Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.11.2020 00:00 | PR články
Sponzorované

Dobrý a ústretový vedúci? V BILLA samozrejmosť

Do práce chodíme najmä preto, aby sme si zabezpečili prostriedky na živobytie. Pravidelná výplata však nie je všetko. Kvalitné pracovné prostredie spoznáte podľa toho, že za vami stojí šéf, ktorý vidí vaše zručnosti, rozvíja ich a dovolí vám kariérne rásť.

Kariéra vďaka ústretovým vedúcim

Pani Zuzana Haladová je dokonalým príkladom toho, že keď za zamestnancom stojí vhodný vedúci, chodiť do práce je radosť. Zuzana pracuje v spoločnosti BILLA, ktorá jej umožnila v krátkom čase rozvíjať zamestnanecké kvality. Najskôr do firmy nastúpila ako vedúca úseku drogérie v predajni v Trnave, no od začiatku mala chuť robiť niečo navyše a posúvať sa ďalej. „Pracovala som najmä s dokumentmi, papiermi. Už od nástupu ma podporovala moja vedúca a aj regionálny manažér, boli chápaví a vždy nápomocní,“ hovorí pani Zuzana. Po nejakom čase od jej nástupu do BILLA spoločnosť hľadala kandidátov na pozíciu fakturanta v bratislavskej centrále. Pani Zuzana bola v konkurze úspešná a toto miesto dostala, no tým sa jej kariérna cesta v BILLA nekončí. „Dnes už pracujem ako mzdová účtovníčka, čo ma veľmi baví. Určite by som ale nebola tam, kde som, ak by som nedostávala podporu od mojej vedúcej,“ potvrdzuje Zuzana dôležitosť súdržného pracovného kolektívu a najmä dobrého nadriadeného.

Otvoriť galériu
Zdroj: BILLA

Šéf, ktorý zamestnancov posúva vpred

Vyškoliť kvalitných vedúcich pracovníkov, ktorí svojmu tímu ukazujú ten správny smer, je dlhodobý proces. Základom je, že vedúci majú so svojimi zamestnancami korektné vzťahy a rozprávajú sa o ambíciách a potrebách. „Pracovný kolektív, ktorý od začiatku podporoval snahu pani Zuzany Haladovej, zohral veľkú úlohu na jej kariérnej ceste. To je presne to, čo učíme našich manažérov – rozvíjať svoj tím, hľadať talenty a umožniť im kariérne postupovať ďalej,“ uviedol vedúci ľudských zdrojov BILLA Peter Lackó.

Ústretový vedúci a možnosť vyniknúť sú pritom dva dôležité piliere, na ktorých stojí firemná kultúra v BILLA. Ďalšími piliermi sú dobrý kolektív a práca za rohom. „Na výbere týchto pilierov sa podieľali samotní zamestnanci. Práve oni sú našou najväčšou hodnotou, a preto firemná kultúra zohľadňuje ich najdôležitejšie potreby. Sme radi, že v BILLA majú zamestnanci vytvorené prostredie, v ktorom sa im dobre pracuje,“ povedal P. Lackó.

Ak by ste sa o práci v spoločnosti BILLA chceli dozvedieť viac, kliknite na www.sikovni.sk. Na tomto webe nájdete príbehy spokojných zamestnancov, ako aj informácie o poskytovaných benefitoch či firemných pilieroch.

Do konca roka máte možnosť zahlasovať za spoločnosť BILLA v 9. ročníku ankety Najzamestnávateľ a hrať tak o skvelé ceny. Dajte BILLA svoj hlas na www.najzamestnavatel.sk/spolocnost/billas-r-o/

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


„Odmietol by som,“ hovorí o prípadnej ponuke napísať o ňom životopisnú knihu.
Foto
Herec Lukáš Vaculík sa oženil: TAJNÝ sobáš s kráskou zo zámožnej rodiny!
Foto
Slováci sú odhodlaní: Poznáme zostavu, takto budú hrať proti Kanade
Apelujú na lídrov strán, aby jednoznačne odmietli akékoľvek násilie.
Peter Pellegrini prišiel o otca: Prezidentka svojmu nástupcovi vyjadrila sústrasť
Ilustračné foto
Rozhodnutie o mimoriadnych opatreniach sa blíži: Izrael sa o nich dozvie už v TENTO deň!
K streľbe došlo v budove Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej na Námestí Jana Palacha v Prahe.
Univerzita Karlova otvára priestory pre verejnosť: Po nešťastí sa môže so smútkom vyrovnať týmto spôsobom
V Bratislave sa zrazili električky.
Pozor, obmedzenia v doprave: SEM najbližšie dve soboty nebudú premávať električky
Bieloruský prezident Alexandr Lukašenko.
Alexandr Lukašenko priznáva ponaučenie: Musíme si uvedomiť, aká je moderná vojna
Woman standing on top of Kala Patthar summit on Himalayan range and looking at beautiful view with mt. Everest and lhotse
A je to rekord! Horolezkyňa si ho pripísala po výstupe na Mount Everest
(ilustračné foto)
Streľba v Prešove! Prípad sa pohol: Polícia má podozrivého
(ilustračné foto)
Ruský hackerský útok proti rezortu diplomacie! Prečo v závažnom prípade nekontaktovali Moskvu?
Dano je držiteľom viacerých ocenení. V roku 2015 sa stal hercom roka.
FotoVáš Tip
V piatok ubehne rok od smrti Dana Heribana († 43): Srdcervúce slová milovaných synov do neba
New Russian Federation passports with microchip.
Agresia priniesla následky: Stopka ruským turistom! Krajina pre nich uzavrie svoje hranice