Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.10.2021 00:00 | PR články
PR článok

Dali vám zbohom vaše domáce spotrebiče? Máme pre vás riešenie

Najprv začne tiecť práčka a potom umývačka prestane rozpúšťať tablety. Oprava starého, ktorý si už svoje odkrútil, by stála pomaly viac ako nový spotrebič.

Do rodiny navyše pribudol ďalší školopovinný člen a tak treba kúpiť nový počítač. Stojíte pred dilemou, ako situáciu vyriešiť. Pomôcť vám môže Dobrá pôžička.

Úrok už 3,9 % ročne a navyše bez poplatku

Dobrá pôžička je teraz ešte výhodnejšia. Dostupná je už s úrokom od 3,9% ročne a za jej poskytnutie nič neplatíte. Viete si ju nastaviť tak, aby vyhovovala vašim potrebám a možnostiam splácania. Výšku úveru si môžete zvoliť od 300 eur až do 30 000 eur. Doba splácania sa dá nastaviť od 1 do 8 rokov. Ak myslíte aj na zadné vrátka, splácanie úveru si môžete jednoducho poistiť. To vám pomôže minimalizovať riziká spojené so zmenou ekonomickej situácie v rodine. Dobrá pôžička je bezúčelový spotrebný úver – peniaze teda môžete použiť na čokoľvek. Kľudne aj na rekonštrukciu bytu, nákup nábytku, svojho nového auta, alebo už spomínaných domácich pomocníkov.

Skroťte svoje úvery

Ak ste v situácii, že je splácanie viacerých úverov nad vaše sily, siahnite po refinancovaní. Vďaka nemu dokážete vyplatiť viacej úverov naraz a nahradiť ich jedným. To vám umožní znížiť výšku vašich splátok, ušetriť aj niekoľko desiatok eur mesačne a získať tak späť kontrolu nad svojimi financiami. Nejde pritom o nič nezvyčajné ani náročné. S Lepšou splátkou od Poštovej banky môžete získať teraz úrokovú sadzbu už od 3,9 % ročne. Navyše bez poplatkov za jej poskytnutie. A ak vám mesačne ostane niečo navyše, kľudne môžete využiť mimoriadnu splátku, ktorá je zdarma.

Po úveroch nesiahajte bezhlavo

Aj pri využívaní úverov platí, že treba 2x merať a raz strihať. Vždy zvážte, na čo chcete peniaze využiť. Držte sa zásady, že vec, na ktorú si beriete úver, by mala mať dlhšiu životnosť ako je splatnosť úveru. Nikdy nesiahajte hneď po prvej možnosti. Dajte si vypracovať viacero ponúk a vyberte tú, ktorá bude pre vás najvýhodnejšia. Pýtajte sa nielen na výšku úrokovej sadzby, ale aj na všetky poplatky. Tie vám môžu finálnu sumu navýšiť o nemalú sumu. A čo je hlavné, popri splácaní si zároveň tvorte aj finančnú rezervu. Aj malé sumy dokážu pri pravidelnom sporení vytvoriť potrebnú rezervu.

Dobrá pôžička a Lepšia splátka od Poštovej banky sú dostupné na vybraných obchodných miestach Slovenskej pošty. Poľahky si ich však viete vybaviť aj prostredníctvom Internetbankingu a telefonicky cez infolinku. Viac informácií získate tu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu
M. R. Štefánik
Spomienka na Milana Rastislava Štefánika je živá aj dnes: V týchto obciach si pripomínajú 105. výročie od jeho smrti
Polícia vyšetruje okolnosti nehody.
Polícia vyšetruje okolnosti nehody v Nitre: Hľadajú svedkov, pomôcť môžete aj vy
Simona ukázala pozemok, kde bude stáť nový dom.
Foto
Krainová sa poriadne buchla po vrecku: Nová vila v EXOTIKE! Plánuje sa sťahovať?
Uniforma vojaka NATO (ilustračná foto)
V Česku sa schyľuje k veľkému cvičeniu: Kvantum techniky a stovky vojakov, o čo im ide?
Foto
Anastasiia má najväčšie líca na svete: Ľudia jej píšu odporné veci! Zarazí vás, čo plánuje