Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
20.12.2019 20:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Kvôli obezite bol pre ňu sex nočnou morou: Povedala si, že končí, a zmenila sa na nepoznanie

Vysoká váha jej spôsobovala bolesť v kolenách a podlomila jej sebavedomie. Pre Kaitlyn Gonzalez sa práve kvôli tomu stal sex nepríjemným zážitkom.

Roky vynechávala raňajky a stravovala sa v reštauráciách s rýchlym občerstvením. Ako uvádza portál The Sun, Kaitlyn z austrálskeho mesta New South Wales pribrala na neuveriteľných 140 kilogramov. Kvôli jej váhe dokázala mať sex iba v jednej polohe a ako sama tvrdí, cítila sa kvôli tomu zle.

Nabrala odvahu a chcela to zmeniť. Absolvovala operáciu žalúdka, zmenila stravu a doteraz sa jej podarilo schudnúť neuveriteľných 63 kilogramov. Až teraz sa začala cítiť ako skutočná žena, najmä pokiaľ ide o milovanie. „Milujem, ako ďaleko som sa dostala a milujem, koľko úsilia som musela vynaložiť na to, aby som sa sem dostala,“ opisuje svoje pocity Kaitlyn.

S váhou bojovala od školských čias a už ako dieťa si vybudovala lásku k jedlu. Napriek tomu, že ju kvôli váhe v škole šikanovali, stále sa nedokázala kontrolovať. „V škole ma šikanovali už od siedmich rokov a hoci som dostávala zdravé obedy, keď som prišla domov, zjedla som všetko, čo som chcela,“ opisuje svoje detstvo Austrálčanka.

Keď začala chodiť na strednú školu, situácia sa ešte zhoršila. „Ako som dospievala, neskoro v noci som vyjedala zmrzlinu, čokoládu a pila som sladené nápoje z čerpacej stanice. Raňajky som vždy vynechala,“ tvrdí Kaitlyn. Dostala sa do štádia, keď jej pohľad na vlastné telo naháňal slzy do očí.

 

„Kedykoľvek som sa uvidela na zázname z bezpečnostných kamier alebo v odraze okien, cítila som, že mi je zle od žalúdka. Pozrela som sa na seba a rozplakala som sa. Nemohla som behať a nenosila som sukne, pretože by som si stehná odrela do krvi. Mala som dokonca problém obuť si ponožky a topánky,“ opisuje svoje ťažkosti Kaitlyn.

Váha jej ovplyvnila aj milostný život. „Bola som obmedzená na jednu polohu, pretože pri iných ma boleli kolená. Keď som prišla na univerzitu, spomínam si, že som tam stála a jeden chlapec na mňa z desiatich metrov ukázal a zakričal: Bože môj, je tak tučná! Rozplakala som sa, ale našťastie sa mi ospravedlnil. Stretla som chlapcov, ktorí mi povedali, že so mnou budú randiť až keď schudnem,“ pokračuje.

V roku 2017 sa preto rozhodla svoj život zmeniť. „Jedného rána som sa zobudila a povedala som si, že s obezitou končím,“ tvrdí Kaitlyn. Podstúpila operáciu žalúdka a zmenila stravu. Kládla veľký dôraz na svoj tréningový plán a cvičila každý deň. Schudla neuveriteľných 63 kilogramov, avšak trápila ju ovisnutá pokožka. V roku 2019 podstúpila tri operácie a teraz má úsmev na perách.

Hovorí, že sa teraz cíti šťastnejšia ako kedykoľvek predtým a jej priatelia sú šokovaní, keď im povie, koľko schudla. „Som aktívnejšia, ľudia sa na mňa pozerajú úplne inak a užívam si oveľa viac zábavy. Každý deň je iný a vo svojom vnútri viem, že som urobila dobre. Nejde o to, aby ste boli chudí, ale fit, silní a zdraví. Nepotrebujete vedieť, kde treba začať, len jednoducho začnite. Chudnutie nie je ľahké, ale odmeny sú obrovské. Urobte to pre seba, zaslúžite si byť šťastní vo vlastnej koži,“ podporuje ostatných usmiata Kaitlyn.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Nitriansky spasiteľ Stavjaňa: Ako to vyzerá s jeho budúcnosťou?
ministerka zdravotníctva SR Zuzana Dolinková
Dolinková prehovorila: KDH ju chce odvolávať, takto reaguje ministerka
Ilustračné foto
Ťažko zranená matka porodila dievčatko a zomrela, neskôr skonalo aj bábätko: Detaily nešťastia z Gazy vám vtisnú slzy do očí
early rush hour scene with lens flares
Vodiči, cez víkend sa pripravte na dopravné obmedzenia: Budú na D2 v tomto úseku
Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken.
Blinken varuje: Ak s týmto Čína neprestane, USA zakročia! Hovorí o hrozbe pre Európu
lady feeding her dog , cozy kitchen interior, panorama, copy space. Healthy nutritive full of vitamins and minerals dog food
Čo ľudia nespravia pre peniaze: Povolanie len pre silné žalúdky! Domáci miláčikovia to ocenia
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková uviedla, že Zolgensmu budú poisťovne hradiť v plnej miere
KDH chce odvolať Dolinkovú: Namietajú zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy
Ilustračné foto
To snáď nie: Irán sa dohodol na bližšej vojenskej spolupráci s TOUTO krajinou!
Predseda vlády SR Robert Fico si pripomenul 79. výročie oslobodenia Bratislavy kladením venca na Slavíne
Amnesty kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS: Pre vládu a Národnú radu má výzvu
(ilustračné foto)
Nečakaný krok USA: Sťahujú časť svojich vojakov! Čo sa to deje?
Ilustračné foto
Študenta brutálne umučili na smrť: Popáleniny, rozdrvené kosti a rezné rany! Všetko bol nakoniec OMYL?
(ilustračné foto).
Letisko Košice odštartovalo tohtoročnú sezónu: Čakajú vás NOVINKY! Aha, kam sa bude dať letieť