Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
19.06.2020 19:00 | Správy | Politika

Petra Krištúfková: Pravda o dovolenke na Kočnerovej jachte!

S novou funkciou sa odhaľujú nové tajomstvá z minulosti.

Nový Čas však získal zábery z dovolenky na Kočnerovej jachte, kde si Krištúfková užíva slnečné dni na mori v Chorvátsku v roku 2009. Dáta pochádzajú z projektu Kočnerova knižnica, ktorý sprístupnila vybraným slovenským novinárom medzinárodná sieť investigatívnych novinárov OCCRP. Krištúfková je na záberoch spoločne s Kočnerovou bývalou manželkou Karolínou a svojimi deťmi. V reakcii na naše otázky priznala, že na lodi bola a objavil sa tam aj Kočner. „Na loď ma pozvala jeho bývalá manželka a bola som tam s ňou a s mojimi deťmi. Je to dosť dávno. Mám pocit, že za ňou prišiel,“ hovorí Krištúfková s tým, že kamarátsky vzťah mala len s Kočnerovou manželkou. „S ním som sa nestretávala. Ja nemôžem ovplyvniť, keď sa niekde ukáže. On sa ukázal aj na plese, ale to neznamená, že tí ľudia sú teraz toxickí.“ 

Na otázku, prečo teda jasne nepovedala už prvýkrát, že v minulosti strávila dovolenku na Kočnerovej jachte, odpovedá jasne: „Lebo tlačovka sa týkala úplne inej témy a ja som nedostala otázku takéhoto typu.... Tam padla jedna otázka, na ktorú som konkrétne odpovedala a žiadna iná neprišla.“ Krištúfková trvá na tom, že s Kočnerom neprišli do priateľského styku. „To, že sa on zastaví za svojou bývalou manželkou, tak, prepáčte, za to nemôžem. To je zásadný rozdiel,“ odvetila.

Na jachte bola podľa vlastných slov len raz a bolo to na pozvanie Karolíny Kočnerovej, ktorá platila aj za let súkromným tryskáčom. „Jeho bývalá manželka ma pozvala so sebou na dovolenku. To znamená, že aj cesta bola súčasť tohto pozvania,“ dodala Krištúfková. 

Paradoxné je, že sám Kočner opisoval ich dovolenku na jachte už v roku 2016. Hovoril, ako sa Krištúfková hádala s Kollárom a ten jej zobral vozidlo. Kočnerovci jej tak požičali vlastné auto, čo Krištúfková popiera a neskôr ju zobrali na dovolenku do Chorvátska. „Vtedy som ja povedal, že ja vás zoberiem na dovolenku ku mne na loď, keď už vám sľúbil loď, a naozaj Petra Krištufková so svojimi dvoma deťmi boli asi desať dní u mňa na lodi,“ povedal Kočner. 

Zaujímavé je, že Krištúfková si s Kočnerom telefonicky dohadovala stretnutie aj v roku 2015. „Ahoj. Chcela som Ta poprosit, ci by si si nasiel cas na stretnutie.“ On jej odpíše, že: „Platí, ďakujem.“ Následne si spraví aj poznámku o schôdzke do svojho kalendára v mobile. Krištúfková však dnes tvrdí, že k ničomu nedošlo. „Nie, nepamätám si, že by som ho posledných 5 – 6 rokov vôbec niekde videla,“ povedala o Kočnerovi.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Martin Čeliga

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bojový dron
Ukrajina sa má čím chváliť: Hlásia úspech, Rusi budú zúriť!
V košickej zoo sa vyskytla vtáčia chrípka (archívne foto).
Váš Tip
Tento rok je pre zoo v Košiciach rekordný: Pozrite sa, koľko návštevníkov prešlo jej bránami!
Na videosnímke policajti prehľadávajú mužov na kontrolnom stanovištii v meste Ensenada.
Strašný čin: V studni našli tri mŕtve telá! Už sa vie, komu patria
Dres s číslom 11 na sebe nosila talentovaná futbalistka.
Krásne gesto futbalistov Komárna po postupe: Zosnulej Lilly (†17) poslali pozdrav do neba!
(ilustračné foto)
Krajina má nového prezidenta: Stal sa ním tento muž! Výsledok vás prekvapí
Donald Trump, Joe Biden.
Foto
Šokujúce obvinenie Trumpa: Naozaj povedal TOTO na Bidena?!
Dym stúpa po výbuchu počas razie izraelskej armády v obci Dajr al-Ghusún, ktorá sa nachádza pri meste Túlkarm na Západnom brehu Jordánu.
Izrael udrel tam, kde nemal! Netanjahu prehovoril, z jeho slov vás zamrazí
Peter mal nalietaných tisícky hodín, venovať sa výcviku mladých už, žiaľ, nestihol
Skúsený pilot Peter († 62) sa s vetroňom zrútil na trafostanicu: DETAILY pred pádom!
Fľašu našli deti pri miestnom pohostinstve v Panických Dravciach.
Šesťročný Daniel skončil s 2,5 promile v nemocnici! Ako sa dieťa dostalo k alkoholu?
Vedci museli lebku neandertálkyne znovu poskladať.
Foto
Vedci odhalili tvár neandertálskej ženy: Jedna ČRTA vám udrie do očí, aha!
Speváčka počas vystúpenia vystriedala viacero outfitov.
Madonna spievala pre 1,6 milióna fanúšikov: Pozrite sa na tú neskutočnú MASU ľudí
(ilustračné foto)
Škandál na fare: Kňaz mal zneužiť skoro 40 000 eur! Odpadnete, čo si za to kúpil