Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.08.2020 07:00 | Správy | Domáce správy

Veľký letný horoskop od veštkyne Zany: Bude to búrlivé!

Leto je už v plnom prúde a do našich životov prinieslo množstvo spomienok. Aj tých na lásku. Ani náhodou sa však nekončí a nové prázdninové príbehy na nás ešte len čakajú.

Strelec | 23. 11. – 21. 12.

Nefungujúce vzťahy, ktoré udržiavate z ľútosti, sa pravdepodobne v auguste definitívne skončia. Uvedomíte si, že tak, ako ste žili doposiaľ, vám nestačí a začnete si od života pýtať viac. Nebojte sa spraviť radikálne rozhodnutia, pretože všetko ťaživé, od čoho sa vám podarí oslobodiť, je pre vás to najsprávnejšie! Milostný život niektorých novembrových Strelcov bude koncom augusta plný dynamiky a vášne. Decembroví Strelci sa znovu zamilujú, pričom je v popredí nadviazanie na minulosť, čiže pôjde s najväčšou pravdepodobnosť o osôbku, ktorá v nich zanechala hlbokú stopu. Nuž, vraví sa, že stará láska nehrdzavie, a preto, ak vám do cesty vstúpi niekto, koho nosíte v spomienkach celé roky, užite si chvíle opojenia a zamilovanosti dosýta. Na Strelcov narodených medzi 29. novembrom až 7. decembrom si v septembri osud pripravil prekážky v podobe partnerových výčitiek. Argumentujte s chladnou hlavou!

Láske prajú dni: 28. júl, 1. a 18. august, 24. august, 5. a 13. september

Krízové dni – hádky: 17. a 22. august, 3. september

Kozorožec | 22. 12. – 20. 1.

V súkromí začnú v júli prebiehať zmeny, ktoré súvisia s tým, že si uvedomíte márnosť snaženia sa niekam posunúť partnerstvo. Je možné, že zaznamenáte vo vzťahu rôzne výkyvy a niektoré z nich budú predzvesťou toho, že chcete od partnera viac. Nie, nepochybujte, vy máte právo na to, aby boli vaše túžby naplnené! Decembroví páni – vy sa prestaňte báť tieňov zajtrajška a otvorte v polovici augusta dvere do neznámej, no prísľubmi lásky iskriacej budúcnosti. Možno vás prekvapia príležitosti, ktoré sa zrazu pred vami ocitnú. Staré spory, ktoré máte so svojou polovičkou, doriešte v septembri, a ak máte otázky, ktoré vám nedajú spať, tak sa partnera priamo spýtajte a žiadajte vysvetlenie. S končiacim sa letom začne u januárových Kozorožcov prevládať vnútorná podráždenosť. Nuž, vaše hľadanie dokonalej bytosti sa už nejaký ten čas vlečie. Nemyslíte si, že je načase, aby ste zo svojich nárokov ubrali?!

Láske prajú dni: 31. júl, 16. a 19. august, 9. september

Krízové dni – hádky: 30. júl, 13. a 20. august, 13. a 21. september

Vodnár | 21. 1. – 20. 2.

Trvalé partnerstvá zaznamenajú začiatkom augusta silné citové výbuchy, ktoré sú však pre ďalší vývoj vzťahu priaznivé. Pre Vodnárov, ktorí sa narodili do 26. januára, je tu výstraha – o svoju lásku môžete prísť, pričom dôvodom budú neprimerané reakcie, snaha vyhnúť sa odpovediam a kritizovanie všetkého, čo s partnerom súvisí. No mali by ste sa pozrieť najskôr na svoje chyby! V ohrození budú koncom augusta aj dlhoročné manželstvá, v ktorých partnerovi pretečie pomyselný pohár trpezlivosti. Uvedomte si, že tá bytosť, ktorá kráča po vašom boku, má síce i svoje tienisté stránky a možno vám nevraví horúce vyznania lásky každý deň, ale určite ju môžete vycítiť zo všetkého, čo pre vás robí. Februároví páni by mali v septembri odolať zakázanému flirtu, ktorý síce budete vnímať ako osudové zaláskovanie sa, avšak opak je pravdou. Dávajte veľký pozor na to, aby sa partner o vašom zaváhaní nedozvedel!

