Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
07.11.2017 13:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Víťaz Let´s Dance Kobielsky prevalcoval sexsymbol Deáka: Odborníčka na rovinu o tom, čo mu pomohlo!

Zvrat, ktorý nikto nečakal! Zdalo sa, že finále markizáckej šou Let´s Dance má pevne v rukách herec Braňo Deák (35), jeden z najsexi chlapov v našom šoubiznise.

Fotogaléria
9
fotiek v galérii

Ospevovaný sexsymbol odvádzal s tanečnou partnerkou Dominikou Roškovou (26) skvelé výkony, ktoré často hraničili na parkete až s divokým milovaním. Zrak mu napokon vytrel kolega Vlado Kobielsky (42), ktorý v záverečnom zúčtovaní zaujal porotu i divákov. Deák nakoniec odišiel s dlhým nosom aj napriek svojmu neuveriteľnému sexepílu.

Šou Let´s Dance ovládol obľúbený herec Vladimír Kobielsky. „Veľmi sa z toho teším,“ uviedol krátko po víťazstve pre Nový Čas. Pôvodné odhady však favorizovali sympaťáka Braňa Deáka, ktorý je považovaný za výrazný sexsymbol slovenského šoubiznisu. Zuby mu však klapli naprázdno, hoci jeho sexepíl určite ocenili mnohé diváčky. „Mne naozaj nezáležalo na tom vyhrať a byť prvý. Všetci sme boli takí vyrovnaní, že každý jeden z nás si zaslúžil vyhrať,“ povedal nám skromne Deák.

Otvoriť galériu
Rošková a Deák patrili k favoritom súťaže.
Zdroj: Tibor Géci, tv markíza
Herec si získal priazeň divákov vo viacerých, už ukončených seriáloch, ako napríklad Chlapi neplačú, Druhý dych či Búrlivé víno, a nejedna diváčka spievala ódy na adresu fešného umelca. Ale aj napriek tomu, že je Deák považovaný za charizmatického chlapa, na víťazstvo mu to rozhodne nestačilo. Prevalcoval ho totiž Kobielsky, ktorý mohol získať viac diváckych hlasov aj kvôli tomu, že sa v súčasnosti objavuje na televíznej obrazovke oveľa častejšie ako jeho kolega Deák.

To nám potvrdila aj mediálna odborníčka Simona Bubánová. ,,Obaja páni sú sympatickí mladí muži, ktorí sa prezentovali usporiadanou rodinou a myslím si, že aj typovo sú si podobní. O ich úspešnosti rozhodlo najmä ženské publikum, na ktoré títo pekní mladí muži vplývali a ony teda hlasovali. Ženy pozitívne vnímajú sympatických mužov. Vlado bol však okrem toho aj oveľa intenzívnejšie na obraze, hral v dennom seriáli, čo mu mohlo pomôcť, hoci práve jeho rola nebola pozitívna."

Deákovi teda nepomohli ani jeho vystúpenia plné vášne a erotiky na parkete s tanečnicou Dominikou. Slováci tak napokon uprednostnili konzervatívneho Kobielskeho. „Vlado to získal preto, že má veľkú základňu fanúšičiek z predchádzajúcej práce, ktoré ho majú rady,“ zhodnotila jasne porotkyňa celej šou Zuzana Fialová. Po skončení súťaže sa na sociálnych sieťach ozvali aj nespokojní fanúšikovia. „Negratulujem. Zaslúžil si to viac Braňo,“ napísala sklamaná diváčka Laura.


Manželka mala 
oňho vážne obavy

 

Hercovou najsilnejšou zbraňou bola jeho manželka, kostýmová výtvarníčka Alena, ktorá mu počas celej šou vytvárala potrebné zázemie. „Žila som vlastne život slobodnej matky. Koľkokrát prišiel domov aj o polnoci a ešte sa musel pripravovať na točenie na druhý deň. S obavami som to sledovala, aby to zdravotne zvládol,“ uviedla Kobielska, ktorá je z manželovho víťazstva v šoku. „Nikdy by som nepovedala, že sa dostane až tak ďaleko. Mal veľa inej roboty, čiže nie vždy mal toľko času na tréningy ako iné páry,“ dodala. „Myslím si, že je to aj taká satisfakcia, dva týždne bojoval s boľavou nohou,“ dodala spokojná Alena. Herec totiž pár dní pred finále s opuchom a podozrením na únavovú zlomeninu skončil na pohotovosti. 

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Richard Gonda, Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Princ Harry ešte v deň korunovácie odfrčal domov do USA.
Harryho TAJOMSTVO po roku ODHALENÉ: Ako je možné, že si to nik nevšimol?
Ich cesta sa rýchlo zmenila z dovolenky snov do nočnej mory.
Odleteli na dovolenku snov, domov sa vrátila iba ona: Jej manželovi teraz hrozí 12 rokov za mrežami!
Čínsky prezident Si Ťin-pching a jeho manželka Pcheng Li-jüan mávajú na schodoch lietadla po pristátí na parížskom letisku Orly.
Foto
Čínsky prezident po dlhšom čase opäť v Európe: Vieme, čo bude kľúčovou prioritou návštevy
Macron podporil Netanjahua uprostred náročných rokovaní: Ako to vyzerá so šancami na prímerie?
stará veštica
Predpovede Baby Vangy sa začínajú NAPĹŇAŤ: Ďalšia veštba sa SPLNILA!
Ilustračné foto
Vodiči, buďte opatrní: Na časti D2 bude prejazdný len jeden pruh
Fanúšikovia jej často udeľujú titul najkrajšej ženy sveta.
Foto
Tá má teda guráž: Atlétka zverejňuje pikantné fotky, fanúšikovia sú do nej zbláznení!
Izraelský premiér Benjamin Netanjahu.
Na izraelskú vládu sa valí kritika: Porušuje ľudské právo?!
Pálenie záhy trápi mnoho ľudí.
Foto
Neustále pálenie záhy? Nezúfajte: 4 TRIKY, ktoré trápenie zastavia!
Na archívnej snímke z 25. apríla 2024 kamióny, ktoré privážajú humanitárnu pomoc pre obyvateľov Pásma Gazy
Humanitárna kríza v Gaze: Teraz to bude ešte horšie, aha, k čomu sa priznal Hamas
V Titanicu hral postavu kapitána "nepotopiteľnej" lode.
Foto
Zomrel kapitán († 79) z Titanicu! Na FOTO krátko pred smrťou bol na NEPOZNANIE
Český minister zahraničných vecí Jan Lipavský.
Rázny krok z Česka! S tým Putin nebude spokojný: Znamená to len jednu vec