Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
26.04.2021 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Učiteľka bola na ulici, zrazu dostala zaujímavý nápad: Prvý milión zarobila za rok!

Učiteľka závislá na alkohole nemala ani bývanie. Teraz nevie čo s peniazmi. Život sa jej zmenil, keď začala s fotením veľmi odvážnych fotiek.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii
Bývalej bezdomovkyni závislej na alkohole a drogách sa život otočil o 180 stupňov. Dala sa na fotenie šteklivých fotiek a za rok zarobila milión, informuje portál Daily Mail. Eliza Rose Watson (31) z Veľkej Británie zarobila svoj prvý milión len za 12 mesiacov pôsobenia na platenej platforme OnlyFans. Zavesila učiteľskú profesiu na klinec a po rokoch závislosti sa rozhodla zarobiť viac peňazí, aby mohla splatiť svoje dlhy.

Teraz tejto službe ďakuje za to, že vďaka nej už nie je na ulici a mohla si kúpiť vysnívaný domov. Eliza Rose svojimi zárobkami splatila všetko, čo vzala od svojej matky, a naďalej vypláca peniaze na jej účet. Po ukončení vysokoškolského štúdia v odbore psychológia v roku 2016 začala Eliza Rose s modelingom. Užívala si slobodu, rýchle peniaze a pravidelné večierky. Tam po prvýkrát okúsila aj kokaín, ktorému potom podľahla úplne.

Pôvabná modelka pripúšťa, že často „klamala, podvádzala a kradla“, aby mohla financovať svoju závislosť. „Častokrát sa stalo, že som za prácu dostala zaplatené dopredu a potom som sa jednoducho neukázala. Nemala som v sebe kúska hanby. Keď som bola zúfalá, že nemám peniaze na alkohol, žobrala som na ulici a klamala ľudí, že potrebujem drobné na autobus alebo do telefónnej búdky,“ povedala.

 

Eliza Rose tiež často brala peniaze od svojej matky na pokrytie nákladov na svoju závislosť. Tvrdila jej, že ich potrebuje na taxík alebo jedlo. Neskôr ju však začala okrádať. Keď po štúdiu prestala bývať s rodičmi, stala sa bezdomovkyňou a prespávala u priateľov alebo na pohovkách náhodných mužov. Jej život sa zmenil, keď ju priateľ priateľa pozval na stretnutie anonymných alkoholikov.

„Dovtedy som sa niekoľkokrát pokúsila o samovraždu a veľa času som strávila v nemocnici alebo v policajnom zaistení. Vedela som, že takto už ďalej nemôžem pokračovať,“ povedala. Postupne sa modelka začala opäť stavať na nohy a dokonca začala učiť malé deti. Eliza Rose si uvedomila, že chce robiť prácu, ktorá pomáha ľuďom. Vždy sa zaujímala o detskú psychológiu, takže to do seba dobre zapadalo. Modelka bola v minulosti k svojmu užívaniu návykových látok úplne úprimná a riaditeľka školy ju veľmi podporovala a chcela jej dať šancu. 

„Práca bola perfektná, ale nezarobila som dosť peňazí. Chcela som mať možnosť splatiť mame späť peniaze, ktoré som jej a ostatným ukradla, a byť schopná stáť na vlastných nohách,“ vysvetlila, prečo s učiteľstvom skončila. V decembri 2019 spustila stránku OnlyFans.

Najskôr pridala len zopár starých fotografií z čias, keď sa venovala modelingu. Prvých pár mesiacov nezarobila veľa peňazí, ledva niekoľko sto libier. Keď však udrela pandémia koronavírusu, začali sa jej peniaze len tak sypať. Za jediný mesiac zarobila viac ako 100 000 libier, lebo na stránke trávila viac času – približne 16 hodín denne a chatovala s fanúšikmi. Modelka povedala, že tejto stránke ďakuje aj za to, že ju motivovala k zdravému životnému štýlu, aby si udržala peknú postavu. Zlepšilo sa aj jej duševné zdravie a darí sa jej držať sa ďaleko od alkoholu a drog.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: bah

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament
Švédska klimatická aktivistka Greta Thunbergová.
Švédska aktivistkaThunbergová má opäť opletačky s políciou: Čoho sa tentokrát dopustila?
Z nemocnice v Chán Júnis exhumovali už asi 200 tiel.
Hrozivá správa od Svetovej zdravotníckej organizácie: Nemocnice v Pásme Gazy majú palivo len na tri dni
Foto
Slováci už dorazili do Ostravy! Pozrite si prvé FOTO z dejiska šampionátu
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Chodkyňu v Pezinku zrazilo auto, skončila v nemocnici: Polícia hľadá svedkov!
Polícia zverejnila video zo zadržania mladého chlapca.
Polícia zverejnila video zo zadržania 14-ročného chlapca: Mal nahlásiť bombu na škole!
Na prvý pohľad bežná križovatka sa zmení na nehodový úsek. Cyklisti, šoféri či motorkári si tu musia dávať obzvlášť pozor
Prekliata križovatka! Toľko nehôd na jednom mieste ste nevideli: Vedeli by ste cez ňu prejsť?