Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.05.2018 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti

Vladimír Kobielsky má obrovské majetky: Pozrite sa, čo všetko vlastní utajený boháč

Vlani mal skvelý rok, triumfoval v Let´s Dance, hral v Búrlivom víne i v Tajných životoch. Aj predvlani sa mu darilo, aj rok predtým...

Fotogaléria
10
fotiek v galérii

Vladimírovi Kobielskemu (42) akoby išla karta stále, veď aktuálne je súčasťou bezkonkurenčného seriálového hitu Oteckovia, čaká ho moderovanie novej šou a okrem toho žije spokojným rodinným životom a nemá hlboko do vrecka. Ako je to možné?!

Šťastie na úlohy

Nech už herci tvrdia čokoľvek, najšťastnejší sú, keď ich obsadia do nekonečných seriálov a tie sa s úspechom vysielajú celé roky. S postavou sa časom stotožnia natoľko, že ju hrajú bez námahy a predovšetkým majú zaistený trvalý príjem. Je niečo úplne iné nakrútiť osem či desať epizód seriálu, ktorý sa možno o rok dočká druhej série, a točiť niečo deň čo deň, celé mesiace a roky...

Vladimír Kobielsky má v tomto smere veľké šťastie, veď azda ako jediný fičí na nekonečných seriáloch desať rokov v kuse. Najskôr bol dlhých sedem rokov súčasťou Paneláka, potom prešiel do Búrlivého vína a následne sa mu podarilo získať rolu v Oteckoch. Keďže ide o prvotriedny divácky hit, je veľká pravdepodobnosť, že bude pokračovať ešte dlho-predlho. Hlavné postavy si údajne prídu na 500 až 800 € za jeden natáčací deň, pričom do mesiaca ich majú aj desať. Tak si to spočítajte sami...

 

Miláčik divákov

Aj keď to ľudia známi z televíznych obrazoviek neradi priznávajú, veľmi dôležitá je pre nich priazeň divákov. Veď herec či moderátor, ktorý nemá fanúšikov, nie je zaujímavý ani pre režisérov a ľudí, ktorí televíznemu svetu vládnu. Vladimír Kobielsky vyhráva na celej čiare aj v tomto smere. V Let´s Dance vlani síce podával veľmi dobré tanečné výkony, no len tie by mu určite na triumf nestačili. O všetkom totiž rozhodli práve sympatie národa. A miláčik divákov si údajne mohol vytancovať vyše 30 000 €!

Otvoriť galériu

Dokonalá rodinka

Je veľká vzácnosť, keď herec po štyridsiatke žije stále s tou istou ženou, matkou svojich detí. S manželkou Alenou sú spolu od vysokoškolských štúdií a stále im to klape. „Nič netreba siliť a treba sa rešpektovať,“ povedal nám na túto tému herec a jeho polovička, ktorá pracuje ako kostýmová výtvarníčka, za ich pevným vzťahom vidí aj skutočnosť, že sú obaja z fachu. „Vlado má pochopenie pre to, keď musím ísť v nedeľu večer do práce niečo vyriešiť,“ vysvetlila nám a vraj to platí aj naopak. „Obaja tiež vieme, že rodina je pre nás najdôležitejšia a kašleme na ostatné veci,“ dodala.

Otvoriť galériu
Utajený boháč

Hercovi sa naozaj dlhodobo darí a keďže očividne nerozhadzuje, musí mať našetrené. Pokiaľ ide o investície, prednosť dostali veľmi múdro reality. Pochváliť sa tak môže tromi domami, bytom i apartmánom v USA! Spolu s rodinou žije v rodinnej vile v Záhorskej Bystrici a v rovnakej dedine neďaleko Bratislavy pred štyrmi rokmi kúpila jeho firma v dražbe ďalší dom, ktorý prenajíma. Herec vlastní tiež byt v lukratívnej časti bratislavského Starého Mesta. „Zaobstaral som si ho po škole, bol to vtedy taký mladícky byt,“ priznal a potvrdil aj to, že v roku 2015 kúpil apartmán na Floride s rozlohou 64 m². Podľa kúpnej zmluvy zaň manželia zaplatili 62 000 eur. „Beriem to ako investíciu pre svoje deti. Môžu ísť študovať do USA, čiže môžu to potom využiť,“ tvrdí herec s tým, že v rezorte Sarasota by v budúcnosti rád trávil jeseň života aj s manželkou.

