Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
21.03.2009 22:00

Konečný stav Gašparovič 46,71 % - Radičová 38,05 %

Čas.sk vám priniesol online spravodajstvo zo sčítania hlasov prvého kola voľby prezidenta SR.

Voľba prezidenta v obraze: Pozrite si FOTO a VIDEO TU>

4:05 Online prenos skončil ďakujeme za pozornosť.

4.00 Zvolenie Ivety Radičovej za prezidentku by podľa jej straníckeho šéfa Mikuláša Dzurindu pomohlo Slovensku. Radičová by mohla byť mediátorom medzi koalíciou a opozíciou a rozprúdiť tak v čase krízy diskusiu o najlepších riešeniach. „Je dôležité, aby všetky relevantné politické sily sa správali zodpovedne voči svojej vlasti. Potrebujeme seriózneho a stranícky s nadhľadom uvažujúceho prezidenta, aby nás k takémuto dialógu vyzval. Aby tie bariéry, ktoré cítime zo strany vládnej koalície zbúral, aby sme sa mohli zhovárať a ponúkať ľuďom riešenia, pretože kríza si nevyberá napravo - naľavo, voliči SDKÚ – Smer,“ povedal predseda SDKÚ-DS pre agentúru SITA po 1. kole volieb.

3:37 Prezidentský kandidát s podporou ĽS-HZDS Milan Melník zváži, či svojim voličom odporučí preferovať v druhom kole niekoho z dvojice Ivan Gašparovič - Iveta Radičová. "Ešte si to rozmyslím a zvážim, čo ktorý kandidát núka a ako by sa vedel správať k voličom, ktorí mi dali svoju dôveru," uviedol Melník pre TASR po sčítaní hlasov zo všetkých volebných miestností. "Na túto otázku zareagujem o pár dní neskôr," povedal na margo termínu, dokedy sa k možnej podpore niektorého z kandidátov vyjadrí. "Chcem skutočne poďakovať všetkým voličom, ktorí mi dali dôveru," dodal Melník. Poznamenal, že počas volieb sa naučil veľa o problémoch ľudí na Slovensku. "Dnes už sa dívam na veci inak ako predtým," povedal. "Myslel som, že občania využijú šancu na zmenu," uzavrel vedec Melník, podľa ktorého voliči zrejme tradične preferujú profesionálnych politikov.

2:47 Prezidentská kandidátka Zuzana Martináková je spokojná s výsledkom, ktorý dosiahla v prvom kole volieb. "Myslím si, že naozaj s pokojným svedomím môžeme povedať, že sme veľmi spokojní. My sme aj tak v duchu uvažovali, dostať sa nad päť percent ako isté základné východisko. Myslím si, že ten výsledok by bol lepší pri lepšej volebnej účasti, ale bohužiaľ, takto sa ľudia rozhodli," povedala pre agentúru SITA. Podľa konečných neoficiálnych výsledkov získala 96 035 hlasov, čiže 5,12 %. Tvrdí, že za nízku volebnú účasť môžu aj médiá. "Spôsobila ju obrovská masívna mašinéria, že sú tu iba dvaja kandidáti," dodala. Podľa nej väčšina voličov hlasovaním dala najavo, že nechce straníckych kandidátov. Na výsledky prvého kola čakala v jednom bratislavskom hoteli. Podpredseda pre stratégiu Slobodného fóra Mário Lelovský v čase, keď boli známe len predbežné výsledky, oslávil výsledok ich predsedníčky otvorením fľaše šampanského.

305660

2:43 Predseda ĽS-HZDS Vladimír Mečiar považuje postupujúcich kandidátov v prezidentských voľbách Ivana Gašparoviča a Ivetu Radičová za dve zlá. "Býva taká teória výberu medzi väčším a menším zlom. Ako si vyberať z dvoch ziel? Ani jeden, ani druhý by nebol dobrým prezidentom Slovenskej republiky, aj keď v úrade sa môžu vyžiť," povedal Mečiar na videonahrávke sme.sk z centrály ĽS-HZDS. Podľa sme.sk to, či Mečiar podporí v druhom kole Radičovú, závisí od straníckeho rozhodnutia. Definitívne stanovisko padne v sobotu. Na otázku, či by podporil Gašparoviča, odpovedal: "Osobne by som už druhýkrát v živote takúto chybu neurobil".

