Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.04.2021 08:00 | Správy
Špeciálny projekt

Osloboď svoje chute a griluj s Taurisom!

Keď sme dlho doma, postupne upadáme do stereotypu, a to nielen z pohľadu dennej rutiny, ale aj toho, čo jeme. Blížiaca sa sezóna grilovačiek je ideálnym únikom pred nudou na tanieri.

Aby ste si vychutnali lahodný burger, stejk či grilovanú rybku, nemusíte čakať, kým sa otvoria reštaurácie. So širokým sortimentom kvalitných grill produktov od Taurisu a RYBA Košice doslova oslobodíte svoje chute a uniknete pred stereotypom na tanieri. Behom pár minút tak budete mať chutné jedlo z čerstvého mäsa, bez alergénov a lepku priamo u vás na stole!

S pestrou ponukou zažijete dovolenkovú atmosféru

Rozpálené uhlíky, praskanie dreva, dokonalá vôňa grilovaného mäsa a zeleniny. A tá chuť! Kvalita grilovaného mäska od tradičného slovenského výrobcu Tauris dodajú letným posedeniam jedinečnú atmosféru. S Tauris výrobkami na grilovanie si viete pripraviť burgre, čevapčiči s chutnou majonézou v tortile, dokonale nakombinované špízy či tradičné špekáčiky, slaninu a klobásky. Rovnako aj svetové hotdogy či marinované mäsko v podobe krkovičky, karé a mnoho ďalších dobrôt, z ktorých si vyberie aj ten najnáročnejší labužník.

Otvoriť galériu

Čerstvé dobroty bez alergénov

Tauris vyrába svoje výrobky výhradne z čerstvého mäsa, pričom z výroby sú vylúčené všetky alergény a lepok. Vďaka širokému sortimentu a palete chutí blízkych slovenským jazýčkom si na svoje prídu naozaj všetci. V ponuke si grillmajstri nájdu tradičné výrobky, ale aj novinky špeciálne vyladené na tohtoročnú sezónu, ako sú Zipser pack s obľúbenou slaninou Kráľovský bok, alebo famózne tenké klobásky v baraňom čreve Zipser a Venezia, ktoré boli testované a odporúčané známym šéfkuchárom Jurajom Hruškom. Vysoký podiel bravčového mäsa vás hneď dostane do lepšej nálady.

Z chutných klobások si môžete pripraviť napríklad aj svetový hotdog. Ten už dnes nie je len o párku v rožku. Stačí, keď natriete mäkučkú žemličku vaším obľúbeným dresingom a vložíte doň čerstvo ugrilovanú tenkú Zipser klobásku s cibuľkou. Pridajte šalát, uvarené vajíčko či zaváranú uhorku, polejte domácim dresingom a skvelý hotdog, presne podľa vašej chuti, je na svete.

Otvoriť galériu

Množstvo chutí bez námahy

Pozná to asi každá žena. Na pláne je oddychový víkend a gril párty na záhrade. Vy však už tušíte, že miesto oddychu budete musieť namarinovať mäso deň vopred, prenášať von hore-dole taniere, príbory a všetky ingrediencie a vaša polovička už len otáča dobroty, ktoré sa škvaria na grile. S týmto vám pomôže napríklad Zipser pack, Grill mix, či marinovaná krkovička v kari alebo medovo-pikantnej marináde. Tieto produkty vám zaručia plnú chuť bez námahy a dokonalú pestrosť na tanieri. S Taurisom pripravíte burgre, špízy, hotdogy, čevabčiči, klobásky a iné dobroty od výmyslu sveta. Väčšina produktov je zároveň aj bezlepková, takže sa nemusíte obmedzovať a kvalita a skvelá chuť sú zaručené. Ak máte chuť na niečo ľahšie či diétnejšie, odporúčame rôzne druhy rýb od Ryba Košice. Zubáča, lososa či šťuku dostanete navyše už aj s korením na ich dochutenie.

Otvoriť galériu

Klobáska a špekáčiky sú zaručená klasika

Ak ste milovníkom klasických klobások či špekáčikov, prídete si na svoje. Pravé Zipser špekáčiky s tradičnou receptúrou vás svojou chuťou vrátia do detstva. S obsahom kvalitného hovädzieho a bravčového mäsa, slaninky, prírodných korenín v hovädzom črievku, sú tieto špekáčiky po upečení presne také chrumkavé, aké si ich pamätáte z čias detských táborov a rodinných opekačiek. Grill Mix klobások zas vyčarí úsmev každému mäsožravcovi.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Polícia uzavrela Medzev a Sobrance: Konali sa to rozsiahle kontroly
Ilustračné foto
V Bangladéži trhajú rekordy: Toto tu už nemali desiatky rokov
Spice Girls
Foto
Spajsky opäť spolu? Spev, tanec a dobrá nálada: VIDEO od prominentného manžela hovorí za všetko
Ilustračné foto
V spojitosti s Navaľného nadáciou zadržali dvoch novinárov: Neuveríte, z čoho sú obvinení!
(ilustračné foto)
Rodinná dráma v Rohožníku: Milan († 47) mal mať viaceré bodné rany! Z bytu sa mal ozývať krik
(ilustračná foto)
Kamión pri Trebišove skončil v priekope: Vodiči, TENTO úsek bude úplne uzavretý!
Protipovodňové práce pokračujú po celom Maďarsku (ilustračná fotografia).
Pátracia akcia v Plzni: V rieke polícia niekoľko hodín hľadala človeka
(ilustračné foto)
V Nemecku došlo k zabitiu dvoch Ukrajincov: Polícia podozrieva ruského občana
Hrad v Starej Ľubovni
je pýchou východného
Slovenska.
Váš Tip
Na hrade Ľubovňa otvárajú letnú turistickú sezónu: Návštevníkov čaká takýto sprievodný program!
Foto
Predčasné odchody: Ktoré slovenské športové hviezdy odišli priskoro?
(ilustračné foto).
Zelenskyj odsúdil najnovšie ruské útoky na Ukrajinu: Ohrozujú nimi vraj aj Európsku úniu
Stašák spomína na svojho dobrého priateľa Grúňa († 81)
Foto
Stašák spomína na svojho priateľa Grúňa († 81): Prezradil, čím spolu dostávali ľudí do kolien