Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
28.05.2011 14:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Priateľ Karin Haydu je v base: Skončí ako Marošová?!

Čo s ňou bude? Herečka Karin Haydu (34) prežíva muky. Jej priateľa Martina Ráca (36) v utorok večer zatkli.

Karin, ktorá je jednou z kľúčových postáv v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade, celú vec nekomentuje. Jej situácia nie je príliš vzdialená tomu, čo prežila herečka Zuzana Marošová, ktorá kvôli niekoľkokrát zatknutému priateľovi Karolovi Mellovi skončila s herectvom.

Karin a Martin sa dali dokopy pred dvoma rokmi. Bola to láska na prvý pohľad, obaja majú za sebou nevydarené vzťahy a dcérky, ktoré sa veľmi rýchlo stali sestričkami. „Máme novú rodinu, aj keď bez papiera. Dievčatá spolu vychádzajú ako sestry, vraj sa na seba aj podobajú. Chodia do tej istej triedy, navštevujú spolu veľa krúžkov. Majú sa rady a ako správni súrodenci aj ony sa občas poškriepia,“ povedala v jednom z rozhovorov šťastná Karin.

Herečka však momentálne prežíva ťažké obdobie. Úrad boja proti organizovanej kriminalite pri akcii v utorok v Bratislave zadržal osem mužov. Tí podľa polície patria do skupiny podsvetia - jakšíkovcov. Muži zo zadržanej partie sú obvinení z majetkovej, ekonomickej a násilnej činnosti. Medzi zadržanými bol aj herečkin priateľ Martin. Sudca bratislavského súdu v prvom okrese už rozhodol, že šiesti z nich budú stíhaní vo väzbe. Za mreže sa dostali aj šéf skupiny Libor Jakšík a Martin Rác.

„Dôvodom je obava sudcu, že by mohli pokračovať v trestnej činnosti,“ uviedol hovorca bratislavského súdu Pavol Adamčiak. Obvinení podali proti rozhodnutiu o väzbe sťažnosť. O nej bude rozhodovať krajský súd.

Nový Čas sa pokúšal s herečkou niekoľkokrát spojiť, avšak bezvýsledne. „Karin je z toho šokovaná a momentálne nevie, čo ďalej. Svojmu priateľovi však verí, no prerušila všetky kontakty, kým sa celá vec nevysvetlí. Nechce radšej nič komentovať,“ tvrdí zdroj z herečkinho okolia.

Čo na celú kauzu spájania priateľa Haydu s podsvetím hovoria v Markíze, ktorá sa profiluje ako rodinná televízia? „Táto situácia nemá vplyv na účinkovanie Karin Haydu v Ordináci i v ružovej záhrade,“ povedala Novému Času hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská.

Už v minulosti sa však herečka vyjadrila, že svoj vzťah a budúcnosť s Martinom berie po sklamaniach opatrne. „Naučila som sa nerobiť si veľké plány do budúcnosti, človek sa aspoň vyhne aj veľkým sklamaniam. Mám isté predstavy, ale či sa naplnia, nezávisí len odo mňa,“ povedala v rozhovore Karin. To, ako bude riešiť túto situáciu, vie len ona.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Foto
Slováci rozhodli o triumfe už v úvodných minútach, Poliaci sa presadili iba raz
Generálna prokuratúra
Generálna prokuratúra si posvieti na reedukačné centrá: Vážne podozrenia! Čo sa tam malo diať?
66-ročná Mária Kyselová.
Foto
Mária odišla od dcéry a už jej niet: Nevideli ste ju? Akákoľvek informácia má cenu zlata
Ústnu hygienu by ste nemali zanedbávať.
Toto miesto si v ústach ZABÚDATE umyť: Kvôli tomu vám SMRDÍ z úst!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
USA odsúdili ruské kyberútoky v Európe: Hovoria o zlomyseľnosti! Na pretrase bolo aj Slovensko
Dong Zhimin sa stal známym na čínskej platforme na zdieľanie videí Douyin.
Otec sa sám staral o 8 detí: Mrazivé TAJOMSTVO! Príde vám zle, čo skrýval doma v kôlni
Na archívnej snímke maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó.
Maďarský minister obhajuje svoju krajinu: Prstom ukazuje na Brusel, v tomto robí chybu
M. R. Štefánik
Spomienka na Milana Rastislava Štefánika je živá aj dnes: V týchto obciach si pripomínajú 105. výročie od jeho smrti
Polícia vyšetruje okolnosti nehody.
Polícia vyšetruje okolnosti nehody v Nitre: Hľadajú svedkov, pomôcť môžete aj vy
Uniforma vojaka NATO (ilustračná foto)
V Česku sa schyľuje k veľkému cvičeniu: Kvantum techniky a stovky vojakov, o čo im ide?
Foto
Anastasiia má najväčšie líca na svete: Ľudia jej píšu odporné veci! Zarazí vás, čo plánuje
Estónsky politik Kristo Enn Vaga je milovníkom športu.
Foto
Estónsky politik sadol na bicykel a prešiel 1700 kilometrov: Silný odkaz, o čo mu išlo?