Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
25.10.2017 12:57 | Prominenti | Domáci Prominenti

Adriana Kmotríková statočne bojuje ďalej: Ďalšia operácia!

Zákernej chorobe je vyrovnaným súperom! Moderátorka Adriana Kmotríková (47), ktorej v minulosti vyoperovali nádor z hlavy, sa pre zdravotné problémy musela opäť vytratiť z obrazovky.

Hviezda TV JOJ sa totiž pustila do boja s problémami, ktoré mali udrieť na jej „ženské veci“. Statočná blondínka sa už mala podrobiť operácii a svoj údel zvláda skutočne obdivuhodne. Kmotríková zrejme rovnako ako pred dvomi rokmi čerpá silu bojovať vďaka svojim deťom Linde (16) a Tomášovi (17), ktoré sú pre ňu všetkým.

 

Moderátorke Kmotríkovej sa v ostatných týždňoch opäť pripomenuli vážne zdravotné problémy. Tie ju prinútili odísť z televízneho štúdia Novín a sústrediť sa na novú liečbu. „Aďka má ťažkosti so ženskými vecami. Minulý týždeň vo štvrtok sa podrobila kontrolným výterom a testy nedopadli priaznivo,“ tvrdí náš zdroj z okolia moderátorky. Nasledovať tak musela nevyhnutná hospitalizácia prominentnej pacientky. „V pondelok ju prijali do bratislavského Národného onkologického ústavu, kam prišla v sprievode najbližších. Medzičasom už mala stihnúť podstúpiť aj potrebnú operáciu,“ tvrdí náš zdroj.

Otvoriť galériu
Jojkárka je teraz pod prísnym dozorom lekárov v zdravotníckom zariadení a musí sa riadiť ich radami. „Berie lieky a veľa oddychuje. Musí načerpať novú energiu,“ dozvedeli sme sa. Veľké obavy o statočnú mamu dcéry Lindy a syna Tomáša majú aj televízni fanúšikovia, ktorým moderátorka na obrazovke chýba. Pociťuje to aj Adrianin kolega a blízky kamarát Ján Mečiar. Ten prechováva obdiv ku svojej kamarátke. „Volali sme spolu niekoľkokrát. O zdravotnom stave na jej žiadosť nemôžem hovoriť, no môžem prezradiť, že má optimistickú, dobrú náladu. Situáciu berie statočne a veľmi dobre,“ uviedol Novému Času. „Povedal som jej, že to celé dopadne dobre a ona tomu takisto verí,“ dodal známy jojkár. Zdá sa teda, že Adriana zvláda situáciu s hlavou vztýčenou hore, keďže už raz zákernú chorobu úspešne potlačila. Svedčí o tom aj fakt, že sa opäť teší na návrat do práce. „Vrátim sa určite, ale neskôr,“ odkázala pred pár dňami Adriana.

Otvoriť galériu
Stojí pri nej

Mečiar bol Adriane veľkou morálnou oporou aj v lete pred dvomi rokmi, keď jej po nekontrolovateľných záchvatoch v živom vysielaní a záhadnej únave lekári objavili nádor na mozgu. Nasledovala niekoľkohodinová operácia pod dohľadom uznávaného profesora Juraja Šteňa a Kmotríková sa následne podrobila opakovanej onkologickej liečbe.

Moderátorka, ktorú choroba ešte viac zocelila, nepriateľa nepodcenila a zostala v strehu. „Pani Kmotríková po operácii chodí na onkologické a neurologické kontroly,“ prezradil nedávno Novému Času neurológ Šteňo. Adriana sa ťažkostí so ženskými vecami nezľakla a rozhodla sa zatočiť aj s tými. Silu bojovať ako levica zrejme našla podobne ako v minulosti vďaka myšlienkam na svoje milované ratolesti Lindu a Tomáša. Kmotríková včera na otázky Nového Času nereagovala.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: ms, rg, Novy Cas, mimi

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka dala zelenú novým zákonom a novelám: Zmeny pri DPH aj hypotekách! A nielen to
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová.
Aktualizované
Veto od prezidentky Zuzany Čaputovej: Táto novela zákona len tak neprejde!
Bratislavská polícia zasahuje v budove Univerzity Komenského, kde sídlia Farmaceutická fakulta aj Fakulta managementu.
Polícia mala dnes plné ruky práce po celom Slovensku: Bombové hrozby na školách presiahli počet tisíc
Inaugurácia Vladimíra Putina
Expertka na reč tela si posvietila na Putina: TAJNÉ signály! Svojím telom povedal viac ako chcel
Ruský prezident Vladimir Putin.
Chystajú sa Rusi zaútočiť na Európu? Poľský minister varuje: Na toto si máme dať pozor
Foto
Počas tehotenstva sa jej ťažko dýchalo: Len jeden detail odhalil trpkú ranu osudu! Mamička bojuje o život
(ilustračné foto).
Príroda dáva Rumunsku jednu ranu za druhou: Zasiahlo ich ďalšie zemetrasenie
(ilustračné foto)
Napätie sa dá krájať! Hizballáh útočil dronmi proti izraelskej armáde: Mali svoj cieľ
Foto
Nádherný gól Juraja Slafkovského: TAKTO zažiaril pred bratislavským publikom!
(ilustračné foto)
Strach z novej MUTÁCIE koronavírusu: Slová expertov neveštia nič dobré! Zopakuje sa história?
(ilustračná foto)
Mesto Košice mení organizáciu dopravy: V ktorých častiach treba zvýšiť opatrnosť?
Problem in woman
Tento druh rakoviny predstavuje čoraz väčšie riziko: Príznaky, pri ktorých je lepšie nezaváhať