13.06.2019, 09:47 | Správy | Zahraničné správy < späť na článok Diskusia: Nemecko zasiahli silné búrky: Zranilo sa 21 ľudí 3 príspevky Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie. Odoslať Jurosik97 13.6.2019 10:05 | | +2 -2 Reagovať Takto to dopadne kto sa zacne zahravat s prirodou. Zlatica.Strieborna 13.6.2019 09:59 Príspevky používatela boli zablokované z dôvodu porušenia pravidiel diskusie. bbrblo 13.6.2019 11:59 | | +1 -0 Ty si trest pre nás všetkých. fotoalbumy videoalbumy pridať priateľa Mourinho po necelom mesiaci v Tottenhame: Po pravde, som zúfalý Mourinho: Po pravde, som zúfalý Už je na mieste: Demolačný stroj dorazil k poškodenej bytovke v Prešove Už je na mieste: Demolačný stroj dorazil k poškodenej bytovke v Prešove Masaker v Ostrave: Ďalší postrelený bol prepustený z nemocnice Masaker v Ostrave: Ďalší postrelený bol prepustený z nemocnice Spevák Tomáš Bezdeda pobudol za veľkou mládkou: Zážitok, ktorý ho tam obzvlášť pobavil Tomáš Bezdeda v USA: Nad týmto krúti hlavou Ministerka Kalavská priznala: Prečo som podala demisiu Ministerka Kalavská: Prečo som podala demisiu Brutálna hádka mladého páru: To, čo tínedžer urobil nožom svojej priateľke, vás dorazí To, čo tínedžer urobil nožom svojej priateľke, vás dorazí Odporúčame z TIVI.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.