Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
02.09.2019 11:00 | Správy | Domáce správy
Foto

Tak tu by popovú ikonu nečakal nikto: Speváčka Sandra hviezdou jarmoku v Kláštore pod Znievom!

Roztancovala celú dedinu! Kedysi kraľovala európskym hitparádam, cez víkend zabávala ľudí na jarmoku v Kláštore pod Znievom.

Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, reč je o nemeckej speváckej hviezde Sandre (57), ktorá pred 30 rokmi bola idolom mnohých tínedžerov.

Fotogaléria
13
fotiek v galérii

Najväčším lákadlom tohtoročného jarmoku v Kláštore pod Znievom bola speváčka Sandra, ktorá na podujatie pritiahla tisícky ľudí. „Natrafila som na dobrého manažéra, ktorý dokáže vytypovať výborných umelcov tak, aby pritiahli publikum. Tohtoročné podujatie vyšlo obec na tritisíc eur, čo je na konšteláciu hviezd, ktoré sem prišli, naozaj nie je veľa,“ reagovala starostka obce Erika Cintulová s tým, že financie na podujatie zháňali aj od sponzorov.

Na pódiu sa tak okrem Sandry blysol aj Pavol Hammel, anglický hudobník John Dale či ľudovkár Jožka Černý. No do varu dostala návštevníkov z celého Slovenska až popová ikona 80. rokov, ktorá sa na pódiu objavila o 17.00 hod. Koľko si Sandra vypýtala za hodinový koncert, starostka konkretizovať nechcela. Podľa informácií Nového Času by mohlo ísť o sumu od 10-tisíc eur vyššie. Ide predsa o speváčku, ktorá bola známa ako Madonna Európy, pretože predala viac platní ako jej americký náprotivok.

Napriek tomu, že sa súčasný majetok Sandry odhaduje na niekoľko desiatok miliónov eur a vôbec by nemusela pracovať, nepohrdne súkromnými koncertmi pre boháčov či dedinskými zábavami. V minulosti sa niekoľkokrát objavila aj na Slovensku - v roku 2011 ako najväčšia hviezda Plesu v opere a o tri roky neskôr aj na plese primátora vo Vysokých Tatrách.

 

Chcela sushi a uteráky

Na koncert v Kláštore pod Znievom prišla Sandra v bielom luxusnom aute v sprievode manažérov a dvoch tanečníkov. „Mala požiadavky na komfort, bezpečnosť, techniku a zabezpečenie koncertu. Z pohľadu toho, o akú hviezdu ide, nebolo to nič výnimočné - let prvou triedou, komfortný transport z letiska, špičkový hotel a po koncerte sushi,“ prezradila prvá dáma obce s tým, že speváčka bývala v apartmáne Hotela Turiec v Martine.

Otvoriť galériu
Šatňu pre hviezdnu interpretku zariadili na poschodí v budove starého gymnázia a počas koncertu musela mať k dispozícii čisté biele uteráčiky. V zákulisí sa smelo fotiť len vtedy, keď to dovolili jej manažéri. Keď však táto veľká hviezda vykročila na pódium v bielom nohavicovom kostýme s veľkým výstrihom, rozhodne rozohriala dušu publika.

S fanúšikmi sa srdečne zvítala, a keď sa schyľovalo k búrke, poľutovala ich. „Je to nefér, že ja som pod strechou a vy ste vonku,“ povedala Sandra niekoľkotisícovému davu. Svoje najväčšie hity, ako sú Hiroshima či Maria Magdalena, spievala na polovičný plejbek. Celkovo zaspievala 10 svojich skladieb a po koncerte sa vzdialila do šatne.

Otvoriť galériu
Nemecká speváčka Sandra
Zdroj: getty images
Narodila sa 18. mája 1962 ako Sandra Ann Laurer vo vtedajšom Západnom Nemecku. V rokoch 1988 - 2007 bola manželkou hudobníka Michaela Cretu. O tri roky neskôr sa vydala za hudobného producenta Oalfa Mengesa, s ktorým v súčasnosti žije na Ibize v Španielsku. Z prvého manželstva má 24-ročných synov, dvojičky Nikitu a Sebastiana. Pred sólovou kariérou pôsobila v triu Arabesque, ktoré v 80. rokoch bolo mimoriadne populárne v Japonsku a ZSSR. Medzi jej najväčšie hity patria skladby, ako sú Hiroshima, Everlasting love či Maria Magdalena. Sandra predala po celom svete viac ako 30 mi­liónov albumov.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas, ro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Autobus vezúci farmárov sa zrazil s osobným autom.
Foto
Tragická nehoda! Autobus na Floride sa zrazil s autom: FOTO naháňa hrôzu
Foto
Rusnák o Slafkovského formácii: Som z nich sklamaný, už by mali začať bodovať!
Český premiér Petr Fiala.
Prečo Česi nepodporili migračný pakt? Premiér Fiala vysvetľuje: Podľa neho nie sú jediní
Foto
Dôchodca chce zatočiť s výmoľmi: Fantastický nápad! Myslíte, že by sa to uchytilo aj u nás?
Predseda Snemovne reprezentantov Kongresu USA Mike Johnson (v strede) na súdnom pojednávaní s Donaldom Trumpom (vľavo).
Mike Johnson pení: Americký súdny systém slúži ako zbraň proti Trumpovi! Ostrá kritika
Parlament bude mať v stredu ceremóniu so 150 zvolenými poslancami.
Poslanci NR SR preberali zákon o ochrane prírody: Ďalej ich čakajú zmeny v RTVS
Roman Polanski.
Foto
Súd oslobodil režiséra Polanského: Mal znásilniť známu herečku a... Otrasné, čoho sa mal dopustiť!
Richard sa dostal z nevyliečiteľnej rakoviny mozgu vďaka vlastne liečbe imunoterapiou.
Foto
Richardovi diagnostikovali smrteľnú rakovinu: Po roku je úplne fit! Vyliečil sa vlastnou metódou?
Alice Munroová získala Nobelovu cenu za literatúru v roku 2013.
Foto
Zomrela nositeľka Nobelovej ceny Alice Munroová († 65): To, ako ju volali, hovorí za všetko
Dvojica na rozhodnutie súdu čakala viac než rok.
Foto
Veľká NOVINKA u Vinczeovcov: Súd rozhodol o adopcii Maxíka!
Štart vesmírnej lode Starliner opäť odložili.
Foto
Nad vesmírnou loďou Starliner visí otáznik: Ďalší odklad štartu! Kedy to príde?
Americká herečka Halle Berry.
Foto
Bývalá Bondgirl je hriešne sexi aj pred 60-kou: Horúci záber, na ktorom je úplne NAHÁ!