Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
05.09.2019 17:00 | Správy | Zahraničné správy
Foto

Lindi chcela vyzerať ako známa kreslená postavička: Z pohľadu na jej mamutie prsia vám zabehne

Modelka z Instagramu Lindi Lee Nunziato (31) utratila závratnú sumu na obrovskú bizarnosť. Jej snom bolo stať sa kreslenou postavičkou Jessicou Rabbit.

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Lindi utratila viac ako 50 000 libier (55 100 eur) na plastické operácie v snahe zmeniť sa z dievčatka z malého mesta na kreslenú postavičku Jessicu Rabbit, uvádza portál The Sun. 31-ročná Lindi, ktorá žije v americkom štáte Florida v oblasti Citrus County, má vďaka jej premene na Instagrame viac ako 1,4 milióna sledovateľov.

Na fotkách predvádza svoju postavu, za ktorú utratila závratnú sumu. Povedala, že napriek tomu, že na všetky operácie minula veľmi veľa peňazí, teraz si užíva už len výhody. Od svojej armády obdivovateľov totiž dostáva množstvo darov vrátane jedla. Varuje však, aby ju mladé dievčatá nenapodobňovali, a vyzvala ich, aby si skôr, ako sa podrobia akejkoľvek kozmetickej úprave, zvážili všetky pre a proti.

 

„Varovali ma, že nemám dostatok tuku. Bolelo ma to oveľa viac, než mi to pomohlo dosiahnuť vzhľad, aký som chcela. Vždy si pozisťuj informácie a nerob to pre pozornosť alebo pre sociálne médiá.“ povedala, keď sa podrobila liposukcii. Napriek jej pripomienkam Lindi dodala, že cíti, že to všetko stálo za to. „Z veľkej časti mi zákroky pomohli. Skutočne to ovplyvnilo môj život, pokiaľ ide o rozširovanie mojich sociálnych médií. Ľudia si robia o mne unáhlené závery, ale ja sa snažím byť mojím najlepším ja,“ dodala Lindi.

„S operáciami som začala, keď som mala 19 rokov. Odkedy som bola dieťa, vždy som chcela mať extrémne veľké prsia a za to obviňujem Jessicu Rabbit! Páči sa mi, že na Instagrame môžete osloviť ľudí z celého sveta. Každý deň dostávam návrhy na sobáš. Moji fanúšikovia ma zahŕňajú komplimentmi a sú veľmi milí. Dali mi kvety, objednali mi jedlo a kúpili darčeky. Stretla som niekoľko úžasných ľudí, ktorí sa vydávajú na cestu za peknými vecami. Som taká vďačná,“ opisuje svoj život Lindi.

Otvoriť galériu
Jessica Rabbit bola vylepšenou karikatúrou manželky Rogera Rabbita v klasickom animovanom filme z roku 1988 'Who Framed Roger Rabbit?' (Kto obvinil králika Rogera?). Lindi sa ku kreslenej postavičke veľmi rada prirovnáva a to jej priťahuje tisíce fanúšikov. Na svojom tele tvrdo pracuje a každý deň začína dôkladným kardio tréningom. Aj po práci jej kroky vedú hneď do posilňovne.

Napriek svojej do oči bijúcej postave, Lindi považuje za svoju najkrajšiu črtu práve oči. „Len sa pozriem na svoje telo a vidím, čo by som mohla vylepšiť,“ tvrdí Lindi a tiež sa vyjadrila, že ju rodina musí držať pri zemi. „Moja mama mi vždy povie, keď má pocit, že to už preháňam. Nikdy som si nedala urobiť nejaký zákrok na tvári. Mám pocit, že s tým by mohla mať problém,“ dodala Lindi.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: nat

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Herečka vyskúšala niečo nové.
Viki Ráková odhodila zábrany: Populárna procedúra dokazuje, že je pripravená na leto!
Postojíte si v kolónach (ilustračné foto).
Bratislavčania, pozor: Táto časť D2 bude celý víkend zatvorená
(ilustračné foto)
Na Orave našli mŕtveho muža († 56)! Desivé, čo objavili na jeho hrudi
Slovensko - Nemecko ONLINE: Sledujte zápas MS v hokeji
Psíka Jeffa našli na ulici v dezolátnom stave
Foto
Keď ho našli na ulici, odpadávala z neho koža: Uvidíte ho teraz, roztopíte sa! Rozkošný chlpáč
Kemka taktiež neostal ticho a povedal, čo si o Šimkovičovej myslí.
Foto
Kemka ukázal zabudnutú FOTO so Šimkovičovou: To boli časy, keď vedela, kde je jej miestečko!
Odborníčka na reč tela si všimla na Putinovom prejave zvláštnosť.
Foto
Odborníčka na reč tela o prejave Putina: TOTO bilo do očí, z významu vás strasie!
Aplikácia sleduje aj blížiace sa termíny očkovania.
Foto
Rodičia, vyskúšajte APKU, ktorá pomôže s mnohými problémami: Čo všetko v nej nájdete?
Pápež František
Pápež František vyzval politikov! Slová, ktoré niekto musel povedať
Poprad, Slovakia, October 15, 2014 - People are boarding a Regional Train of the Slovak Railway ZSSK at Poprad Station.
Hororová scéna na železničnej stanici v Pezinku: Rušňovodič bol bezmocný!
Poľskí farmári a ďalší demonštranti sa zhromaždili v centre Varšavy, aby protestovali proti klimatickej politike Európskej únie a proeurópskej vláde Poľska.
Foto
Čo sa to v Poľsku deje?! Ulice zaplnili protestujúci: Európska únia nebude mať radosť
Brad Pitt a Angelina Jolie
Špina sa už valí! Smutné, čo vyšlo na povrch o Angeline Jolie: TOTO že hovorila deťom?!