Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
03.10.2017 10:57 | Prominenti | Domáci Prominenti
Video

Vavrinčíková v Let's Dance nečakane skončila: Čo mala s jej vypadnutím Puškárová?

Jej vyhadzov všetkých zaskočil! Keď sa medzi hviezdami šou Let´s Dance objavilo meno moderátorky hlavného spravodajstva Markízy Lenky Vavrinčíkovej (30), jej kolegyni Zlatici Švajdovej Puškárovej (40) zrejme zmrzol úsmev na tvári.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Už vtedy totiž bolo jasné, že jedno miesto v Televíznych novinách bude chýbať a Puškárovej chtiac-nechtiac predčasne skončí materská dovolenka. Piate kolo tanečnej šou však Vavrinčíkovú (30) natrvalo odstavilo. Je možné, že sa musela porúčať kvôli problémom v spravodajstve Markízy?!

Nedeľné kolo v Let´s Dance venované láske zlomilo srdce Lenke Vavrinčíkovej. „Dopadlo to tak, ako dopadlo. Samozrejme, že sa z toho netešíme, zamrzí to,“ povzdychla si Lenka. „Také to smutno ešte v človeku zostane, že nemôže bojovať ďalej, ale párkrát sa na to vyspím a bude dobre,“ dúfa Vavrinčíková, pre ktorú stopka v šou znamená návrat do pracovného kolotoča. Ale kým ona smúti, jej kolegovia sa vytešujú. Kvôli relácii malo byť totiž v markizáckom kolektíve „horúco“. Jej služby totiž ostávali na kolegyni Márii Chrenekovej Pietrovej. Mamička Puškárová si dokonca kvôli tomu musela odskočiť z materskej dovolenky.

Otvoriť galériu

„Vedelo o tom pár ľudí. Bol to len záskok. Pietrová nemohla a Lenka tancovala. Bolo to rozhodnutie zhora,“ povedal zdroj. Podľa jeho slov však Puškárová robila manévre so svojím návratom a práve rýchly koniec Vavrinčíkovej v Let´s Dance vyriešil túto situáciu. „Mala sa vrátiť po augustovom Dni otvorených dverí. Potom to posunula na september a napokon príchod plánovala v novembri. Najnovšie sa už hovorilo aj o návrate po novom roku,“ dozvedeli sme sa zo Záhorskej Bystrice.

 

Komu pomohol jej vyhadzov?

Keďže však Zlatka príchod do práce kvôli synčekovi odsúvala a televízia Markíza nevedela, kedy s ňou naisto môže počítať, nemohla sa utvoriť ani tretia moderátorská dvojica. „Lenkin vyhadzov vlastne pomohol kolegom,“ naznačil náš zdroj. Mal teda niekto v nečakanom konci moderátorky prsty? „Snáď nie, verím tomu, že nie. Ani neviem, čo vám mám na to povedať. Nemyslím si, že by v tom mal niekto prsty,“ smiala sa Lenka. „Nemala som nejaké veľké vynechávania v službách, len tá nedeľa, keď som tancovala, bola taká komplikovaná,“ zamyslela sa Vavrinčíková.

Puškárová má na vec jasný názor.„Ja som Lenke držala palce. So zastupovaním nebol v Televíznych novinách žiadny problém. Ak by pokračovala v súťaži, boli sme dohodnutí, že budem bez problémov vysielať ďalej. Ďakujem vedeniu Markízy za skvelý prístup," uviedla Zlatica Švajdová Puškárová.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: pro

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Prababička Jana (72), babka Janka (50) a mama Veronika (31), Bzince pod Javorinou (okr. Nové Mesto nad Váhom). Tri ženy spolu držia celý život v dobrom aj v zlom. Na nedeľu nepripravujú nič výnimočné, no vždy si na seba spomenú. Ich láska je nekonečná.
Sviatok najdôležitejších žien v našich životoch: Zmenilo sa materstvo v priebehu času?
Svetelné lúče dopadajú na vorvaňa plávajúceho pri pobreží Dominikánskej republiky v marci 2024.
Neuveriteľné zistenie o vorvaňoch: Budeme s nimi môcť komunikovať?!
Churchill bol jeden z najvýznamnejších štátnikov 20. storočia.
Foto
Cennosť po významnom Churchillovi († 90) v aukcii: Drahý dar za prechod k liberálom!
Jednoduchá činnosť je základom zdravia.
6 krokov, ako si správne umyť ruky: Postup, ktorý musíte naučiť deti!
Predseda Európskej rady Charles Michel
Šéf Európskej rady sa ohradil voči krokom izraelskej vlády: Toto je neprijateľné!
Raketa je vypálená z raketového systému ruskej armády na ukrajinské pozície na neznámom mieste.
Pomsta ukrajinskej armády, ruský Belgorod mali zasiahnuť desiatky rakiet: Strašné následky
Americký exprezident Donald Trump
Trump prezradil viac o potenciálnom viceprezidentovi: Túto osobu by ste po jeho boku hľadali márne
Prezidentka SR Zuzana Čaputová v piatok ráno pricestovala do Kyjeva na rozlúčkovú návštevu Ukrajiny.
Čaputová navštívila na Ukrajine ďalšie miesta: Našu pomoc si nesmierne vážia! Nádherné slová miestnych
Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj (vpravo) oceňuje vojakov počas návštevy ukrajinskej 110. mechanizovanej brigády v Avdijivke na Ukrajine 29. decembra 2023.
Ruská ofenzíva je v plnom prúde! Zelenskyj odhalil prioritu číslo jeden: Situácia je mimoriadne napätá
Policajti počas potýčky s demonštrantmi na opozičnom proteste proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu v gruzínskej metropole Tbilisi.
Gruzínska vláda sa opätovne pokúša presadiť kontroverzný zákon: Ľudia sa búria, prirovnávajú ho k…
Bývalý slovenský futbalista bol ako nepríčetný: Po dedinskom zápase sa takmer pobil s fanúšikom!
(ilustr. foto)
Vysoký krvný tlak je tichý zabijak: Máte tieto príznaky? Volajte sanitku!