Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
22.11.2017 11:45 | TOP Čas

Monika to po skúsenostiach s mužmi musela dať zo seba von: Ženy, tento opis chlapov si musíte prečítať

Slovenka spísala zoznam 13 typov mužov na základe vlastných skúseností. Ako napísala, nikoho sa nechce dotknúť, tak to, milí páni, berte s humorom.

Monika si sadla za počítač a napísala zoznam 13 typov mužov, ktorí radi balia ženy cez internet. Čo poviete na jej pohľad?

1. HRÁČ - hľadá nezáväznú zábavku cez internet. Je to najnižšia trieda užívateľa sociálnych sietí, pretože nemá chrbtovú kosť. Klame, že aj sám Mount Everest by bol schopný zazelenieť sa. Klame o rodine, deťoch a čo je najhoršie, zapiera ich. Ak sa jeho klamstvo odhalí i s dodaním skalopevného dôkazu, HRÁČ stále zapiera. Väčšinou bude neodkladne blokovaný, čo ho vôbec nezarmúti, pretože adrenalín ho núti pustiť sa do novej hry.

2. PANIC - hľadá staršiu, skúsenú ženu s nádejou, že ho zaučí do tajov lásky. Väčšina z nich tento postup opakuje až do tridsiatky s nádejou, že im ich pomyselnú nevinnosť ešte niekto zhltne. 

3. VIZIONÁR - ten ťa miluje. Po vyjadrení citov ťa žiada o ruku. Hneď po dvoch vetách, aj keď nevieš jeho reč. Vizionár hlavne miluje predstavu, ako pre neho vybavuješ víza do Európy. Vizionár robí svojmu titulu dobré meno a je silne priťahovaný aj ku kreditnej karte. K tej tvojej samozrejme...

 

4. KRAŠLICA - to je borec, ktorý ti zaspamuje schránku selfíčkami tváre aj tela a nezabudne sa u teba poinformovať, ktorá sa ti najviac páčila. Pri krašlici si aspoň oprášiš všetky synonymá slovíčka “pekný” pretože krašlica bude od teba vždy očakávať ódy na svoju neopísateľnú krásu. Krašlice sú egocentrické, takže nečakaj, že sa bude zaujímať o tvoje intelektuálne hodnoty, ale ani tvoje nové nechty, alebo skvelý účes na neho nezapôsobia. Pretože on je ten pekný, nie ty, tak si to zapamätaj!

5. NUDISTA - nudista sa prevažne počas celého dňa nudí. Ak natrafíš na podobného muža, tak vedz, že si jeho zábavka, lebo práve nemá nič lepšie na práci, asi aj preto, lebo žiadnu prácu nemá. (Čuduj sa svete!)
Nudista má aj svoju podskupinu, ktorá sa odborne nazýva aj NUDISTA HARDCORE, tento nie ojedinelý druh hľadá jednorázový cyber sex, nestráca čas a je ochotný bez veľkých zábran poslať paletu nahých fotiek svojej ornitologickej chovnej stanice.

6. ZBERATEĽ - Neškodná skupina mladíkov, ktorá ťa nijako neobohatí. Zberatelia s tebou nepovedú žiadne siahodlhé rozhovory, pretože určite neovládajú tvoj jazyk, komunikujú výhradne prostredníctvom google prekladača. Dôvod, prečo ti napíšu je preto, aby si si ich pridala medzi priateľov.

7. MASOCHISTA - veľmi otravný človek. Masochista sa večne sťažuje na svoj život, ženu, milenku, budúcu exženu, deti, prácu, susedovho psa, krtka v záhrade... Detailne opisuje, ako mu neustále niekto ubližuje a od teba očakáva sloh na tému “pochopenie”.
Masochista vám dokáže naozaj vierohodne opísať svoje útrapy, čím vám kradne energiu, ale nie je ochotný vypočuť si vás a vaše problémy.

8. SMAJL - veľmi populárna skupina infantilných dospelých mužov, ktorí sú geneticky naprogramovaní na používanie smajlíkov namiesto písaneho slova. 

9. JEHO VELIČENSTVO - silná potreba jeho veličenstva je chcieť sa pochváliť a byť uznávaný ako moderný aristokrat. Na obdiv nám vystavuje luxusné autá, šperky, drahý alkohol, motivačné citáty a videá, peniaze, exotické destinácie, postavenie v spoločnosti, v zriedkavých prípadoch aj talent. Väčšina z nich klame a ak aj neklame, tak zveličuje.

