Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
06.01.2019 10:00 | Správy | Domáce správy

Veštkyňa Zana predpovedá veľké zmeny: Rozhodujúce prezidentské voľby a veľká kríza?!

Čo nás čaká v roku 2019 ako krajinu? Kam sa posunie Slovensko? A čo sa bude diať vo svete? Aj na to sa pozrela veštkyňa Zana.

Fotogaléria
4
fotiek v galérii

Ľudia sú roztrpčení z diania v našej krajine a čoraz častejšie sa domáhajú zmien, ktoré by im priniesli spokojnú a šťastnú budúcnosť. Rok 2019 má z numerologického hľadiska vibrácie číslice 3. Trojka vyjadruje energiu, porozumenie, optimizmus a radosť. Má potenciál nezávislosti, slobody a schopnosti postarať sa o to, čo je slabšie, odstrániť to, čo je prehnité, a dať zmysel tomu, čo človeku uniká. No, samozrejme, nesie v sebe aj negatívne vibrácie a ak sa prejavia, môžu na ľudí a krajinu vplývať, pretože medzi ne patrí napríklad klamstvo, beznádej, bolesť a bieda.

Zásadnou otázkou pre rok 2019 je - akým smerom sa budeme v nasledujúcich mesiacoch uberať? Pôjdeme v ústrety spokojnosti a prosperite? Alebo budeme stagnovať na úrovni klamstva a beznádeje?

Otvoriť galériu
Veštkyňa Zana.
Zdroj: ainc

Voľby prezidenta

V minulom roku otriasla Slovenskom brutálna a chladnokrvná vražda investigatívneho novinára Jána Kuciaka († 27) a jeho priateľky Martiny Kušnírovej († 27). Medzi ľuďmi čoraz častejšie vibruje otázka, či v tomto tragickom prípade vyriekne spravodlivosť v roku 2019 svoj verdikt, alebo sa celá záležitosť bude vliecť ešte dlhé roky. Napriek doterajšej práci, vyšetrovaniu a vyhodnoteniam polície je však veľmi nepravdepodobné, aby sme sa dočkali relevantného súdu a odsúdenia objednávateľov, ale i vykonávateľov beštiálnej dvojnásobnej vraždy.

 

Čakajú nás azda najvýznamnejšie prezidentské voľby za posledné desaťročie. Je mimoriadne dôležité, aby sme si zvolili prezidenta, ktorý nielenže bude reprezentovať Slovensko vo svete, ale sa aj dôrazne postaví za práva a každodenné životy obyčajných ľudí. Prezidentské voľby budú pre Slovensko významným míľnikom. A je len samozrejmé, že zvolenie nového prezidenta zamieša karty aj vo vláde, ktorá len tak-tak vydrží, pričom nový prezident vyvolá zároveň nutnosť zásadných zmien v parlamente. Paradoxne, práve v týchto okamihoch sa jednotliví politici a takmer všetky politické strany budú vedieť rozumne dohodnúť a nájsť také riešenia, ktoré si v konečnom dôsledku nevynútia zostavenie novej vlády.

Vplyv Venuše

Od januára do konca apríla 2019 sa prehĺbi sociálna neistota, veľkú záťaž na psychiku ľudí bude vyvolávať nutnosť postarať sa o to, aby mali najmä rodiny s deťmi dostatok financií na zvládnutie bežných výdavkov. Zvýšia sa ceny potravín, ale tiež energií a bude čoraz ťažšie zosúladiť príjmy a výdavky tak, aby sa ľudia nezadlžovali. S veľkou pravdepodobnosťou je pred nami veľká finančná kríza, ktorá je prepojená na celú Európu. Druhá a tretia dekáda roka 2019 bude frustrujúca, mnohí sa dostanú do stavu neschopnosti splácať svoje hypotéky a mnohí prídu o strechu nad hlavou.

Koncom mája sa k ťažkostiam bežného života pridajú výkyvy počasia. Neprimerane vysoké teploty budú striedať chladné dni s prevahou záplav. Paradoxom je, že hoci sa trvale budú zvyšovať počas celého roka 2019 ceny nehnuteľností, v auguste, septembri a októbri zaznamená realitný trh najväčší boom.

Celkovo to vyzerá tak, že nasledujúci rok bude mať zložitý priebeh s neistotou, ktorá bude zrkadlom myslenia a konania ľudí. Ale od polovice júna bude vládnuť veľkorysá a láskavá Venuša, ktorej bude sekundovať múdry a rozvážny Jupiter. Kombinácia je to takmer dokonalá a neskutočne pozitívna. A pod jej vplyvom je tu možnosť, že sa na seba a druhých konečne pozrieme novým pohľadom. Že prestane byť prioritou získavanie peňazí, že sa prestaneme hnať za majetkami a zabezpečením. Že si začneme všímať problémy iných a namiesto bezohľadnosti im dáme pochopenie a lásku.

