Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
31.05.2024 07:00 | Špeciálne projekty
Špeciálny projekt

Egyptský karibik láka na dokonalé pláže a fascinujúce pamiatky: Marsa Matrouh si zamilujete!

Ak túžite po dokonalom spojení relaxu na pláži a objavovaní histórie, dovolenka v egyptskej destinácii Marsa Matrouh je pre vás ako stvorená. Vďaka cestovnej kancelárii SATUR si toto miesto, prezývané aj ako egyptský Karibik, určite zamilujete.

Fotogaléria
29
fotiek v galérii

Pobrežie Marsa Matrouh ponúka nielen biele piesočnaté pláže a tyrkysové more, ale aj bohatú históriu a fascinujúce pamiatky. Egypt má čo ponúknuť pre každého cestovateľa - od návštevy starovekých pamiatok ako pyramídy v Gíze, cez historické lokality Alexandria a El-Alamein z obdobia druhej svetovej vojny, až po malebné oázy Siwa.

Otvoriť galériu

Vďaka príjemnej stredomorskej klíme je táto destinácia vhodná na dovolenku počas celého roka ako pre jednotlivcov, tak aj pre páry či rodiny s deťmi. Okrem nekonečných dychberúcich pláží sa môžete tešiť aj na vynikajúce hotelové služby, ktoré si pochvaľuje viacero Slovákov.

Cestovná kancelária SATUR vám prináša špeciálne last minute zľavy pre zájazdy do Marsa Matrouh v termínoch od 1. júna do 30. septembra 2024. V ponuke je široký výber 4- až 5-hviezdičkových hotelov so službami all inclusive. Konečná cena dovolenky vrátane palivových a emisných príplatkov má každý klient garantovanú. V prípade, ak sa vaše plány nečakane zmenia, nemusíte sa báť žiadneho nepríjemného prekvapenia – pri zakúpení balíka výhod SATUR FLEXI LETO 2024 môžete zájazd bezplatne zrušiť aj bez udania dôvodu, a to v lehote najmenej 35 a najviac 40 dní pred začiatkom jeho termínu.

 

Balík výhod SATUR FLEXI LETO 2024 za výhodnú cenu na základe dohodnutých podmienok obsahuje:
 

  • Bezplatná zmena mena až do 14 dní pred odchodom
  • Bezplatné storno 35 - 40 dní pred odchodom
  • Bezplatná zmena destinácie 35 – 40 dní pred odchodom
  • 100% garancia vrátenia peňazí do 10 dní

 

Otvoriť galériu

Ak sa rozhodnete cestovať s ratolesťami, o zábavu budú mať na dovolenke postarané. Pre deti od dvoch rokov je pripravený špičkový tím animátorov Planet FUN. Dospelí zas môžu využiť programy Planet FIT, ktoré ponúkajú rôzne športové tréningy, jogu či iné aktivity podľa výberu. A aby ste sa cítili ako doma, k dispozícii bude slovensky hovoriaci delegát, ktorý vám poskytne pomoc a podporu počas celého pobytu.

Cieľom cestovnej kancelárie SATUR je zabezpečiť klientom férový prístup a transparentné ceny. Jej služby sú overené a kvalitné, za čo môže vďačiť svojim viac ako 100-ročným skúsenostiam. Každý rok si od verných zákazníkov vyslúži ocenenie najdôveryhodnejšej značky medzi cestovnými kanceláriami. A keďže dovolenka by mala byť hlavne bezpečná a bezstarostná, neváhajte a užite si ju práve so SATUROM!

Otvoriť galériu

Chcete obdarovať svoju rodinu, blízkych či známych? SATUR ponúka darčekový poukaz na nákup dovolenky, poznávacieho pobytu alebo relax & wellness pobytu, podľa vlastných predstáv. Hodnotu si určite sami, podľa toho, ako to vyhovuje vášmu rozpočtu.


HOTELY V PONUKE

1. Jaz Almaza Beach ***** 

Jaz Almaza Beach ***** 
Zdroj: CK SATUR

Jaz Almaza Beach sa nachádza v krásnom zálive Almaza s bielym pieskom a priezračne modrými vodami Stredozemného mora, čo ponúka ideálne miesto na relaxáciu a vodné športy. Tento luxusný hotel poskytuje komfortné izby s moderným vybavením, ako sú klimatizácia, súkromný balkón či minibar. All inclusive balíčky zahŕňajú vynikajúcu kuchyňu v hlavných a à la carte reštauráciách, ako aj prístup na súkromnú pláž a rôzne hotelové zariadenia, vrátane bazénov, spa a športových ihrísk.


