Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.07.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Nová terasa aj altánok s Wiliom o stovky eur lacnejšie!

Je tu leto, a to znamená, že aj čas grilovačiek a večerných posedení s priateľmi na terasách našich domov.

Tie si už najnovšie vychutnáva aj náš čitateľ Karol s rodinou. Vo svojom rodinnom dome, ktorý kúpil pred dvoma rokmi, totiž konečne zrekonštruoval terasu na grilovanie. A to o stovky eur lacnejšie v porovnaní s jeho odhadovaným rozpočtom. Všetko vďaka aplikácii Wilio.

„Po kúpe domu a jeho zariadení mi už nezostali peniaze aj na rekonštrukciu terasy, tak som to o dva roky odložil. Mal som jasnú predstavu, že chcem terasu s posedením, altánkom a tiež miestom na grilovanie. Mal som pripravený rozpočet a začal som zháňať remeselníkov, ktorí mi terasu postavia a upravia,“ hovorí Karol, ktorý býva v Hrnčiarovciach pri Trnave.

Otvoriť galériu

Rýchlo však zistil, že zohnať kvalitného remeselníka svojpomocne nie je v súčasnosti úplne jednoduchá úloha. „Mal som kontakty na troch remeselníkov, ale postupne ma všetci odmietli, pretože nemali čas. Začal som byť mierne zúfalý, ale kamarát mi odporučil službu Wilio. Tak som sa rozhodol, že to vyskúšam,“ opisuje Karol moment, keď sa dozvedel o službe Wilio, ktorá Slovákom prehľadne a jednoducho ponúka služby viac ako 39 944 remeselníkov z celého Slovenska a má za sebou už 71 357 úspešne zrealizovaných projektov.

A k tým, ktorí majú s Wiliom pozitívnu skúsenosť sa pridal aj Karol. „Práca s aplikáciou bola jednoduchá a všetko fungovalo intuitívne. Za pár minút som zadal svoj dopyt na rekonštrukciu terasy, výstavbu altánku a miesta na gril. A potom už len stačilo čakať,“ vysvetľuje Karol. Ten v priebehu dvoch hodín dostal viac ako 10 reakcií na svoj dopyt. „Prvé reakcie prišli už po pár minútach. Dal som to mu však čas nech sa ozve viacero remeselníkov a následne som ich začal triediť,“ dodáva Karol.

Otvoriť galériu

Vďaka prehľadnému systému hodnotení a recenzií priamo od zákazníkov má každý užívateľ Wilia jasný prehľad o kvalitách remeselníkov, ktorí mu ponúkajú svoje služby. Karol si na úvod vyselektoval remeselníkov aj podľa toho, či sú schopní mu terasu zrekonštruovať v priebehu dvoch týždňov. „Tak som sa dostal k piatim remeselníkom, ktorí prichádzali do úvahy. Podľa recenzií som si vybral troch najlepších a s tými som si začal písať. Poslal som im fotografie a videá terasy, ktorú som chcel zrekonštruovať a k tomu aj rozpočet. Nakoniec ma najviac zaujal remeselník, ktorý odpovedal najpohotovejšie a dokonca tvrdil, že rozpočet sa dá okresať,“ hovorí Karol.

Ten sa s remeselníkom dohodol na obhliadke terasy a následne aj na realizácii projektu. „Bol som s jeho prácou veľmi spokojný. V priebehu týždňa dostala terasa nový obklad, pribudol altánok a aj miesto na gril. Všetko tak, ako sme sa dohodli a navyše aj v porovnaní s rozpočtom som naozaj ušetril 300 eur. Takže maximálna spokojnosť,“ hovorí Karol. Ten je odhodlaný Wilio odporúčať aj svojim známym: „Je to moderná aplikácia a presne takto by malo fungovať všetko. Nemusíte strácať čas s obvolávaním remeselníkov, ktorí vás odmietnu, pretože nemajú čas. Tu zadáte dopyt a pohodlne si vyberiete toho najlepšieho.“

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Viktor Orbán.
Maďarsko je proti atentátu na premiéra: Ficovi praje skoré uzdravenie, strelcovi spravodlivý trest!
Poľská vláda ostala bez slov: Bol to pokus o vraždu! Všetci veria v ten najlepší scénar
Juraj v Handlovej postrelil premiéra Roberta Fica.
Foto
Šokujúci ATENTÁT na Roberta Fica: Chaos, stres a panika! Mrazivé detaily útoku
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Aktualizované
Minister vnútra Šutaj Eštok: Na premiéra bol spáchaný atentát! Chce konať, TOTO plánuje urobiť
Slovensko – Poľsko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024.
Foto
NOVÉ informácie: Premiér je stále na operačnom stole! Jeho zdravotný stav je mimoriadne vážny
Ruský prezident Vladimir Putin
Putin si potrpí na tom, aby jeho vojakom na Ukrajine nič nechýbalo: Ruský prezident výzýva vládu
Šéf OSN António Guterres
Generálny tajomník OSN odsudzuje streľbu v Handlovej: Guterres ostal po správe v šoku
Deväťmesačný Oliver sa v škôlke zadusil cestovinami.
Malý Oliver († 9 mes.) zomrel v škôlke po obrovskej chybe: Čo zistilo vyšetrovanie?
Podvodníci obrali 93-ročnú dôchodkyňu z Banskej Bystrice o 10-tisíc eur.
Babička dvihla telefón, na linke mala byť jej dcéra: Chyba, ktorá ju stála obrovské peniaze
Svetoví lídri odsúdili atentát na Fica: Je za tým niečo viac!
V novom europarlamente bude sedieť aj zostava 14 slovenských zástupcov.
Eurovoľby sa blížia: Ako môže útok na premiéra ovplyvniť kampaň? Politologička to vidí jasne