Otvoriť galériu

Svet

Rok 2019 bude ťažký nielen pre Slovensko, ale i pre svet. Celosvetová hospodárska neistota zvýši tlak na jednotlivé štáty, rozpory medzi východnými a západnými krajinami sa zväčšia. Nevhodné rozhodnutia amerického prezidenta Donalda Trumpa vyprovokujú k činom Áziu a krajiny Blízkeho východu. Konflikty podfarbené zbraňami sú mimoriadne reálne, a keďže sa budú odohrávať relatívne blízko Slovenska, je možné, že určitým spôsobom zasiahnu aj nás.

Ľudia z krajín, kde budú prebiehať konflikty a vojny, budú migrovať vo vlnách, so snahou dostať sa do bezpečia Európy. Prílev migrantov však budú jednotlivé krajiny zvládať len s veľkými ťažkosťami, čo znova vyvolá iba nepokoje a nevraživosť.

Leto bude plné prekvapení, pokiaľ ide o rozhodnutia mocných, ktorí konečne vyjdú v ústrety nielen voči sebe v snahe dohodnúť sa na nových pravidlách, ale tiež voči obyčajným ľuďom. Začne sa riešiť trvalý hlad v Afrike, zvýši sa miera solidarity a nutnosti pomáhať biednym.

Brexit

V marci 2019 by malo nastať aj dlhoohlasované vystúpenie Veľkej Británie z Európskej únie. Je však možné, že napokon bude všetko inak. Hviezdy v tomto smere Británii totiž vôbec neprajú... Vonkajšie tlaky na vládu a obyvateľov Británie sú extrémne, a tak sa môže stať, že namiesto avizovaného marcového vystúpenia z EÚ sa dočkáme nového referenda.

Zdravotníctvo nadobudne v rozsahu celého sveta novú úroveň, hoci potrvá dlhé mesiace, než sa opatrenia dostanú v plnej miere do praxe, začne sa nová éra pomoci a liečby ťažkých chorôb.

Mimoriadne výrazným štátom v celosvetovom dianí v roku 2019 bude Rusko. Prezident Vladimir Putin zamieša karty tak ako nikto nikdy doposiaľ. Jeho vplyv na politické a ekonomické dianie v Spojených štátoch, Japonsku, Číne a Spojených arabských emirátoch bude obrovský. Samozrejme, s dosahom na zvyšok sveta.

Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: red, Nový Čas Nedeľa

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Zaľúbenci: Maroš s Máriou si doprajú dvakrát do týždňa čas pre seba.
Foto
Úprimný rozhovor s Máriou Čírovou aj o jej krásnom manželstve: Nikdy z našich úst nevyšlo...
Veštkyňa Zana.
HOROSKOP od veštkyne Zany: Koho čaká kríza v láske a kto bude mať problém v práci?
Laura si musela pred smrťou prežil peklo.
Laura († 66) záhadne zmizla z domu: Jej telo našli ZOHAVENÉ! Toto ostáva NEVYRIEŠENÉ
Český moderátor Honza Musil s partnerom Jakubom.
Foto
Známy moderátor po 8 rokoch lásky s mužom šokoval: Dojemné vyznanie ŽENE!
Preslávil ho film Borat.
Foto
Pamätáte si na Borata v ikonických žltých plavkách? Ten už je minulosťou! FOTO, ako vyzerá teraz
Ilustračné foto
Trpia ženy nespavosťou častejšie ako muži? Zlé správy vedcov! Problémov je viac
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Vojna v Gaze trvá už takmer sedem mesiacov: Izraelský činiteľ o tom, aké sú šance na prímerie
Pri pobreží Kanárskych ostrovov sa utopili najmenej traja migranti
V Tunise sa búria proti prílevu migrantov: Sila, čo sa v posledných týždňoch deje
Britský premiér Rishi Sunak.
Londýnčania si volili starostu, Sunak neskrýva sklamanie: Víťazovi sa podarilo čosi nevídané
Súčasný manžel Štefan Margita.
Foto
Štefan Margita sa po 35 rokoch vrátil na vychytené miesto: Pozrite sa, čo žiada od fanúšikov!
V lotérii Powerball sa hrá o rozprávkový jackpot.
Stala sa milionárkou NÁHODOU! Pri kúpe žrebu si dajte pozor: TAKTO prídete o majland
Joop mal skočiť z lode a odvtedy ho nik nevidel.
Foto
V Prahe ZÁHADNE zmizol Brit: Súkromný detektív a kritika polície! Naozaj nikto nič nevidel?