2:07 S prekvapením a neskrývaným dojatím prijala Iveta Radičová v kruhu spolupracovníkov výsledky prvého kola prezidentských volieb. Voličom za dôveru „hlboko ďakovala“ a sľúbila, že im ponúkne riešenia ich každodenných problémov. Aby to mohla splniť, potrebuje získať hlasy ľudí, ktorí dnes zostali doma. Presvedčiť nevoličov bude jej cieľom počas dvoch týždňov, kým sa v druhom kole rozhodne, kto bude v prezidentskom paláci ďalších päť rokov. Radičová sa teší na skutočný duel s Ivanom Gašparovičom na televíznych obrazovkách, aj na svoje stretnutia s obyvateľmi SR na predvolených cestách. Útokov premiéra Roberta Fica sa neobáva a naďalej ponúka dialóg celému politickému spektru.

305690

2:03 Jana Miklošková prijala  výsledok volieb oveľa smutnejšie ako jej manžel. "Doľahla na mňa únava, ale myslím si, že sme urobili všetko, čo sme mohli. Ja som akurát veľmi sklamaná, že katolícke Slovensko nie je katolícke," zverila sa novinárom.

2:00 Premiér Robert Fico verí, že voliči v druhom kole prezidentských volieb dajú prednosť stabilite a zvolia za prezidenta Ivana Gašparoviča. „Nech vyhrá o jeden hlas, ale nech vyhrá,“ vyhlásil predseda vlády pred novinármi pri odchode z volebnej centrály Gašparoviča v Limbachu, kde mu prišiel zagratulovať k výsledkom prvého kola. Fico vyjadril presvedčenie, že druhé kolo dopadne rovnako ako prvé, teda, že Gašparovič bude opäť prvý. „Dôležité je, kto bude prezidentom. Náskoky som nikdy nekomentoval. Sme veľmi spokojní, lebo Gašparovič mal podporu len dvoch strán,“ dodal. Fico vyzdvihol i zakotvenie priamej voľby prezidenta v našom ústavnom systéme. „Priama voľba je to najlepšie, čo sa mohlo stať,“ zdôraznil. Podľa neho by sa len ťažko podarilo v súčasnosti zvoliť prezidenta v parlamente.

305691

1:56 Predbežný výsledok v prvom kole prezidentských volieb uspokojil kandidátku Zuzanu Martinákovú. Myslí si, že dopadla veľmi dobre aj napriek tomu, že sa na politickej scéne vynorila po dvoch rokoch mlčania. Kandidátka a predsedníčka Slobodného fóra (SF) získala podľa predbežných rezultátov Štatistického úradu 5,12 percenta hlasov. Zatiaľ nie je rozhodnutá, koho odporučí do druhého kola volieb 4. apríla, voliť pôjde určite. "Naša hlavná idea - nestranícky prezident, ktorý nie je predĺžená ruka Fica, Dzurindu, sa nenaplnila. Musíme to teraz vyhodnotiť, čo je - musím to teraz povedať - menšie zlo," vyhlásila. Stále zvažuje, či vôbec niekoho podporí. "My politici nenosíme tie hlasy v taške a nerozdávame ich kde-kade," vysvetlila a doplnila, že nemá pri dvoch postupujúcich kandidátoch záruku, že naplnia hodnoty jej voličov.

1:54 Po sčítaní hlasov z 100% hlasov je na prvom mieste Ivan Gašparovič s 46,71 % hlasov. Za ním nasleduje Iveta Radičová s 38,05 %. František Mikloško získal 5,42, Zuzana Martináková 5,12, Milan Melník 2,45,  Dagmara Bollová 1,14 % a Milan Sidor 1,11 hlasov.

305674

1:29 Obvodná volebná komisia v Bratislave spracovala 95 percent z 397 volebných okrskov k 0.30 h dnešného dňa, kde občania volili prezidenta SR. TASR o tom informoval prednosta Obvodného úradu (ObÚ) v Bratislave Otto Galis. Spracovať treba ešte 13 okrskov, z tohto počtu osem neprišlo so zápisnicami a zápisnice piatim okrskom vrátili. Prvá zápisnica bola doručená na spracovanie v sobotu 21. marca o 22.30 h.
"Mali sme dostatočný počet kvalifikovaných ľudí, ktorí pracovali veľmi presne a šikovne, čo určite ohodnotia aj členovia okrskových volebných komisií," konštatoval prednosta. Systém spracovania bol nastavený tak, aby nedochádzalo k zbytočným prestojom. S parkovaním pre vozidlá okrskových volebných komisií pri budove ObÚ neboli podľa jeho poznatkov problémy. Do 12.00 h dnešného dňa platia čiastočné dopravné obmedzenia v okolí úradu.  Do spracovania výsledkov volieb sa zapojilo 20 pracovníkov ObÚ, 25-30 pracovníkov Slovenského štatistického úradu SR a na pokojný priebeh volieb dozerali bezpečnostné zložky.

