobe, najmä v tomto a minulom roku, to bolo aj naše zdravie. Možno až teraz, keď čelíme pandémii ochorenia COVID 19 sme si uvedomili, na čom skutočne záleží a aké je naše zdravie dôležité.

Všetci máme spoločné prianie

Určite mnoho z Vás vplyvom tejto situácie si prehodnotilo svoje životné priority, kde do popredia sa dostala zdravá výživa, posilňovanie imunity a pohyb na čerstvom vzduchu, na ktorý nám doposiaľ nie vždy zvýšil čas. Už vieme, že bez pevného zdravia nemôžme chodiť do práce a zarábať peniaze, nemôžme si užívať ani spoločenský život, ako ani navštevovať svojich priateľov a známych, ako to bolo pred pandémiou. Zrejme všetci však máme spoločné prianie, aby to tak opäť naozaj mohlo byť.

Ako ľahšie prekonať nástrahy?

Je preto podstatné, aby sme sa o to viac starali o svoje zdravie a posilňovali svoju imunitu, kde iba takto môžeme ľahšie prekonať nástrahy, ktorým teraz čelíme. Je preto potrebné pre svoje zdravie čosi naviac urobiť a podporiť ho bohatou zásobou biologicky aktívnych látok. Takouto zbraňou, ktorá Vám môže pomôcť v boji proti rôznym ochoreniam je aj granátové jablko. Spoločnosť ZAGRO Vám prináša to najlepšie z ovocia a môžete to nájsť v exkluzívnej edícii MOY.

MOY – granátové jablko v tej najlepšej podobe

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Edícia MOY sa zrodila z granátových jabĺk, ktoré sme skombinovali s aróniou, lesnými čučoriedkami, morušou i čiernymi ríbezľami. V tejto edícii môžete okrem ovocných štiav objaviť i mrazom sušené maliny, marhule a plody arónie. MOY je možnosťou, ako venovať zdravie nielen sebe, ale i svojim najbližším.

Účinky granátového jablka sú obsiahnuté v každom pohári MOY

Granátové jablko patrí medzi najzdravšie plody, ktoré môžete na našej planéte nájsť. Obsahuje pôsobivé zastúpenie vlákniny, vitamínov a minerálov. Pozornosť si však vyslúžilo predovšetkým vysokým obsahom punicalaginu a kyseliny punikovej. Punicalagin je extrémne silným rastlinným antioxidantom – bolo zistené, že šťava z granátového jablka je trojnásobne silnejším antioxidantom ako napríklad zelený čaj. Kyselina puniková je zas známa pre svoje mimoriadne protizápalové vlastnosti.

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Keď všetky aktívne látky granátového jablka spoja svoju silu, získame pozoruhodného bojovníka za naše zdravie. Medzi najznámejšie vlastnosti granátového jablka patria:

  • Ochrana pred civilizačnými ochoreniami: silné protizápalové vlastnosti dokážu podporiť ochranu nášho organizmu pred cukrovkou, obezitou i kardiovaskulárnymi ochoreniami
  • Boj proti rakovine prostaty a prsníka: v tomto prípade si môžeme zavolať na pomoc i vedecké štúdie, ktoré preukázali, že šťava z granátového jablka dokáže spomaliť reprodukciu rakovinových buniek, dokonca ich usmrtiť. Pozitívne výsledky boli dokázané i pri nádoroch prsníka
  • Zníženie vysokého krvného tlaku: vysoký krvný tlak predstavuje rizikový faktor pre ochorenia srdca a ciev. Granátové jablko pomáha udržať krvný tlak v norme, a tak je skvelou prevenciou proti ochoreniam nášho srdca
  • Bojuje proti bakteriálnym a kvasinkovým infekciám: granátové jablko sa môže pýšiť i antimikrobiálnymi vlastnosťami. S jeho pomocou môžete predísť zápalom a infekciám v ústnej dutine.

