Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
Foto

Oscaroví Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones pokračujú v dovolenke u nás: Ako si užívali Tatry a na čom si pochutnali?

Po krásach hlavného mesta prišli na rad naše veľhory! Jeden z najpopulárnejších hollywoodskych párov si návštevu Slovenska užíva už niekoľko dní plnými dúškami.

Michael Douglas (74) a Catherine Zeta-Jones (49) sa k nám vybrali za svojimi priateľmi. Pobyt odštartovali v hlavnom meste a Šamoríne, následne sa vybrali do Tatier. Tam ich v utorok zachytil fotograf Nového Času.

Fotogaléria
16
fotiek v galérii
Svetoznámemu páru, ktorý spolu vychováva dve deti, sa potulky po Európe zjavne veľmi páčia. Po Taliansku a herečkinom rodnom Walese prišlo tak na rad i Slovensko. Dvojica sa v nedeľu stretla na obede s ministrom zahraničných vecí Miroslavom Lajčákom (56) a jeho manželkou Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou (52). Ich ďalšie kroky viedli na parkúrové preteky v Šamoríne. Pondelok trávili v hlavnom meste, kde sa vybrali do vychytenej reštaurácie na brehu Dunaja. „Pôsobili ako bežná dvojica. Keby sme nevedeli, že sú slávni, ani by sme to nezistili,“ prezradil majiteľ Massimo Attanasio.

Prekvapenie v podobe prominentného páru dostali aj zamestnanci televízie JOJ. „Michael Douglas je na súkromnej návšteve u priateľov. Prejavil záujem pozrieť si štúdiá na Kolibe a my sme ho radi u nás privítali,“ povedala Novému Času PR manažérka televízie JOJ Lucia Kulihová. Následne nasadli do vrtuľníka a zamierili do Tatier, kde pristáli okolo druhej.

Prechádzka aj masáž

 

Dvojicu čakal aj nasledujúci deň nabitý program. Fotograf Nového Času zachytil v utorok predpoludním Michaela Douglasa, ktorý sa išiel pokochať krásami našej prírody spolu so slovenským boháčom Petrom Korbačkom, ktorý je majiteľom bratislavského nákupného centra Eurovea. Hviezdny pár si užil luxusný päťhviezdičkový hotel Kempinski. „Je pre nás cťou, že sme mohli hviezdnemu páru poskytnúť zázemie počas ich pobytu vo Vysokých Tatrách. Užili si pohodlie prezidentského apartmánu a ochutnali aj špeciality našej Grand Restaurant,“ povedala Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras. Kým si Michael doprial prechádzku okolo plesa, Catherine si užívala 90-minútovú tatranskú aromamasáž. Pár pôsobil mimoriadne spokojne a o tom, že napriek celosvetovej sláve sú mimoriadne príjemní a skromní, svedčí aj fakt, že ochotne zamávali a zapózovali nášmu fotografovi. „Počasie je dnes krajšie ako v pondelok,“ vyjadril sa nadšene oscarový herec. Podľa informácií hotela nemali ani žiadne špeciálne požiadavky a boli veľmi milí k personálu. Catherine nezabudla podotknúť, ako je v Tatrách krásne a veľmi rada by ich videla v zime so snehom.

Na čom si pochutnali

Otvoriť galériu

  • letná polievka z mladej cibuľky s jemne zaúdenou bryndzou s kuriatkami
  • zlatý pstruh s restovanými červenými ringlotami, cukrovým hráškom
  • pyré z kalerábu a citrónovým tymianom

„Metódou sous vide sme im pripravili hovädzie stehno prime beef s gélom z konfi tovaného cesnaku s čerstvým strú- haným chrenom a restovanou bielou kapustou,“ prezradil šéfkuchár Grand Restaurant Miroslav Zamiška. Dodal, že najviac im chutila marinovaná foie gras terinka s pistáciami, mangovým gélom a bielymi jahodami naslano z hotelovej záhradky.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Dominika Cibulková s mamou Katarínou.
Cibulkovej mama Katarína si rada zájde do dcérinho šatníka: TOTO si požičiava najviac!
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?
Woman stretching in bed after wake up. Beautiful girl enjoying morning light.
Ustielate si ráno posteľ? Robíte obrovskú chybu! Odborníci prezradili NECHUTNÉ tajomstvo