Láske prajú dni: 15. a 21. august, 2. a 18. september

Krízové dni – hádky: 4. a 19. august, 25. august, 8. a 16. september

Ryby | 21. 2. – 20. 3.

V súkromí budete v júli potrebovať viac odstupu, aby ste dokázali vnímať, čo od vás partner chce. Ryby, ktorým láska v živote chýba, stretnú v prvej polovici augusta spriaznenú dušu a budú môcť vytvoriť základ pre budúce partnerstvo. Februárové dámy v komplikovaných vzťahoch, v ktorých im partner viac berie než dáva, by sa mali vážne zamyslieť nad tým, či chcú aj naďalej pokračovať v takomto živote. August je totiž vhodným mesiacom na to, aby ste ukončili to, čo vás zväzuje a dali od seba preč to, čo je choré. Koncom mesiaca neoznamujte zásnuby, ani nevstupujte do manželstva – takéto spojenia by nedopadli dobre! V prvom septembrovom týždni sa nesnažte presvedčiť svoju lásku slzami či citovým vydieraním o tom, že tie chýry o vašej nevere nie sú pravdivé. Tu pomôže iba čas a opätovné vybudovanie dôvery. A hoci vám bude umožnené napraviť svoju chybu, konečný verdikt je len na vašej polovičke!

Láske prajú dni: 29. júl, 7. a 28. august, 15. september

Krízové dni – hádky: 27. júl, 5. a 16. august, 24. august, 9. a 18. september

späť
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Ilustračné foto
Jeden z najväčších výrobcov sladkostí čelí škandálu: Ako to je s pridávaním cukru naozaj?!
(ilustračné foto).
Europol rozbil veľký gang, ktorý kradol vzácne knihy: Pozrite sa, ako to mali vymyslené
Ilustračné foto
Doktor prezradil, aké to naozaj je, keď človek zomiera: Slová vojnového veterána či malého dievčatka vám stisnú srdce
David bol naštvaný na celý svet. Chcel zomrieť a zanechať čo najviac bolesti...
Trpel strelec z Prahy David († 24) duševnou poruchou? Čo vyšetrovatelia prezradili o motíve činu
Slovenský windsurfista Robert Kubín.
Fantastická správa pre Slovensko: V tomto športe budeme mať na OH zastúpenie po 16 rokoch!
Verí, že do poroty v Let’s Dance v nedeľu zasadne.
Foto
Do porotcovského kresla Let´s Dance mieri spevácka legenda: Neuveríte, o koho ide!
Donald Trump.
Trumpovi ide o veľa: Najvyšší súd rozhoduje o jeho osude! Verdikt môže mať ďalekosiahle dôsledky
Pre doktora si kolegovia pripravili nádherné prekvapenie
Záchranári sa po 32 rokoch lúčili s kolegom Liborom: Obrovské PREKVAPENIE, nezmohol sa na slovo
Ilustračné foto
Taliansko sa búri: Ostro odsúdilo trest smrti pre iránskeho rappera!
Hanychová krátko po pôrode milionára opustila.
Spor medzi Hanychovou a Soukupom sa vyostruje: Keď TOTO urobíš, vytrhnem ti... Drsné VYHÁŽKY!
Pilot dal vyskúšať svojim deťom riadenie. (Ilustračné foto)
Smrteľný pád lietadla po príšernej chybe pilota: Nechal riadiť deti? Desivé POSLEDNÉ slová a detaily tragédie!
Ilustračné foto
Čína si predvolala na koberček nemeckú veľvyslankyňu: Pozrite sa, ako na to zareagovala