Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.08.2020 07:00 | Správy | Domáce správy

Veľký letný horoskop od veštkyne Zany: Bude to búrlivé!

Leto je už v plnom prúde a do našich životov prinieslo množstvo spomienok. Aj tých na lásku. Ani náhodou sa však nekončí a nové prázdninové príbehy na nás ešte len čakajú.

Lev | 23. 7. – 22. 8.

Jediným rozporom v inak pokojnom júlovom zaláskovaní môžu byť vaše nové názory a myšlienky, ktoré vám podsunie priateľ. Partner s vami vôbec nebude súhlasiť a bude len na vás, akým spôsobom ho presvedčíte, že vaša láska skutočne stagnuje a je nutné vniesť do vzťahu niečo svieže a iskrivé. Tí z vás, ktorí sa v auguste budete rozhodovať o tom, či dáte svojej polovičke ešte jednu šancu - vyhnite sa radám osôbky, ktorá vám bude našepkávať sladké slová pokušenia. Absolútny rozvrat vzťahu je to posledné, čo by ste teraz potrebovali! Júlové dámy musia v septembri dávať veľký pozor na miešanie lásky s prácou. Spôsobiť vám to môže pomerne razantné a nepríjemné komplikácie. A navyše, vaša životná cesta za začína odvíjať úplne iným smerom. Augustoví páni prežijú v posledných letných dňoch zvláštny flirt, vďaka ktorému porozumejú tomu, čo im doteraz ohľadom lásky a porozumenia voči partnerke unikalo!

Láske prajú dni: 2. august, 11. a 31. august, 3. a 22. september

Krízové dni – hádky: 18. august, 20. september

Panna | 23. 8. – 23. 9.

Nezabúdajte v poslednom júlovom týž­dni na to, že váš partner premýšľa inak než vy a nemá pochopenie pre vaše flirtovanie. Už neraz ste sa presvedčili o tom, že to vaše zvláštne hranie sa s citmi býva častým problémom medzi vami dvomi. Takže, najlepším liekom na to, ako sa vyhnúť žiarlivostným scénam a výbuchom je – neprovokovať! Letné a chvíľkové lásky pomotajú hlavu tiež Pannám narodeným po 2. septembri. Vy sa uprostred augusta nedajte strhnúť temnou vášňou a najmä slovami, o ktorých vám intuícia jednoznačne povie, že zaváňajú nepríjemnými ťažkosťami. Páni narodení okolo 26. augusta - ak máte záujem na tom, aby ste partnerstvo udržali, potom musíte najneskôr v druhom septembrovom týždni zrealizovať vážny a otvorený rozhovor, od ktorého sa odrazí celé vaše ďalšie spolunažívanie. Aj tu však platí, že len s trpezlivosťou, porozumením a rozvahou sa vám podarí prísť všetkým problémom na koreň.

Láske prajú dni: 26. júl, 5. a 22. august, 1. a 4. september, 12. september

Krízové dni – hádky: 29. júl, 3. a 30. august, 6. september

Váhy | 24. 9. – 23. 10.

Dajte si koncom júla dole ružové okuliare a pozrite sa na svoje partnerstvo priamo. Ak predsa len neuvidíte jasné náznaky konca vzťahu, potom určite budete musieť prijať slová, ktoré vám povie dobrý priateľ. Septembrové Váhy – vy si v prvom augustovom týždni utrieďte myšlienky a doprajte si čas na to, aby ste si ujasnili, či vám láska, ktorá vás viac bolí než teší stojí za to večné bojovanie. Váš vzťah nutne potrebuje niečo, čo vám obom ukáže, že život je o niečom inom, než o neustálom dokazovaní oddanosti. Dámy narodené medzi 3. až 10. októbrom môžu koncom augusta dať voľnosť fantázii a pustiť sa po novej ceste, ktorá ich dovedie k vytúženému zaláskovaniu. Ale pozor! Nesľubujte to, čo nemôžete splniť a neberte upozornenia hviezd na ľahkú váhu, inak sa vám život vymkne z rúk. Nuž, a páni, ktorí sa zamotali v dvoch vzťahoch súčasne – riaďte sa rozumom a nie srdiečkom. To vám veru zle našepkáva!

