Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.08.2020 08:00 | Správy
Špeciálny projektSponzorované

„Splň sa mi senil“ súčasťou unikátnej konferencie SPORT (R)EVOLUTION

Viete, prečo sa z MMA idú všetci zblázniť? Chcete vedieť, ako sa Danky Bartekovej dotklo odloženie olympijských hier v Tokiu? Ako to vyzerá pri prípravách olympijskej dediny? Kto je pánom šatní v zámorskej hokejovej NHL? Aj odpovede na tieto otázky sa dozviete na najväčšej športovej konferencii na Slovensku SPORT (R)EVOLUTION, na ktorej sa môžete 16. septembra zúčastniť aj z pohodlia vašej obývačky.

Po úspešnej minuloročnej premiére, ktorú navštívilo 600 účastníkov, je SPORT (R)EVOLUTION späť. Počas príprav síce organizátorov nepríjemne prekvapili koronavírus a neustále sa meniace opatrenia, avšak ich vôbec nezlomili. Športová konferencia SPORT (R)EVOLUTION z dielne Slovenského olympijského a športového výboru (SOŠV) sa tento rok posunula do online prostredia. Účastníci konferencie budú mať 16. septembra pri svojom počítači rovnaký zážitok, ako keby boli priamo v konferenčnej sále. A ak by im niektorá diskusia pre zaneprázdnenosť ušla, môžu si ju pozrieť v sedemdňovom archíve.

Otvoriť galériu
Zdroj: SOŠV

SPORT (R)EVOLUTION je rozsahom i obsahovou náplňou najväčšia na Slovensku. Unikátnosť podporuje aj rozmanitosť tém od odborných až po lifestylové a široké spektrum diskusií. Hovoriť sa bude o športovej legislatíve a financovaní športu, marketingu, psychológii, zdravom životnom štýle, nových médiách i nových fenoménoch športového sveta. Pre športových fanúšikov i mladých ľudí bude veľmi atraktívna debata s názvom „Splň sa mi senil“, v ktorej budú diskutovať youtuber Expl0ited spolu s Attilom Véghom a Pavlom Nerudom, zakladateľom organizácie OKTAGON MMA. O zákulisí príprav olympijských hier bude rozprávať Toshio Tsurunaga z Medzinárodného olympijského výboru, pohľad do šatne i zákulisia NHL zasa prinesie hokejový hráčsky agent Gerry Johannson, ktorý dohadoval kontrakty pre Careyho Pricea, Ryana Getzlafa či Brenta Seabrooka. Diskutovať na SPORT (R)EVOLUTION 2020 budú aj prezident SOŠV Anton Siekel, štátny tajomník pre šport Ivan Husár, Danka Barteková, Attila Végh, Richard Varga, Expl0ited či Martina Moravcová.

Otvoriť galériu
Zdroj: SOŠV

„Aj z pohodlia kancelárie či obývačky budú mať návštevníci pocit, že sú skutočne na konferencii. Nebude to totiž klasický livestream prenos, na aký sú mnohí v dnešnej dobe zvyknutí. Prinášame plnohodnotný zážitok živej konferencie. Návštevníci sa môžu pripojiť odkiaľkoľvek, stačí mať len dobré pripojenie a chuť dozvedieť sa niečo nové zo sveta športu. Bonusom bude sedemdňový archív, v rámci ktorého si môže návštevník pozrieť diskusiu, ktorú zmeškal, alebo ho viac zaujala,“ hovorí riaditeľka marketingového oddelenia Slovenského olympijského a športového výboru Kristína Czuczová.

Otvoriť galériu
Zdroj: SOŠV

Presun konferencie na exkluzívnu online eventovú platformu ukazuje, že moderné technológie nie sú pre SOŠV cudzie a SOŠV, ktorého exkluzívnym partnerom je národná lotériová spoločnosť TIPOS, generálnymi partnermi Toyota a 4F, hlavnými partnermi zdravotná poisťovňa Dôvera, BILLA, Kooperativa – Vienna Insurance Group, Slovenská sporiteľňa, SPP a Matador a partnerom Granden, chce kráčať s trendami modernej doby. Usporiadanie konferencie na online platforme reflektuje aj zdravotný rozmer, jej konanie neovplyvnia ani prípadné ďalšie opatrenia na zabránenie šírenia vírusu SARS-CoV-2 a choroby Covid-19. SOŠV zároveň presunom SPORT (R)EVOLUTION do online sveta potvrdzuje svoj zámer byť čo najviac ekologický a priateľský k životnému prostrediu, keďže nie sú potrebné žiadne tlačoviny, neprodukuje sa odpad a nevyužívaním automobilovej prepravy sa znižujú aj emisie CO2.

Všetky informácie o konferencii, na ktorej príprave pre SOŠV sa podieľa eventová agentúra bloomark, i o predaji vstupeniek so špeciálnymi kódmi sú na webe www.sportrevolution.sk.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Špeciálny projekt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Jeremy na pojednávanie prišiel bez pút na rukách.
Foto
Nočná mora Wisterovej je SPÄŤ: Tajný prevoz exmanžela, ktorý jej uniesol deti! Vera sa bojí o BEZPEČNOSŤ
Kráľ Karol III.
Foto
Kráľ Karol III. odhalil svoj prvý oficiálny portrét: Aký význam ukrýva motýľ a iné DETAILY?!
Herečka sa vo svojom prejave označila za čudáčku
Foto
Stiflerova mama je doktorkou umenia! Počas príhovoru adresovala všetkým výzvu
Foto
Regenda sa po zápase kajal: Som rád že tím nedoplatil na moje sprostosti
Foto
Slováci prekvapenie nepripustili: Hlavaj proti Poľsku s čistým kontom
Foto
Atentát na Fica zasiahol aj bývalých hokejistov: Prajeme skoré uzdravenie, znelo zo štúdia MS!
Neúspešní kandidáti na prezidenta Ján Kubiš a Ivan Korčok.
Kubiš a Korčok odsúdili útok na premiéra: Sú zhrození! Ficovi posielaju silu
Amatérsky básnik Juraj je podozrivý z najhoršieho činu v dejinách slovenskej politiky.
Foto
Kto je atentátnik Juraj, ktorý postrelil Roberta Fica: Jeho syn aj susedia PREHOVORILI
Na snímke primátor Bratislavy Matúš Vallo.
Primátor Bratislavy o atentáte na premiéra: Nenávisť a napätie si vyžiadali krutú daň
Na snímke premiér SR Robert Fico (Smer-SD).
Jednota dôchodcov na Slovensku želá Ficovi skoré uzdravenie: Veríme, že...
Vedcovi pomohol k identifikácii malý most v pozadí.
Geologička tvrdí, že odhalila záhadu na portréte Mony Lisy: Zamysleli ste sa niekedy nad týmto detailom?
Na snímke policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej v okrese Prievidza v stredu 15. mája 2024.
Foto
VIDEO Atentátnikovu manželku odviedla polícia: V jeho byte boli niekoľko hodín!