Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
13.08.2019 14:05 | TOP Čas

Slovák spísal typy žien, ktorým by sa mali muži vyvarovať: V bode č. 4 sa nejedna nájde!

Muž zverejnil na Priznaniach žien na Facebooku zoznam žien, pred ktorými by mali byť chlapi na pozore.

Typy mužov sme tu už mali, teraz neznámy Slová vracia úder ženám. "Rád by som túto tému osviežil aj opačne, nakoľko sa vačšina žien tvári dokonale, no takmer každá spadá aspoň do jedného z nasledujúcich bodov," napísal k typom žien.

1. Ego honička - jej životný cieľ spočíva v neustálom dokazovaní si vlastnej hodnoty. Merítkom tejto hodnoty je dostatočný počet followerov na Instagrame a dostatočný počet správ od zúfalcov, ktorí jej pravidelne dvíhajú ego. V hlave vymetené, snaha o akúkoľvek rozumnú konverzáciu je zbytočná, nakoľko v jej rebríčku hodnôt sú len sledovatelia, falošná sláva a peňáze. Vzťah s takouto slečnou je logicky vopred odsúdený k zániku.

2. "Tá s bývalým" - isto to poznáte. Dáte sa dokopy so slečnou, ktorá vám dookola obmieľa, aký bol jej posledný partner hajzel, žiarlivec, alkoholik, tyran. Všetko sa však zmení, keď jej ten prototyp údajne zlého človeka napíše jednu správu. Zrazu má dievča pomotanú hlavu a nevie, čo chce. Jeden deň miluje vás, druhý deň jeho - zrejme v závislosti od toho, koľko pozornosti jej dáva. Dievča má zrazu takú pomotanú hlavičku z toho všetkého, že zabudne aj, ako sa volá. A tak to končí buď tým, že to ťahá na obe strany, alebo vás pri prvej príležitosti kopne do pr*ele. Prečo? Lebo bývalý od ktorého sa nevie odpútať...

 

3. "Tá, ktorá nebola slobodná" - klasickým jej znakom je to, že jej identita je schovaná za vzťahy. Spravidla skáče zo vzťahu do vzťahu a bez toho, aby nemala vybudovanú pôdu niekde inde neopustí aktuálny vzťah za nič na svete, aj keby mala trpieť. Bojí sa slobody ako čert kríža a celé jej akože šťastie závisí iba na aktuálnom partnerovi. V hodnotovom rebríčku sú najvyššie motýliky v bruchu - ten kto jej ich dokáže poskytnúť v aktuálnej situácii, k tomu rýchlosťou svetla preletí do ďalšieho vzťahu. Ak sa s ňou dáte dokopy, môžete si byť istý, že ste iba prestupným miestom.

4. Moderná žena - emancipáciu chápe po svojom. Na jednej strane chce mať rovnaký plat ako vy, rovnaké "slovo chlapa" vo vzťahu, na druhej strane - ak prichádza na platenie, tak ste predsa chlapom vy. Rovnako ste chlapom vtedy, ak ide o obedy, večere a všetky výdavky spojené s bývaním. Ak však ide o varenie, upratovanie, žehlenie - v tom ste si už samozrejme rovnoprávni a neexistuje, aby to robila iba ona. K tomu všetkému samozrejme odmieta rodinu a deti - veď to je iba prežitok a dnešná doba je iná, že?

5. Priveľmi "spoločenská" - má desiatky akože kamarátov, s ktorými chodí na kávičky, s ktorými si vypisuje dvojzmysly, pred vami mala už toľko chlapov, že z toho neviete urobiť ani zoznam, pretože taký hrubý zošit nekúpite. Často sa vyparí na celú noc a vy nemáte ani poňatia, kde a s kým bola. Pri akejkoľvek otázke z vás totiž urobí obyčajného žiarlivca.

6. "Tá s najlepšou kamarátkou" - ak sa s ňou dáte do vzťahu, automaticky sa dávate do skrytého vzťahu aj s jej najlepšou kamarátkou alebo mamou. Akékoľvek rozhodnutia musí odobriť najprv tretia osoba, akékoľvek problémy sú instantne zdieľané ďalej. Ak jej kamarátka poradí, že sa od vás má odsťahovať, tak ona to sebavedomo urobí. Nevie síce prečo, ale ak jej tak bolo prikázané, asi to bude správne...

7. "Tá bez záľub" - pekná tvárička, krásne vlasy, krásna postava. Ale to je tak všetko. Chcete s ňou ísť do prírody? Fuj, nuda! Jediné, čo ju baví, je skrášľovanie samej seba, kozmetika, kávičky, oblečenie. Iný plán neprichádza do úvahy, pretože jej predstava pekného víkendu je míňanie (vašich) peňazí v obchodnom centre. Spoločné bývanie? Pripravte sa na to, že pokiaľ nenavaríte niečo vy, tak pravdepodobne zomriete od hladu, pretože jediné, čo vie uvariť, sú párky, aj to sa jej nechce. Vaše ponožky na zemi budú zrazu tým najmenším detailom bordelu v spoločnom byte.

A tak by som mohol pokračovať ďalej a ďalej. Takže dievčatá, netvárte sa, že ste dokonalé a že do nejakých "no-go" skupín môžeme triediť iba chlapov, pretože nájsť ženu s veľkým Ž je v dnešnej dobe zložitejšie ako jadrová fyzika," dodal.

{{ question.text }} *
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk



(ilustračné foto)
Počasie sa vyzúri: Bude to sila, v TÝCHTO krajoch platí výstraha!
Ilustračné foto
Nehoda na bratislavskej D1: Zrážka 3 áut s kamiónom!
Izraelská armáda vyzvala obyvateľov východného Rafahu na evakuáciu
Izrael udrel v noci a nekončí: Zastavenie prepravy humanitárnych zásielok?
K tragédii došlo v sobotu v jednej z hlohoveckých bytoviek.
Mrazivé DETAILY synovraždy v Hlohovci: Zabila Samuela († 19) láska k otcovi?!
Rozsiahly zásah polície: Výbušniny na školách nahlásili na veľkom území Slovenska!
"Lezec" dopadol na tvrdý betón.
Policajti v šoku: Keď je zlá hlava, trpí celé telo! Keby to nebolo na VIDEU, neverili by ste
Foto
Obranný pilier národného tímu Martin Fehérváry: NHL už neriešim, myslím len na medailu z MS!
Na satelitnej snímke mesto Rafah (uprostred) v Pásme Gazy 4. mája 2024. Izraelská armáda v pondelok 6. mája vyzvala obyvateľov vo východnej časti mesta Rafah ležiaceho na juhu Pásma Gazy, aby sa dočasne presunuli do "humanitárnej oblasti".
Je zo zlé, varuje už aj UNICEF: 600 000 deťom hrozí ďalšia katastrofa!
Na snímke pápež František.
Úsmevné slová pápeža Františka: Nezvyčajný príkaz najmenšej armáde sveta
Na archívnej snímke z 22. apríla 2024 turecký prezident Recep Tayyip Erdogan.
Erdogan telefonoval s vodcom Hamasu: Kto vie, čo by si o tomto myslel Izrael
Dcéra Kate po svojom otcovi pátra pomocou sociálnych sietí.
David šiel osláviť dôchodok: Zvláštna SMS a potom... Slová užialenej rodiny
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putinova inaugurácia v tieni vojny: Británia oznámila rázny krok