1:17 Do spočítania všetkých hlasov chýbajú Štatistickému úradu údaje už len z piatich okrskov z ich celkového počtu 5919. Podľa priebežných rezultátov Štatistického úradu do druhého kola voľby postupuje úradujúci prezident SR Ivan Gašparovič so ziskom 46,71 percenta hlasov. Volebná účasť zatiaľ dosahuje 43,63 percenta. Súperiť s ním 4. apríla bude Iveta Radičová so ziskom 38,05 percenta hlasov. Za ňou nasledujú František Mikloško (5,42), Zuzana Martináková (5,12), Milan Melník (2,45), Dagmara Bollová (1,14) a Milan Sidor (1,11).

1:12 Prezidentský kandidát Milan Sidor, ktorý sa v prvom kole volieb uchádzal o post hlavy štátu, si nerobí ilúzie, že by v tejto dobe bolo pre neho ľahké postúpiť do druhého kola, rovnako by však nebol rád, ak by skončil na poslednom mieste. Po záverečnom prepočítaní hlasov očakáva čestný a dôstojný výsledok. Povedal to približne hodinu a pol po uzavretí volebných miestností. Svoju volebnú kampaň označil ako pomerne náročnú, pretože absolvoval vyše 70 mítingov po celom Slovensku, kde sa stretol s ľuďmi rôznych generácií. "Mám absolútne osobnú pohodu, pocit normálne vykonanej práce a verím, že sa to istým spôsobom prejaví aj na výsledkoch," uviedol Sidor. Zároveň konštatoval, že v prípade akéhokoľvek výsledku pôjde voliť prezidenta aj v druhom kole. Odmietol však zverejniť meno kandidáta, ktorému by prípadne venoval svoj hlas. Podľa jeho slov mu je bližší taký kandidát, ktorý je komplexnejšie vybavený, dynamický, povedie krajinu aj v tejto kritickej situácii a zabezpečí jej dôstojnosť a suverenitu.

0:54 Po sčítaní hlasov z 5883 (99,39 %) z celkového počtu 5919 volebných okrskov je priebežne na prvom mieste Ivan Gašparovič s 46,71 % hlasov. Za ním nasleduje Iveta Radičová s 38,07 %. Zuzana Martináková zatiaľ získala 5,11, František Mikloško 5,41, Milan Melník 2,44, Milan Sidor 1,11 a Dagmara Bollová 1,14 % hlasov.

305688

0:51 Prezidentský kandidát František Mikloško pravdepodobne v druhom kole voliť nebude. Ako uviedol pre média krátko po vyhlásení priebežných výsledok, "obávam sa, že v druhom kole voliť nepôjdem." Zároveň dodal, že ani on, ani KDS nebudú odporúčať prezidentského kandidáta. "Sú pred nami voľby do európskeho parlamentu, ďalšie voľby, v ktorých sa chceme profilovať ako v prezidentských," dodal. Mikloško sa poďakoval svojim voličom za hlasy, ktoré mu odovzdali a zagratuloval obom kandidátom - Ivanovi Gašparovičovi a Ivete Radičovej k postupu do druhého kola. Zároveň skonštatoval, že myslenie, svety, ktoré prezentujú jednotliví kandidáti, sú odlišné a musia sa rešpektovať. Svoju kandidatúru zhodnotil ako dobrý spôsob, akým v spoločnosti upozornili na svoj ideový program. Na otázku, či bude kandidovať na prezidenta aj o päť rokov poznamenal, "ak sa dožijem dôchodku, tak s radosťou vám potom oznámim, čo bude ďalej."

0:41 V mieste trvalého bydliska Ivana Gašparoviča - v obci Limbach vyhral Ivan Gašparovič. Získal 433 hlasov, kým jeho najväčšia rivalka Iveta Radičová dostala 286 hlasov od voličov. Tretia Zuzana Martináková dostala 28 hlasov, František Mikloško o dva hlasy menej. Päť voličov podporilo Dagmar Bollovú, štyria Milana Melníka a jeden volič odovzdal svoj hlas Milanovi Sidorovi. V Limbachu bolo 1232 oprávnených voličov a hlasovať prišlo 783. Všetky hlasy boli platné.

