Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.05.2012 12:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Bruteničovej bývalý prehovoril: Prečo jej dal facku?

Podnikateľ Karol poslal do redakcie Nového Času mail, kde objasňuje celú situáciu, ktorá facke predchádzala.

Po tom, ako sa prevalila aféra okolo fyzického útoku Karola Silnického na moderátorku Jojky Moniku Bruteničovú (33), rozhodol sa hlavný aktér prehovoriť. Svoju exfrajerku však vôbec nešetrí a obvinenia na jej hlavu sype ako na bežiacom páse. Jedným z dôvodov útoku bol podľa neho aj spor o luxusnú audinu, ktorú Silnický Bruteničovej kúpil. Tá sa však neunúvala so splácaním, a tak sa rozhodol, že si auto zoberie späť.

Nebolo to však iba o aute. Silnický si chcel Bruteničovú zobrať, no ona zo vzťahu zdupkala. „Od októbra sme boli zasnúbení a plánovali sme svadbu,“ začína svoje rozprávanie Silnický. Okrem spoločného života plánoval s jojkárskou moderátorkou aj bývanie. „Tento mesiac sme sa mali presťahovať do nového bytu,“ pokračuje podnikateľ, no vzápätí sa jeho vyjadrenia vystupňujú. Aj napriek tomu, že Silnický nechce svojej bývalej láske ublížiť, servítku pred ústa si nedáva. „Monika sa v poslednom čase správala čudne. Nechcel som si pred kamarátmi pripustiť, že je za tým niekto iný, opak bol však pravdou,“ hovorí Karol.

Keďže si nebol istý, ako bude ich vzťah pokračovať, vysvetlenie hľadal u Moniky. To, že jej dal facku, však nepopiera. „Nedokázala mi vysvetliť situáciu do očí a po desiatich minútach som už neuniesol emócie a dal jej facku,“ opisuje incident Silnický. Bruteničovú mal podľa vlastných slov počas ich vzťahu podporovať aj finančne a všetky dovolenkové destinácie, ktoré navštívili, išli z jeho peňazí. „Keď sme sa spoznali, nachádzala sa v zložitej finančnej situácii,“ povedal Novému Času podnikateľ. Aj auto, na ktorom sa moderátorka vyváža, patrí jemu a zaplatil jej ho z vlastného vrecka.

Aby mu mesačne mohla svojho luxusného tátoša splácať, prijala podľa slov Silnického ponuku pracovať okrem televízie aj v rádiu. „Koncom roka si chcela zobrať úver na auto, ja som ju však odhováral, aby počkala. Veril som jej ako svojej žene, a tak som jej vo februári nové auto kúpil s tým, že mi ho bude postupne splácať,“ dodáva Silnický. Samotná moderátorka sa bráni a celú situáciu vidí inak. „Spomínané auto kúpil bez môjho vedomia a ja som mu ho nemala splácať. Auto je už v rukách advokátskej kancelárie, ktorá zabezpečí, aby si ho pán Silnický osobne prevzal,“ povedala Bruteničová.

1281793:gallery:false:false:false

O splácaní auta sa so svojím expartnerom tiež podľa vlastných slov nedohodovala. Netají však, že od neho prijala niektoré darčeky, ako napríklad dovolenky. Aj tu sa však snaží obhájiť po svojom a exmilencovi odkazuje: „Pán Silnický sa k dovolenkám v tejto veci postavil tak, ako to on sám chcel. Tiež je pravda, že niektoré z nich so mnou ani nekonzultoval. Rozhodnutia v tejto veci robil sám,“ dodala Monika. Dvojica si tak zrejme v živote neporozumela, rovnako, ako aj vo vyjadreniach a prišiel trpký rozchod okorenený jednou fackou.


Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu
M. R. Štefánik
Spomienka na Milana Rastislava Štefánika je živá aj dnes: V týchto obciach si pripomínajú 105. výročie od jeho smrti
Polícia vyšetruje okolnosti nehody.
Polícia vyšetruje okolnosti nehody v Nitre: Hľadajú svedkov, pomôcť môžete aj vy
Uniforma vojaka NATO (ilustračná foto)
V Česku sa schyľuje k veľkému cvičeniu: Kvantum techniky a stovky vojakov, o čo im ide?
Foto
Anastasiia má najväčšie líca na svete: Ľudia jej píšu odporné veci! Zarazí vás, čo plánuje
Estónsky politik Kristo Enn Vaga je milovníkom športu.
Foto
Estónsky politik sadol na bicykel a prešiel 1700 kilometrov: Silný odkaz, o čo mu išlo?