Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.08.2021 09:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Zazvonia im svadobné zvony, Karin Majtánová so snúbencom museli riešiť dilemu: Sme z toho namrzení a sklamaní

Svadba po siedmich rokoch! Miss Slovensko z roku 1993, známa moderátorka Dámskeho klubu na RTVS Karin Majtánová (47) sa bude vydávať.

Karin, zmeníte si po svadbe priezvisko?

Karin: Myslím si, že ľudia ma registrujú za viac ako tých 20 rokov, keď som nastúpila do televízie, ako Majtánovú. Nehovoriac o tom, že ma vnímajú od roku 1993, keď som sa stala miss. Moje priezvisko sa skloňuje v médiách, bojovala som za to, aby obidve moje deti nosili moje priezvisko, čo sa mi aj podarilo, takže ja si ho nechám.

A vám, Peter, neprekáža, že sa manželka nebude volať ako vy?

Peter: Nie, absolútne. Ja mám iné hodnoty, dôležité pre mňa je vnútro človeka. To ako sa bude moja žena volať, je triviálne. Kajka je krásna žena a má krásnu aj dušu.

Ako vašu svadbu prijali deti?

Karin: Moje deti sa tešia.

Peter: Bohužiaľ, medzi mnou a mojím sedemnásťročným synom Adamom je komunikácia veľmi slabá. My sme ešte nedorástli k tomu, aby si ľudia priali. Lebo ľudia sa môžu rozísť a život ide ďalej. Bohužiaľ, so synom nekomunikujeme. Moja exmanželka spravila všetko pre to, aby moje dieťa so mnou nekomunikovalo.

Karin: Peťo je rozvedený od Adamových troch rokov, nebola som príčinou ich rozvodu. Peťo bol už 7 rokov rozvedený, keď sme sa zoznámili. Tam boli iné dôvody pre rozvod, nie ja. Hoci musím priznať, že ani ja som prvé roky po rozvode nejako extra nevychádzala so Samkovým otcom, ale dnes je to úplne v pohode. Nie vždy, ale v zrelom veku sa človek vyvíja, robí osobnostné posuny. Človek musí občas prekročiť svoj vlastný tieň. Chápem to ako svoje vlastné oslobodenie zo zovretia, ktoré človeku robí úzkosť, ťažobu na duši.

Peter: Ale musia byť na to dvaja...

Čo očakávate od druhého manželstva?

Karin: Myslím si, že v našom vzťahu sa nič nezmení. Žijeme spolu od prvých dní. Povedala som to veľakrát – ja som ešte nestretla vo svojom živote muža, ktorý má také upratané ego ako Peťo. Prispôsobil sa môjmu zamestnaniu, pritom vo svojom fachu patrí medzi špičku. Rešpektujeme sa v oblastiach, ktoré sú rozdielne a uznávame sa. On ma akoby zakotvil. Ja som skôr divoký vetroplach, svojím spôsobom bohém. Pre mňa bol sem-tam svet „gombička, opička, parazól“. Systém – však sa to nejako vyrieši. No a potom prišiel problém a naozaj sa riešil, no to už bolo o 5 minút 12. Peťo ma naučil mnohým problémom predchádzať. Keď už niekam veľmi letím, tak ma stiahne za nohu a postaví to chodidlo na zem. To je pre mňa super.

Peter, ako sa vám počúvajú samé superlatívy a chvály? A čo si vy vážite na Karin?

Peter: (úsmev) Kaja má úžasnú schopnosť tvrdohlavosti a keď si niečo zaumieni, ona na ten koniec príde. Tá jej cieľavedomosť mi je veľmi sympatická.

Ste na Karin pyšný? Je predsa mediálna hviezda...

Peter: Samozrejme, že som na ňu pyšný! Ale som aj veľmi prísny kritik. Nedávno moderovala úžasný program pred 2 000 divákmi. Keď som videl, že sa jej darí, že to hľadisko s ňou spolupracuje, tešil som sa z nej. Kaja dokáže ľudí osloviť a pritom to má vždy decentnú úroveň. Vtedy som nesmierne pyšný, až mám slzy v očiach.

Karin: Musím však na Peťa prezradiť, že keď sa učím texty, pomáha mi. Musí sedieť vždy v prvom rade, chcem ho totiž vidieť. Hľadám ho v tom publiku, veľmi sa naňho fixujem. Peťo mi dáva spätnú väzbu a to je veľmi dôležité.

Máte už vybrané svadobné šaty?

Karin: Peťo bude mať smoking, to už je vybavené. Ja som mala niečo vybraté, ale keď som Peťovi povedala svoju predstavu, tak mi oponoval: Nie, ja by som bol rád, keby si mala krásne, veľké šaty, lebo ty budeš krásne trdlo! (smiech) No, ja si myslím, že k tomuto veku sa až také veľké šaty nehodia, aby ľudia nepovedali, že chcela stará mladou byť, ale čo by som zas pre neho neurobila! Takže ešte dávam šancu jednému výberu a uvidíme... Teraz to odľahčím – máme sálu, máme dátum. Obrúčky sa nám ešte len robia, nemám šaty, nemám topánky... Okrem prosecca a vína nemáme nič! (smiech)

Máte predstavu, ako prežijete spoločný život?

Karin: Sľúbili sme si, že svoju starobu prežijeme niekde na brehu mora, kde si ja otvorím bar a budem tam nalievať rum! (smiech)

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Marika Eisler Studeničová

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Požiar pred Studienkou: Mužovi plamene popálili tvár, ruku i hrudník
Ilustračné foto
Komplikácia na D2: V tomto smere je diaľnica prejazdná len v jednom pruhu
(ilustračné foto)
Pekári, cukrári a cestovinár otvorene: Výrobky zdražia! Ako to pocítia zákazníci?
(ilustračné foto)
Slováci, pripravte sa na ODSTÁVKU elektriny: Bez prúdu bude vyše 2000 domácností a firiem
Ilustračné foto
S teplom sa rozlúčte: Čaká nás iné trápenie! Čo predpovedajú meteorológovia?
Ilustračné foto
Tragédia v českom útulku: Ženu dohrýzol pes! Bojovala o život, vážnym zraneniam podľahla
(ilustračné foto)
Kupujete si lieky do zásoby? Úsmev vás prejde: AHA, čo riskujte!
Hviezdoslavovo námestie, Bratislava 25. 4. 2024 12.35 hod.: Čitateľ Nového Času odfotografoval oboch politikov pred bratislavskou reštauráciou
Váš Tip
Gröhling prichytený s Korčokom: Čo sa dialo v reštaurácii v centre Bratislavy?
Bojový dron
Situácia je vážna: Ukrajinská armáda hovorí o ťažkých bojoch! Kyjev sa spolieha len na jediné
 Štefan Slameník.
Foto
Štefana už 9 dní nik nevidel: Stalo sa niečo na železničnej stanici? Posledná STOPA!
(ilustračné foto)
Jazyk mladých: Pri týchto slovách sa rodičia len chytajú za hlavu! Rozumiete tínedžerom?
ilustračné foto
Napätie medzi krajinami narastá: KĽDR uskutočnila šialený krok! Príde reakcia?