Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
16.07.2008 14:00 | Prominenti

Zadaný Cmorik: Opäť neverný?

BRATISLAVA - Spevák Peter Cmorik (28) sa naozaj nezdá!

Na Slovensku prezentuje svoj nádherný vzťah s našou olympijskou nádejou v skeete Dankou Bartekovou (23) a do Česka si odskakuje na tajné stretnutia za inou. Fotografi českého denníka Aha! ho v pondelok v noci nachytali na romantickej večeri so sexi moderátorkou Evou Aichmajerovou (29). Tá sa nezaobišla bez intímností...

Od chvíle, keď médiá prepierali zálety Petra Cmorika s herečkou Mirkou Partlovou, uplynulo len sedem mesiacov a exsuperstárista si opäť raz nedal pozor. Napriek tomu, že na Slovensku sa pýši úžasným vzťahom k športovkyni Danke Bartekovej, za hranicami sa stretáva s inou. Spevák bol totiž v pondelok hosťom živého vysielania hudobnej stanice TV Óčko. No skutočná zábava nastala až po skončení prenosu!

Cmorik sa totiž s moderátorkou programu Evou Aichmajerovou vybral na romantickú večeru. „Nemám pocit, že večera rovná sa rande. S Evou sme kamaráti a s kamarátmi sa zvykne človek stretávať, pokecať a veru aj večerať. Bolo to príjemné posedenie, sranda aj práca, ale to je všetko,“ diplomaticky okomentoval celú situáciu Cmorik. Aichmajerová sa taktiež pokúšala zahmlievať a pri slove vzťah s Cmorikom by vraj použila úvodzovky.

„Úvodzovky tam pokojne môžeme nechať, pretože to je správne. Peter je kamarát, pozvala som si ho do In Boxu na Óčko. Robili sme spolu živé vysielanie, hodinovku, a pretože sme obaja boli strašne hladní, tak sme zašli na večeru.“ Počas nej sa však sexica už neudržala a na rad sa dostali aj intímnosti. Speváka v jednej chvíli dokonca nežne nakŕmila svojou lyžicou...

Pri otázke Nového Času, prečo to robila, však tmavovláska záhadne stratila pamäť: „Myslím si, že sa dokáže nakŕmiť sám. Maximálne som mu mohla dávať niečo ochutnávať, ale to si fakt nepamätám.“ Na ich „nevinnej“ večeri by skutočne nebolo nič zvláštne, keby sa spevákovo meno so sexi moderátorkou spájalo prvýkrát. Lenže...

O utajovanom romániku medzi najsexi českou moderátorkou a slovenským Slávikom sa šepká už od vlaňajška. Vtedy sa dvojica, ktorú na Československom bále zoznámil Paľo Habera, stretla v úlohe moderátorky a speváka na podujatí v lotyšskej Rige. A po skončení vystúpenia sa mal párik spolu dokonca vytratiť do hotelovej izby, kde prežili vášnivú noc. Vtedy to obaja popreli... Rovnako ako teraz.

198594 KTO JE EVA AICHMAJEROVÁ?

Najsexi česká moderátorka sa počas pobytu v Amerike živila aj fotením erotických snímok a účinkovaním v erotických filmoch, kde najčastejšie vystupovala pod menom Eva Major. Hviezdou v Česku sa stala vďaka moderovaniu Big Brother.

Neskôr účinkovala v muzikáloch, v súčasnosti moderuje hudobné relácie a objavuje sa aj v seriáli Ulice. Eviným priateľom je v súčasnosti režisér Adrian Stojkov, exmilenec moderátorky Terezy Pergnerovej.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


(ilustračné foto).
Hrôzostrašná nehoda na D1: Auto narazilo do zvodidiel! Zasahovali hasiči
Hikers on the Haiku stairs, otherwise known as Stairway to Heaven, on Oahu, Hawaii.
Počuli ste o Schodoch do neba? S ich návštevou sa môžete rozlúčiť: Za všetko môže bezohľadnosť turistov
 Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.
Ukrajina vyšla s pravdou von: Zničili ruský bombardér! Súvisí to s nedávnou nehodou?
Ilustračné foto
Cestujúci si toto letisko nevedia vynachváliť: Najlepšie na svete! Skončili naši susedia aspoň v TOP 10?
Vodič na Pezinskej Babe prekročil rýchlosť o 67 kilometrov za hodinu
Foto
Vodič išiel na Pezinskej babe ako šialený! Príde vám zle, akú rýchlosť mu namerali
Ilustračné foto
V Liptovskom Hrádku zrušili tento priechod pre chodcov: Je za tým tragédia
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Izraelské besnenie zasiahlo ďalšiu krajinu: Toto nevyzerá dobre! Čo chcú dosiahnuť?
(ilustračné foto)
Ruský bombardér dokončil bojovú misiu a... Zrútil sa! Spustila sa záchranná akcia
Judge holding gavel in courtroom
V Nemecku takmer došlo k najhoršiemu: Extrémisti plánovali únos ministra a zvrhnutie vlády!
Foto
Tréner Kozák v deň 70. narodenín rozprával o hriechoch minulosti: TOTO Weissovi ml. nikdy nezabudne
Na snímke starosta Kyjeva Vitalij Kličko
Prehrá Ukrajina vojnu už tento rok?! Znepokojivé varovanie z USA: To znie zle
(ilustračné foto)
Lekári sú v stave vysokej pohotovosti: Šíri sa záhadná choroba! Hrozivé, čo robí s ľuďmi