Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
08.09.2017 13:01 | Prominenti | Domáci Prominenti

Kalisová to zobrala zhurta, Pašekovi dala kľúč od svojho bytu: Psychológ dvíha varovný prst

Nasadili raketové tempo! Len nedávno šokovala celé Slovensko správa, že moderátorka Miriam Kalisová (32) tvorí pár s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom ml. (32).

Dnes je však jasné, že markizáčka, ktorá sa koncom júna rozišla s fitnesákom Martinom Šmahelom (34), je v tom až po uši. Podľa informácií Nového Času totiž dvojica svoj vzťah zobrala poriadne zhurta a milovník žien Pašek už dostal od Kalisovej aj kľúče od jej bytu neďaleko Bratislavy!

Fotogaléria
7
fotiek v galérii

Kalisová randí s Pašekom takmer štyri mesiace a milenci zobrali svoj vzťah závratnou rýchlosťou. V čase, keď sa dvojica mala dať dokopy, bola totiž moderátorka stále vydatá za fitnesáka Martina Šmahela. No hneď, ako súd ich manželstvo koncom júna definitívne ukončil, sa Miriam vrhla do náručia nového milenca. Pár dní po rozvode totiž moderátorka s hokejistom boli na spoločnej dovolenke aj s jej dcérkou Miou. Krátko po tom ich Nový Čas prichytil v centre hlavného mesta, ako si na verejnosti vymieňali vášnivé bozky a objatia. Dnes je už isté, že zaľúbenci sa rozhodne nemienia v ničom brzdiť.

Podľa našich informácií sa totiž môže Dušan popýšiť kľúčom, ktorý mu otvára brány nielen do Kalisovej srdca, ale aj jej bytu. „Dušan trávi s Miriam všetok voľný čas. Pravidelne u nej prespáva, a tak je logické, že mu dala kľúče od bytu,“ prezradil nám zdroj z okolia Kalisovej. Nový Čas sa tak obrátil aj na moderátorku, no tej do reči veľmi nebolo. „Prepáčte, ale k svojmu súkromiu sa nebudem vyjadrovať,“ napísala nám Miriam.

Otvoriť galériu

 

Bobríka mlčanlivosti drží aj športovec, ktorý na naše otázky do uzávierky neodpovedal. Isté však je, že Kalisová sa aj v tomto vzťahu drží zaužívaného scenára. Rovnako sa totiž zachovala aj vo vzťahu so Šmahelom, keď si ho len po piatich mesiacoch randenia nasťahovala do bytu neďaleko Bratislavy.

Nebránia sa ani rodine

Miriam s Dušanom sa podľa všetkého stretli v marci, keď sa ocitli na rovnakej spoločenskej akcii. „Zoznámil ich jej kamarát. Posadili ich totiž vedľa seba. Miriam Dušanovi ihneď padla do oka,“ povedal nám kamarát Kalisovej. Tá bola v tom čase stále vydatá, no podľa informácií Nového Času tvoria s Pašekom pár od mája, keď sa stretli na akcii pre deti. Vtedy však už moderátorka s fitnesákom nežila. Od jej rozvodu tak ubehli len tri mesiace, no spolu už absolvovali dve dovolenky a predstavili si navzájom aj svoje rodiny.

Dušan si výborne rozumie s Kalisovej malou princeznou Miou a blondínka padla do oka Pašekovej babke Irme. Nedávno sa Miriam dokonca priznala, že sa nebráni ani spoločnému potomkovi. „V budúcnosti to úplne nevylučujem,“ zverila sa Novému Času moderátorka.

Vzťah si budovali dlhodobo

František Skokan,  psychológ

Rýchle konanie vo vzťahu dáva signál, že manželstvo alebo vzťah predtým nefungovali a budovali sa nové vzťahy. Tento pomer bol už zrejme istý čas začatý, a tak rýchlosť neprekvapuje. Ale tieto vzťahy najmä pri ľuďoch, ktorí žijú vo vysokom tempe, sú potom rovnaké. Rýchlo sa zaľúbia, nasťahujú, no rovnako rýchlo sa to môže všetko aj skončiť.

Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Novy Cas, Michaela Rovenská

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Legoland vo Windsore.
Čierny deň v Legolande: Zomrel tam chlapček († 5 mes.)! Detaily naháňajú hrôzu
Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková (Hlas-SD).
Lekárske odborové združenie vyzýva Fica aj celú vládu: Dôvodom sú Rázsochy! Dolinková reaguje
Simferopol, Russia - July 9, 2014: Google biggest Internet search engine. Google.com domain was registered September 15, 1997.
Týchto 6 fráz NIKDY nevyhľadávajte na Google: Môže sa vám to škaredo vyplatiť!
Bieloruský prezident Alexander Lukašenko (vľavo) a ruský prezident Vladimir Putin (vpravo).
Po Putinovi začal konať aj Lukašenko: Mrazivé nariadenie prezidenta! Súvisí to s jadrovými zbraňami
Čo sa to deje, preboha?! Zomrel nádejný slovenský basketbalista (†18)
Ďalšia nehoda v Bratislave: Zrazilo sa viacero áut! V TOMTO úseku si dávajte pozor
Pri izraelskom zásahu v nemocnici Šifá zahynul vysokopostavený vodca Hamasu.
Ostré slová Hamasu: Hovorí o nebezpečnej eskalácii! Situácia nevyzerá dobre
Ilustračné foto
Traja mladíci sa tragicky utopili v rieke na Ukrajine: Snažili sa utiecť pred vojnou?
V Bratislave sa zrazil kamión s električkou.
Foto
V centre Bratislavy sa zrazil kamión s električkou: Hlásia zranených! Tvoria sa kolóny
Mirka zdokumentovala svoju prechádzku popri Váhu.
FotoVáš Tip
Zábery ako z rozprávky: Mirka šla na prechádzku pri rieku Váh, AHA, ako dokonalo zachytila rôznofarebnosť jari!
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Rázne slová Šutaja Eštoka v súvislosti s vyhrážkami o výbušninách: Avizoval prísnejšie tresty!
(ilustračné foto)
Krajina v strachu: Zaznamenali nebezpečný VÍRUS! Spôsobuje krvácanie z očí aj uší