Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.04.2020 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Finančné suchoty? Hviezda Talentu Garajová Schrameková o stopnutých príjmoch počas pandémie

Účinkovanie v šou teraz rozhodne neľutuje!

Herečka Lujza Garajová Schrameková (37) sa už dvakrát predviedla v úlohe moderátorky, keď sa upísala projektu Česko Slovensko má talent. I keď jej prvá séria dala poriadne zabrať, Lujzu kompetentní nakoniec presvedčili aj do ďalších pokračovaní. Pre pandémiu koronavírusu je však výroba tohto ročníka pozastavená. Hviezdam šou na čele s Lujzou tak peniaze na účte tak skoro nepristanú. Herečka otvorene priznáva, že ju v tejto situácii zachránila finančná rezerva z ČSMT z minulých rokov.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Lujza Garajová Schrameková sa predviedla vo viacerých projektoch, v ktorých si ju diváci mimoriadne obľúbili. Okrem seriálu Divoké kone totiž zahviezdila najmä ako starostlivá mama v ďalšom jojkárskom seriáli Naši. Po štyroch rokoch však projekt skončil a Lujze na stole pristála ponuka do Česko Slovensko má talent. Komička sa predviedla už dvakrát po boku českého herca Davida Gránskeho v úlohe moderátorky megašou. Len nedávno sa mali uskutočniť kastingy tohto ročníka relácie, no pre pandémiu koronavírusu boli zrušené.

Nakrúcanie tak dostalo stopku a rovnako sú pozastavené aj divadelné predstavenia, ktorým sa Lujza venuje. Pre herečkinu rodinu to teda znamenal koniec jej príjmov. Schrameková je však našťastie obozretná a myslí na zadné vrátka. V tejto neľahkej skúške jej totiž pomohli peniaze, ktoré zarobila v predošlých ročníkoch ČSMT.

 

„Uvedomujem si, že mám profesiu, ktorú nemôžem vykonávať, a vďaka tomu možem byť doma s deťmi... Našťastie. Tak isto si uvedomujem šťastie mať malú rezervu z komerčných projektov. Som v duchu so všetkými, ktorí toľko šťastia nemajú,“ napísala na sociálnej sieti Lujza.

Chcela s tým seknúť

Zaujímavé pritom je, že po prvej sérii bola Schrameková s nervami v koncoch. Dokonca priznala, že sa jej zdá, že megašou nie je jej šálka kávy. „Určite to bol krst ohňom, chvíľami som si hovorila, či to náhodou nie je pohreb ohňom. Počas prenosu som mala sem-tam chvíľku, keď som mala pocit, že toto nie je nič pre mňa,“ priznala vtedy Novému Času Lujza, ktorá viac inklinuje k herectvu.

Otvoriť galériu

„Chcem pokoj, naskúšať si za šesť týždňov v divadle vec, a potom ju s ľahkosťou hrávať,“ prezradila v tom čase svoje prestavy brunetka. Nakoniec však svoje rozhodnutie prehodnotila a súhlasila s postom moderátorky v ČSMT aj v ďalších ročníkoch. Veľkou motiváciou pritom určite boli peniaze, keďže za jednu sériu by Schrameková mala dostať od 25 000 - 30 000 eur. Herečku môžu momentálne diváci vidieť na obrazovkách TV Doma v kulinárskej relácii Spoločne s chuťou. Tento projekt je však nakrútený v predstihu.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: mrh, mimi, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec
Medveď hnedý (ilustračné foto)
Ďalší výskyt MEDVEĎA: Sem na prechádzku nechoďte!
Takto si diváci pamätajú Chodúra zo SuperStar.
Foto
Superstarista Chodúr a jeho o 17 rokov staršia Ivona: Sobáš prirovnal k pohrebu
(ilustračné foto)
Červené líčka detí môžu skrývať ochorenie: Keď si všimnete TOTO, už je zle