Jedinečné spojenie na Slovenskom trhu

Otvoriť galériu
Zdroj: Zagro

Spojenie granátového jablka a lesnej čučoriedky prináša okrem antioxidantov i podporu zraku a ochranu pred oxidačným stresom, ktorý je dnes považovaný za spúšťač civilizačných ochorení. V kombinácii granátového jablka a arónie objavíte lahodnú chuť aj podporu myslenia (arónia je mimoriadne bohatá na jód, ktorý svedčí nášmu mozgu i štítnej žľaze).

Darujte tento rok zdravie – darujte MOY

MOY je zdravie. Prináša v sebe komplex tých najlepších živín, ktoré podporia vaše celkové zdravie a vitalitu. Pri vytváraní produktov MOY sme sa zamerali na to, aby priniesli niečo každému z nás. Granátové jablko dokáže podporiť imunitu, zlepšiť pamäť bojovať s erektilnou disfunkciou a v neposlednom rade pomôže zmierniť i bolesti kĺbov a svalov. Pomôže cítiť sa lepšie každému, kto chce podporiť svoje zdravie v tomto neľahkom období. Sú určené aj pre športovcov, ktorí aktívne prežívajú každú sekundu, i pre ľudí hľadajúcich cestu k zdraviu.

Predvianočné obdobie a darčeky môžu byť tento rok o naozaj hodnotných veciach. A medzi ne naše zdravie rozhodne patrí. Nečakajte na varovné znamenia – podporte svoju vitalitu ešte dnes. MOY vám ukáže, že podpora zdravia môže byť efektívna a lahodná zároveň.

Nakúpite bezpečne z pohodlia domova
www.zamio.sk
www.zdravestavy.sk
www.zagro.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Martin Fehérváry a Erik Černák
Definitívne rozhodnuté: Posilnia Fehérváry a Černák Slovákov na MS?
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina musí pred vstupom do EÚ preukázať pokrok: Zelenskyj prisľúbil boj proti korupcii! Koho odvolal?
(ilustračné foto).
Aktualizované
Tragické ráno v Lipanoch: Požiar zachvátil obydlia, jeden človek prišiel o život
Premiér SR Robert Fico (Smer-SD) počas vyhlásenia po skončení 19. rokovania vlády SR.
Vládu čaká rozsiahle rokovanie o investíciách: Ficov kabinet sa bude zaoberať aj oslavami SNP
Na archívnej snímke z 25. marca 2023 homosexuálny pár pózuje s dúhovou vlajkou v Ugande.
Metodistická cirkev zrušila zákaz týkajúci sa LGBT+ ľudí: Rozdúcha to vášne medzi duchovnými?!
Budova patriaca právnickej akadémii horí po ruskom leteckom útoku v ukrajinskej Odese z 29. apríla.
Ukrajinské mesto zasiahla ruská raketa: Veľký požiar a množstvo ranených!
ilustračné foto
Z USA sa valia obvinenia: Ruská armáda túto zbraň nemôže používať! Premiéru zažila počas I. svetovej vojny
Na snímke generálny tajomník služobného úradu Ministerstva kultúry SR Lukáš Machala
Machala reaguje na kritiku po výroku, že Zem môže byť plochá: RTVS ma opäť oklamala!
Dominika Madro zomrela vo veku 33 rokov.
Spisovateľka a redaktorka Dominika Madro († 33) zomrela po boku svojho manžela: Čo sa jej stalo?
Vo vývarovni vydali približne 2 000 jedál, nakazilo sa 500 ľudí.
V slovenskom meste úraduje nákazlivý vírus: Stovky infikovaných zo stravy z vývarovne!
Slafkovský sa ešte doliečuje v zámorí
Slafkovský chýbal na zraze reprezentácie: Je jeho štart v Česku ohrozený?!
Tom Cruise (61)
Foto
Tom Cruise nakrúca Mission: Impossible 8: Sledujte, ako brázdi ulice Paríža na motorke