0:37 Tesne pred koncom sčítavania hlasov, keď chýbajú údaje už len z 86 okrskov z ich celkového počtu 5919, podľa priebežných rezultátov Štatistického úradu stále vedie úradujúci prezident SR Ivan Gašparovič so ziskom 46,82 percenta hlasov. Volebná účasť zatiaľ dosahuje 43,57 percenta. Za Gašparovičom nasledujú Iveta Radičová so ziskom 37,95 percenta, František Mikloško (5,42), Zuzana Martináková (5,11), Milan Melník (2,44), Dagmara Bollová (1,15) a Milan Sidor (1,12).

305676

0:35 Prezidentský kandidát František Mikloško si myslí, že kandidatúrou vo voľbách prebrali zástavu KDH. "Mám pocit, že sme v tom smere prebrali zástavu KDH, akúsi ideovú vyhranenosť, ktorú doteraz KDH malo. To čo sme povedali, že dvíhame zástavu, ktorá doteraz ležala na zemi," zhodnotil priebežné výsledky volieb Mikloško. Podľa neho je podstatné hlavne to, že nejakým spôsobom upozornili na ideový program, ktorý prezentujú. "Kampaň bola náročná, ale myslím si, že od prvého momentu som niesol tu svoju vnútornú slobodu, necítim ani zatrpknutosť ani hnev či frustráciu. Kráčame ďalej, to znamená, že tie idey, ktoré prezentujeme nejakým spôsobom, pretrvávajú ďalej," poznamenal. Na otázku agentúry SITA, ako by porovnal svoju terajšiu kandidatúru s tou pred piatimi rokmi, povedal, "vtedy som mal za sebou silné zázemie strany. Mal som za sebou svojho predsedu. Vďaka Ivanovi Šimkovi som bol jediný kandidát, ktorý sa hlásil ku kresťansko-konzervatívnym hodnotám," dodal.

0:30 95 % hlasov spočítaných. Milan Sidor získal 1,14 %, Dagmar Bollova 1,16 %,  Milan Melnik 2,44 %, Zuzana Martinákova 5,18 %, František Mikloško 5,39 %,  Iveta Radičová 37,24 %, Ivan Gašparovič 47,50 %

0.21 Ústredná volebná komisia (ÚVK) zatiaľ nedostala žiadnu zápisnicu z volebných obvodoch. "Ešte neprišli žiadne. Myslela som si, že už prídu, už na ne čakáme," povedala krátko po polnoci agentúre SITA podpredsedníčka komisie Katarína Tóthová. Štatistický úrad SR na špeciálnej stránke www.volbysr.sk, ktorú spustil po zavretí volebných miestností v sobotu o 22:00, vydáva prvé priebežné výsledky tretej priamej voľby prezidenta SR. Aktualizujú sa v 10-minútových intervaloch. Postupne sa na stránke zverejňujú údaje zo všetkých 5919 volebných okrskov a 50 volebných obvodov. Viacerí členovia ÚVK sú v teréne. "Sú to neohlásené návštevy okrskových volebných komisii, napríklad jedna z našich členiek išla do Rusoviec," podotkla Tóthová. ÚVK zasadá nepretržite, do rána bude spracovávať zápisnice, ktoré im budú chodiť z obvodových komisií. Oficiálne výsledky volieb vyhlási v nedeľu doobeda.

0:05 76,6 % hlasov spočítaných. Dagmar Bollova získala 1,16 %, Milan Sidor 1,17 %, Milan Melnik 2,43 %, Zuzana Martinákova 5,15 %, František Mikloško 5,31 %,  Iveta Radičová 37,16 %, Ivan Gašparovič 47,63%

305663

23:58 Prezidentská kandidátka Zuzana Martináková je zatiaľ spokojná s predbežnými výsledkami volieb. „Fajn, celkom dobre,“ povedala pre agentúru SITA krátko po zverejnení predbežných výsledkov, podľa ktorých skončila na treťom mieste. Nepovedala, koho odporučí voliť v druhom kole. Podľa nej Ivan Gašparovič a Iveta Radičová, ktorí zrejme postúpia, by ju mali osloviť. Je odhodlaná s nimi rokovať. „My nenosíme voličské hlasy v kufríku a môžeme ich odovzdávať, kde sa nám chce,“ uviedla Martináková. Kritizovala, že máme nemoderný, starý volebný zákon, ktorý treba zmeniť. Prekáža jej, že voliť chodia najmä starší ľudia, mladí nie sú motivovaní prísť s volebným urnám. „Politickým stranám začína vyhovovať nízka účasť. Majú väčšiu silu, keď príde menší počet ľudí voliť, lebo oni majú svoju štruktúru zmobilizovanú,“ hodnotí Martináková. Médiám vyčíta, že v informovaní favorizovali Gašparoviča s Radičovou, ostatným kandidátom nedávali dostatok priestoru.