No a portfólio svojich nehnuteľností doplnil pred časom o ďalší dom v centre hlavného mesta. Získal ho v dražbe údajne za 420 000 eur. „Rozhodol som sa skrášliť jednu rozpadnutú haraburdu v centre mesta. Postupne ju rekonštruujem a v budúcnosti ju plánujem využívať,“ potvrdil Kobielsky.

A bude aj moderovať!

Z hercov sú niekedy veľmi slušní moderátori. Vlani to potvrdil Marián Miezga ako sprievodca súťažou Záhady tela, tak prečo by tentoraz neuspel Vladimír Kobielsky?! Markíza si ho vybrala na moderovanie pripravovanej veľkolepej šou Stena, ktorá je známa po celom svete ako The Wall. „Za desať častí by mal dostať 30 000 eur,“ prezradil Novému Času zdroj z televízie a herec netají spokojnosť: „Ponuku televízie Markíza som prijal, lebo sa mi páči koncept programu. Ľudia so zaujímavými príbehmi, založenými na konaní dobra môžu pomôcť sebe aj iným a ja ich na tejto ceste budem rád sprevádzať.“ Vyťaženému umelcovi sa však skomplikuje život, keďže natáčať sa bude až v štúdiách v Poľsku.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Nový Čas víkend, der

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Žilinčania si vybojovali postup do najvyššej súťaže.
Foto
Žilinčania to konečne dokázali: Po piatich rokoch sa vrátia do najvyššej súťaže
Harry dostal poriadny náklad: Kedysi niečo znamenal, teraz... Uf, toto tak ľahko nepredýcha
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump.
AktualizovanéFoto
Donald Trump stojí pred súdom: Pred budovou sa zapálil muž! Hrozné, kto hasil plamene
Hands typing on desktop pc computer keyboard
Bieloruskí hackeri útočili na výrobňu hnojív: Dôvod vás zarazí, o čo im išlo?
Klimatická aktivistka Greta Thunbergová počas klimatického štrajku za ochranu klímy pod heslom Piatky za budúcnosť v Štokholme 19. apríla 2024.
Foto
Greta Thunbergová opäť zmobilizovala Švédov: Vyšli do ulíc, chcú len jediné
(ilustračné foto)
Gabriel ZNÁSILNIL tínedžerku pred tisíckami ľudí: Pozná svoj trest! Jej hrozné spomienky zabolia aj vás
2023. Postupne si Depp nechal narásť dlhšie vlasy.
Foto
Johnny Depp sa zmenil na nepoznanie: Schudol, ostrihal sa a OMLADOL!
Ilustračné foto
Expert prezradil, čo sa deje s vaším telom PRED SMRŤOU! Aj keď už človek nereaguje, stále môže... Tomu nebudete veriť!
Maďarský premiér Viktor Orbán.
Orbán sa búcha do pŕs: Keby nebolo národnej vlády, Maďarsko by už bolo po krk vo vojne, tvrdí
Potopené vozidlá na zaplavenej hlavnej ceste v Dubaji 17. apríla 2024.
Foto
Smutné správy z Dubaja: Hlásia ďalšie obete! Desivé detaily ich posledných chvíľ
Rozkošné zvieratká sa skoro prebrali zo zimného spánku.
Váš Tip
Sysle na Muránskej planine majú užitočných kamarátov: Aha, čím si vystlali brlohy!
Piatková nehoda sa stala v Jasenskej doline vo Veľkej Fatre.
Prvý Turbus tohtoročnej turistickej sezóny vyštartuje už cez víkend: Kde sa na ňom budete môcť odviezť?