Neviem čo mohlo byť príčinou že prešla do protismeru, možno jej zazvonil mobil a ako ho vyberala z vetrovky tak prešla do protismeru, bohvie čo sa mohlo stať, mohla dostať náhle defekt,alebo mikrospánok ale je to hrozná tragédia, že o život prišla taká mladá žena. Tomu chlapcovi prajem skoré uzdravenie a rodine Janky žiaľ len úprimnú sústrasť.
To si nemyslím, že VP dajú hocikomu. Poznám ľudí čo boli 3x v autoškole a nemajú ho dodnes. Ja som robil skúšky v decembri 2002 a z 26 čo sme boli v ten deň sme na prvýkrát spravili len traja.
anavika: ty o koze ja o voze!
AMOR414: mozno je par autoskol a skusajucich policajtov co to beru seriozne ale nacvik zvladania smyku ci aquaplaningu ste urcite nemali a to vratane SERIOZNYCH psychotestov by malo k vodicaku patrit! moj vodicak na velku motorku napriklad spocival v 20min jazdeni na 350ke po dopravnom ihrisku, takze co dodat.
Nechcem špekulovať ako je to dnes. Predsa len ubehlo už dosť rokov čo som robil vodičák ja. Áno, vtedy sa psychotesty nerobili a ani šmyky sa necvičili. Nebolo ani kde. Skúška pozostávala z testu, jazdy po meste a z cvičiska kde stačilo zacúvať medzi kužeľe do "garáže" a zo slalomu. Určite sa nájdu aj nepoctivé autoškoly ale myslím, že to až tak ľahké nie je získať vodičák. Dokonca si pamätám, že na skúšky prišiel policajt u cudzieho okresu aby nebol ovplyvnený
Podaktorí máte plnú hubu rečí ako musela ísť rýchlo telefonovať a neviem čo ešte. Ona mala dve deti v aute, myslíte, že by riskovala? Asi súdite podľa toho ako sami jazdíte...
každý deň ti v televízii v reklame hučia do hlavy že máš najlepšie auto,s najlepšími elektronickými systémami a niektorí ludia tomu uveria a zabudnú na opatrnosť
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.