23:56 Vo svojej rodnej obci v Kopčanoch v okrese Skalica skončila nezávislá kandidátka Dagmara Bollová až na treťom mieste za Ivanom Gašparovičom a Ivetou Radičovou. Zo 712 odovzdaných volebných lístkov bolo jej meno zaškrtnuté na 125. V obci suverénne zvíťazil súčasný prezident Ivan Gašparovič, hlas mu dalo 344 voličov. Za ním nasledovala Iveta Radičová so 191 hlasmi. Zuzana Martináková získala 24 hlasov, František Mikloško 22 hlasov, Milan Melník päť a Milan Sidor jeden hlas. V Kopčanoch je 2 067 oprávnených voličov, voliť mohli v dvoch okrskoch.

23:45 65 % hlasov spočítaných. Dagmar Bollova získala 1,17 %, Milan Sidor 1,17 %, Milan Melnik 2,41 %, Zuzana Martinákova 5,18%, František Mikloško 5,22 %,  Iveta Radičová 36,92 %, Ivan Gašparovič 47,90%

23:40 52,33% hlasov spočítaných. Dagmar Bollova získala 1,17%, Milan Sidor 1,21%, Milan Melnik 2,39%, František Mikloško 5,18,  Zuzana Martinákova 5,18, Iveta Radičová 37,08, Ivan Gašparovič 47,75%

23:25 47,5% hlasov spočítaných. Dagmar Bollova získala 1,18%, Milan Sidor 1,20%, Milan Melnik 2,41%, František Mikloško 5,14,  Zuzana Martinákova 5,17, Iveta Radičová 37,20, Ivan Gašparovič 47,67%

23:20 Prvé priebežné výsledky po spočítaní jednej tretiny hlasov Dagmar Bollova 1,19%, Milan Sidor 1,22%, Milan Melnik 2,49%, František Mikloško 5,10,  Zuzana Martinákova 5,15, Iveta Radičová 36,89, Ivan Gašparovič 47,92%

23:02 Štatistický úrad uvádza volebnú účasť 42,65%.

23:02 Nový prezident by mal podľa Františka Mikloška otvoriť nové problémy v našej spoločnosti lebo jej hrozí stagnácia. Riešenie týchto problémov vidí v komunikácii s ľuďmi. "Prezident si bude musieť zobrať batoh a palicu a chodiť po Slovensku, bude musieť mať otvorené dvere, aby ho ľudia upozorňovali na problémy. My tu nemáme podnety, čo by sa malo robiť. Nie sú tu podporné stanoviska." Prezident by mal chodiť medzi ľudí a budiť Slovensko. Pre nastávajúceho prezidenta je to veľká výzva, aby sa jej chytil, dodal. Prezidentský kandidát sa neodvážil predpovedať svoje šance vo voľbách, ako povedal pre agentúru SITA, v každom prípade je to príjemné čakanie.

23:00 Podľa televízie Markíza na košickom sídlisku Luník IX. vyhral Ivan Gašparovič. Dostal 19 hlasov, Iveta Radičová 17 a Zuzana Martináková 15.

22:55 Prezidentské voľby v obci Krušinec v okrese Stropkov vyhral kandidát Komunistickej strany Slovenska Milan Sidor, ktorý získal 37 hlasov. Ide o jeho rodnú obec, kde žijú aj jeho dvaja bratia, jeden z nich bol aj vo volebnej komisii. V Krušinci mali na zozname voličov zapísaných 187 oprávnených voličov. K volebným urnám prišlo 96, počet platných hlasov bol 94. Na druhom mieste skončil súčasný prezident Ivan Gašparovič, ktorého volili 32 voliči. Nasleduje spoločná kandidátka opozície Iveta Radičová, ktorej odovzdalo svoj hlas 16 voličov. Zhodne - po štyri hlasy získali František Mikloško, kandidát Konzervatívnych demokratov Slovenska a Zuzana Martináková, predsedníčka Slobodného fóra. Jeden hlas dostala Dagmara Bollová. Kandidát ĽS-HZDS Milan Melník v Krušinci nebodoval.