10. POET - poeti sú muži, ktorí denno denne znásilňujú našu schránku “básničkami”, ktoré niekde skopírovali. Väčšinou pribalia aj video hrajúcich sa mačiatok, alebo neobmedzené množstvo obrázkov bábätiek. Sú neškodní, neodradí ich ani fakt, keď im niekoľko týždňov neodpoviete. Poet sa nikdy nevzdáva a vy nemáte to srdce poslať ho do kelu.

11. GENTLEMAN - je muž, ktorý vás neúnavne obsypáva komplimentmi, na oplátku otravuje žiadosťami o vaše fotografie, alebo videorozhovor. Na vašu otázku “prečo?” odpovedá trefne ako gentleman, že chce obdivovať vašu krásu. V skutočnosti mu ide o osobné uspokojenie, alebo vás upodozrieva, že na fotke nie ste vy.

12. RÝPADLO, alias KOHÚT OBECNÝ - jedinec, ktorý ťa chce poúčať hneď od začiatku. Tento chlap ti vysvetlí, čo ti pristane a čo nie, hneď v prvej hodine komunikácie ti navrhne zmenu profilovej fotky. Okrem iného ti vylepší gramatiku a dá ti niekoľko cenných rád do života ohľadom mejkapu, vlasov, odevu, životného štýlu. Na takýchto platí jediná vec. Poslať ho do p..e! 

13. ÔSMY DIV SVETA - vzácny ako drahokam. Človek, ktorý vám vyhovuje po všetkých stránkach a s ktorým by ste si vedeli predstaviť aj skutočné reálne priateľstvo mimo internetu. Správa sa slušne, zaujíma sa nielen o vašu fyzickú krásu, ale aj o vás ako bytosť. Odpovedá na správy a je dokonca sčítaný a vtipný. Má prácu, za ktorú sa nehanbí, vie čo chce a nie je vtieravý. Pozor, veľmi zriedkavý výskyt, väčšinou zadaný alebo čerstvo opustený. Ak nájdete takéhoto priateľa, tak je to priateľstvo na celý život.

Fotogaléria
5
fotiek v galérii

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: kj

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Generálna prokuratúra
Kauza Gorila: Prokurátor má rozhodnúť o sťažnostiach proti pôvodnému obvineniu
(ilustračné foto)
Požiar včelárskej dielne: Podpálil ju niekto úmyselne?! Strašné, aká veľká škoda vznikla
Ilustračné foto
Okrem mrazov na Slovensku očakávajte aj NEPRÍJEMNÝ jav! Kde udrie najviac?
V seriáli Výnimočná Nikol dostáva do kolien ľudí svojím humorom.
Foto
Pauhofová prehovorila o svojom NÁVRATE z materskej: Ako zvláda pracovný kolotoč!
Juraj nevynechal ani jeden zápas Montrealu v sezóne.
Foto
Hokejoví fanúšikovia sú vo vytržení: Slafkovský zarobil balík a potvrdil štart na MS! Kto ešte príde?
Si Ťin-pching, Joe Biden.
Čína a USA sú na nože! Posielajú si drsné odkazy, situácia sa zhoršuje: Čo je za tým?
Dohliadať na bezpečnosť bude aj polícia.
Trnavu čaká rizikový futbalový zápas: Polícia aj mesto varuje! Pripravte sa na obmedzenia
ilustračné foto
Tretia svetová vojna?! Ukrajinský premiér varuje: Ak ich krajina nebude chránená, tak...
Čo robiť, keď vás uštipne hmyz?
Nebezpečný komár je na Slovensku: V tomto meste ho potvrdili PRVÝKRÁT!
Český spevák Tomáš Hajíček havaroval na motorke.
Spevák známej českej kapely HAVAROVAL na motorke: Je vo vážnom stave
Na snímke slovenský hokejový reprezentant Michal Krištof počas tréningu.
Agent Krištofa páli do Slovákov: Plaťte im ako v KHL a budú hrať doma!
Ilustračné foto
Krádež na železničnej stanici v Humennom: Skupina mužov podliezla plot a začali rabovať!