Láske prajú dni: 8. a 12. august, 14. august, 11. september

Krízové dni – hádky: 2. a 26. august, 22. september

Škorpión | 24. 10. – 22. 11.

Na prelome júla a augusta budete robiť radikálne rozhodnutia, staré zväzky zrušíte a otvoríte priestor novým priateľstvám a láskam. Nevrhnite sa však do milostného dobrodružstva, pokým nebudete mať uzatvorenú minulosť! Októbroví Škorpióni, a viac ženy než muži, by si mali uvedomiť, čo je dôležité a čo pre nich znamená životnú stabilitu. Naozaj si myslíte, že je to unikanie pred problémami do náručia inej osôbky? Veru nie! Čerstvo zamilovaní – uprostred augusta neľutujte svoju námahu pri budovaní vzťahu, pretože čo teraz vložíte do rúk láske, to sa vám v budúcnosti vráti zúročené. Od novembrových Škorpiónov bude partner počas prvých dvoch septembrových týždňov vyžadovať viac pozornosti a nehy. Doprajte mu ju, veď vy máte lásku, ktorú vám známi závidia! Nové vzťahy nadviažu tí z vás, ktorí sa neboja vstupovať do neznáma a túžia po láske, ktorá by vydržala aj nápor nevraživosti od okolia.

Láske prajú dni: 10. a 23. august, 29. august, 17. a 23. september

Krízové dni – hádky: 8. a 27. august, 5. a 14. september

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Grécky premiér Kyriakos Mitsotakis.
Grécky premiér s týmto Ukrajine nepomôže: Nezaberie ani nátlak! O čo ide?
Samuel L. Jackson
Foto
Hollywoodska HVIEZDA v Bratislave! Prominentná lekárka Pallová sa pochválila exkluzívnou FOTO
Na archívnej snímke z 8. júla 2018 osobný vlak, ktorý sa vykoľajil v provincii Tekirdag,
Hrozivá nehoda vlaku po sebe zanechala 25 mŕtvych: Dočkajú sa pozostalí spravodlivosti?!
Na archívnej snímke z 12. mája 1986 helikoptéra  rozprašuje chemikálie na elimináciu radiácie.
Výbuch v atómovej elektrárni v Černobyle navždy zmenil svet: Tieto chyby sa už nikdy nesmú opakovať
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
Zelenskyj mal na linke významných mužov USA: Okrem vďaky nezabudol ani na dôležitú výzvu
"Gera, Germany - September 29, 2012: empty banana cardboard boxes on a pile. Rest of a fleamarket. In this boxes were books for a fleamarket and now they are empty and on a pile for waste."
V prepravkách s banánmi objavili šokujúci náklad: Zamestnancom supermarketov takmer oči vypadli!
Ilustračné foto
Kyjev získa obrovskú podporu: Krajina sa rozhodla zvýšiť sumu na vojenskú pomoc
Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom oblečení.
Nový zákon Šimkovičovej vyvoláva vášne: Zamestnanci RTVS protestovali v čiernom
Gukeš D sa počas Turnaja kandidátov snažil zachovať si chladnú hlavu.
Mladý Ind môže prepísať históriu šachu: Prefíkaná taktika ho dostala až k vrcholu!
Elle sa živí ako morská víla.
Foto
Kráľovský plat sexi morskej víly: Za jej služby sú ochotní zaplatiť astronomické sumy
Americký prezident Joe Biden
Dobré správy pre Pásmo Gazy, Američania začali s výstavbou móla: Humanitárna pomoc by mala byť dostupnejšia
Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg
Stoltenberg to už nevydržal a povedal to bez okolkov: Tvrdá kritika Číny