22:40 Ivana Gašparoviča prišiel do volebnej centrály v Limbachu podporiť bývalý hokejista Jozef Golonka. "Poznáme sa dlhé roky, ešte z čias, keď som hrával hokej, a stále sme dobrí priatelia," konštatoval Golonka pred novinármi.
Zároveň uviedol, že jeho hlas má síce Gašparovič, ale neznamená to, že ostatných kandidátov si neváži alebo znehodnocuje. "Všetci majú svoje kvality, treba uznať, že sú to osobnosti. Ja mám úctu pred každým, kto sa do týchto volieb prihlásil," zdôraznil.

22:32 V obci Bodza v okrese Komárno, kde je väčšina obyvateľov maďarskej národnosti, vyhrala prezidentské voľby suverénne opozičná kandidátka Iveta Radičová, ktorú podporuje aj Strana maďarskej koalície. Jej meno bolo označené na 112-tich zo 119-tich odovzdaných platných hlasovacích lístkov, čo je 94 percentná podpora. Siedmi voliči hlasovali za súčasnú hlavu štátu Ivana Gašparoviča a ostatní kandidáti nedostali žiadny hlas. Z 307 zapísaných voličov prišlo k volebným urnám 121, z toho platných hlasov bolo 119, čo predstavuje 39-percentú účasť. Voliť prišli mladí aj starí, väčšinou popoludní.

305670

22:03 Podľa odhadov agentúry Polis Slovakia pre TV Joj by prvé kolo prezidentských volieb vyhral súčasný prezident Ivan Gašparovič. Ako uviedla TV Joj, Gašparovič by podľa odhadov získal 51,9 % hlasov zúčastnených voličov. Na druhom mieste by sa umiestnila Iveta Radičová so ziskom 36 %. Za ňou by nasledoval František Mikloško so ziskom 5 %. Zuzana Martináková by dosiahla 4,1 %, za Milana Melníka hlasovalo 1,9 % voličov. Dagmara Bollová dosiahla podľa odhadov agentúry Polis 0,6 % a Milan Sidor 0,5 % voličských hlasov. Ako uviedol v TV Joj Ján Baránek z agentúry Polis, podľa piatkového prieskumu by sa na voľbách zúčastnilo od 55 do 60 % všetkých oprávnených voličov.

22:00 Volebné miestnosti sa zatvorili, jednotlivé volbené komisie začínajú so sčítavaním hlasov.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Populárna lekáreň získala prestížnu cenu.
Foto
Prestížne ceny Mastercard Obchodník roka 2023: Absolútnym víťazom sa stal Dr. Max!
Nadrogovanému vodičovi opäť zadržali preukaz, v Lučenci spôsobil nehodu
Nadrogovaný vodič havaroval v Lučenci: Šokujúce zistenie pri kontrole! Ako je to možné?
Útok mečom v Británii
Foto
Šialený útok v Londýne: Muž samurajským mečom na ulici zabil dieťa († 13)
Hollie na tento zážitok spomína so smiechom.
Foto
Objednala si veľkú pochúťku: Keď uvidíte čo jej priniesli, nebudete sa vedieť prestať smiať!
Ruský prezident Vladimir Putin
Rusko zúri nad tým, čo spravili Spojené štáty: Zatykač na Putina a teraz toto?
Ilustračné foto
Veľké gesto od Slovenska: Pre Ukrajinu má zásielku, ktorá prispeje k záchrane životov
(ilustračné foto).
Smutný deň na cestách: Po zrážke s autom pri Prešove zahynul motorkár († 29)
Zuzana Belohorcová zvolila na leto nový účes s ofinkou.
Váš Tip
Belohorcová tesne pred 50-kou popiera zákony starnutia: Pre takýto SEXI zadok by vraždili aj dvadsiatky!
Prehnaná reakcia imunity trvá dlhšie ako respiračné ochorenie.
Foto
Podobné príznaky, iná choroba: Ako rozoznať alergiu od nádchy?
Izraelská polícia (ilustračná fotografia).
Turek v Jeruzaleme zaútočil na izraelského policajta: Muži zákona s ním nemali zľutovanie
Michal Šimečka, Robert Fico.
Prieskum volieb do NR SR: Tesný rozdiel medzi prvým a druhým miestom, kto by sa do parlamentu nedostal?
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Kto dostal od prezidentky Čaputovej významné ocenenie? Hlava štátu prehovorila o vstupe do NATO