Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
11.03.2020 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Mladík pri potápaní sa s priateľkou otvoril mušľu: Čo sa v nej ukrývalo, dievča skoro nerozdýchalo

Američan šokoval svoju priateľku neskutočnými zásnubami, keď sa jej opýtal tú najdôležitejšiu otázku v takmer desaťmetrovej hĺbke Karibského mora.

Fotogaléria
6
fotiek v galérii

Ethan Studenic a Morgan Whittaker zdieľajú spoločnú vášeň - potápanie. To inšpirovalo budúceho ženícha k nezvyčajným zásnubám. Svojej priateľke položil otázku, či si ho vezme za muža, pod morskou hladinou. Ako informuje Foxnews, zásnubný prsteň si schoval do mušle. 

Zásnuby plánoval päť rokov. Svoje "áno" mu Morgan povedala počas potápania sa na karibskom ostrove Bonaire. Pár bol vtedy spolu desať rokov a teraz sa už nemôžu dočkať svadby, ktorá ich čaká v apríli. 

"Pred piatimi rokmi som dostal nápad - zásnuby pod hladinou. Myslel som si, že by to bolo štýlové, skutočne jedinečné a zaujímavé," hovorí Ethan (30). "Rozhodol som sa požiadať ju o ruku na prvom útese, kde sme sa spolu potápali."

 

Pár rokov predtým odišiel párik na svoju prvú spoločnú dovolenku na ostrov Bonaire v Karibskom mori. Morgan sa tu prvýkrát potápala, čím si toto miesto vyslúžilo v ich srdci čestné miesto. 

"Chcel som, aby naše zásnuby boli romantické, no v týchto veciach nie som veľmi dobrý," hovorí Ethan. "Myslel som, že keď sa vrátime na Bonaire, podarí sa mi opäť vytvoriť kúzelnú atmosféru našej prvej dovolenky." 

Keď sa v júli minulého roka aj s priateľmi opäť vybrali na Bonaire, Morgan (28) absolútne netušila, že Ethan si do batožiny pribalil aj zásnubný prsteň. Ten má taktiež istú spojitosť s Karibským morom. Ethan totižto nechal rozdrviť morské sklo, ktoré si z prvého výletu doniesol, a z neho nechal vyrobiť zásnubný prsteň. No dopraviť prsteň na miesto činu v desaťmetrovej hĺbke bolo taktiež výzvou.

Ethan sa na letisku veľmi obával, že Morgan prsteň zbadá, preto požiadal jedného z ich priateľov, aby mu ho schoval do kufra. V deň D sa k ním na potápanie pridali aj ich štyria priatelia, všetci vybavení kamerami, aby zachytili magický moment. 

"Chvíľu sme plávali a ja som hľadal vhodné miesto. Potom som sa potopil a keď som si sadol na piesok, predstieral som, že som našiel mušľu. Keď sa Morgan priblížila, otvoril som ju," opisuje Ethan nezabudnuteľný moment. V mušli bolo napísané: "Vezmeš si ma?"

"Bola som šokovaná. Keď siahol dole, myslela som si najprv, že zdvíha nejaké divé zviera. Keď otváral tú mušľu, skutočne som sa bála, a potom som tam šokovaná sedela. Povedala som rozhodne áno," spomína Morgan. "Ethan mi ukázal potápanie a je to jedna zvecí, ktoré milujeme najviac na svete, čiže je krásne mať zásnuby v tomto duchu."

V apríli ich čaká svadba. Svoje áno si povedia pred stovkou hostí. Prvýkrát sa stretli na hodine matematiky v roku 2008. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ivt

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Fotografia z miesta nehody v Malackách.
Dráma na stanici v Malackách: Dieťa zasiahol elektrický prúd, ratoval ho vrtuľník
Slovenský vicepremiér a minister obrany Robert Kaliňák vystupuje s prejavom na úvod dvojdňovej konferencie v maďarskej metropole.
Kaliňák v Budapešti upozornil na jednu dôležitosť: Európska integrácia zohráva v našej bezpečnosti ...
(ilustračné foto.)
Nakupujete oblečenie cez Shein? Európska únia sprísňuje bezpečnostné pravidlá!
(ilustračné foto).
SHMÚ varuje! Odložte svoje kvety na noc dovnútra: Mrznúť bude na väčšine územia Slovenska
Ilustračné foto
Príznak demencie či Parkinsona, ktorý spozorujete v noci: Ak sa vám deje TOTO, zbystrite
Jany a Vierka sa stali prvý krát rodičmi.
Foto
Najšťastnejší deň v živote Janyho Landla a Vierky Ayisi: Narodila sa im zdravá dcérka!
Lekári mu inak odporučili, aby nepracoval a odpočíval na vidieku.
Britský kráľ vydal oficiálne vyhlásenie: Karol III. oznámil veľké rozhodnutie
Nitrianskych hokejistov prekvapil René Rendy (uprostred).
Zemetrasenie pod Zoborom! V uliciach Nitry prepukli majstrovské oslavy
požiar ilustračne
V hoteli vypukol požiar, hasiči bojovali s plameňmi dlhé hodiny: Najmenej 10 ľudí zomrelo
Na prestížnej udalosti hľadali nové tváre modelingu.
Foto
Tlačia deti do modelingu: Syn vdovy po Pašekovi st. († 37) ohúril a aha, ako vyrástla Haklovej dcéra!
(ilustračné foto).
Veľká Británia spustila revolučné očkovanie: Vyrieši to jeden z najsmrteľnejších problémov ľudstva
Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?