2. Aqua Heneish **** 

Aqua Heneish **** 
Zdroj: CK SATUR

Aqua Heneish Beach Resort je ideálnym miestom na relaxáciu v Marsa Matrouh s krásnymi plážami s bielym pieskom a priezračne čistou tyrkysovou vodou Stredozemného mora. Hotel ponúka komfortné izby s klimatizáciou, Wi-Fi a súkromným balkónom alebo terasou, pričom hostia môžu využiť all inclusive stravovanie a rôzne hotelové zariadenia vrátane spa centra, bazénov a športových aktivít. Na súkromnej hotelovej pláži si môžete užiť vodné športy a osviežiť sa nápojmi v plážovom bare.

 

3. Caesar Bay ***** 

Caesar Bay ***** 
Zdroj: CK SATUR

Hotel Caesar Bay Resort v Marsa Matrouh ponúka priamy prístup na nádhernú pláž s jemným bielym pieskom a tyrkysovým morom. Ide o ideálny hotel pre rodiny s deťmi, ktoré obľubujú dovolenky s nádychom exotiky. Tento luxusný rezort poskytuje komfortné izby s moderným vybavením a ponúka širokú škálu all inclusive stravovania. Hostia si môžu užiť rôzne hotelové zariadenia vrátane piatich bazénov, posilňovne, spa centrá a pre deti sú pripravené programy so šikovnými slovenskými animátormi.

 

4. Jaz Crystal ***** 

Jaz Crystal ***** 
Zdroj: CK SATUR

Hotel v zátoke Almaza Bay ponúka luxusný oddych na súkromnej piesočnatej pláži s pozvoľným vstupom do krištáľovo čistej modrej vody. Ubytovanie v štýlových izbách s klimatizáciou, balkónom alebo terasou a širokou ponukou all-inclusive služieb zabezpečí maximálny komfort a pohodlie. Bohatá vybavenosť hotela vrátane viacerých reštaurácií, barov, bazénov, športových aktivít a animačných programov pre deti robí z tohto miesta ideálnu voľbu pre rodinnú dovolenku plnú relaxácie a zábavy.

 

5. Rixos Premium Alamein ***** 

Hotel Regal Heights ponúka v Marsa Matrouh nezabudnuteľné dovolenkové zážitky s nádhernými výhľadmi na krištáľovo čisté vody Stredozemného mora a fascinujúce západy slnka. Tento luxusný rezort poskytuje komfortné izby s moderným vybavením, širokú škálu reštaurácií a barov, a bohaté ultra all-inclusive služby, ktoré zahŕňajú prémiové alkoholické nápoje a gurmánske jedlá. Hostia si môžu užiť relax na súkromnej pláži, rôzne športové aktivity, wellness centrum a animačné programy pre deti, čím je hotel ideálnou voľbou pre rodinnú dovolenku plnú pohodlia a zábavy.


6. Jaz Tamerina ***** s all inclusive

Jaz Tamerina *****
Zdroj: CK SATUR

Hotel Jaz Tamerina sa nachádza na nádhernej súkromnej piesočnatej pláži v zálive Almaza a ponúka výnimočný komfort i luxus v modernom orientálnom štýle. Vďaka vrúcnemu a ústretovému personálu, spolu s prvotriednymi službami a bohatým all inclusive programom, poskytuje nezabudnuteľné zážitky pre všetkých hostí. Jeho výhodná poloha, len 37 km od letiska Marsa Matrouh, robí tento hotel ideálnym miestom pre dokonalú dovolenkovú relaxáciu.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Sponzorované

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




Obvinená Jia Xin Teo.
Študentka ZAVRAŽDILA svoje bábätko! Ohavné, čo urobila s malým telíčkom: Tvrdí, že ju donútili
Ruský prezident Vladimir Putin.
Putin o konci vojny: Rokovania musia zohľadňovať realitu! Prstom ukazuje na Ukrajinu
(ilustr. foto)
Vodiči, zvýšte opatrnosť: V Bratislave sa na D1 tvoria kolóny
(ilustračná foto)
Svetom sa šíri nový variant covidu: TOTO je príznak, ktorý ho odlíši od chrípky
Žena zapaľuje sviečky na mieste hudobného festivalu Nova, kde Hamas zabil alebo uniesol stovky účastníkov.
Humanitárna organizácia hovorí o apokalypse v Pásme Gazy: Takéto niečo ešte nikdy nevideli
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
Auto zo SLOVENSKA usmrtilo v Maďarsku seniorku: Hrozné, čo sa stalo potom! Ďalšia NEHODA
Na snímke minister školstva, vedy, výskumu, vývoja a mládeže SR Tomáš Drucker.
V parlamente vystúpil minister školstva: O dôležitých veciach sa podľa neho diskutuje málo
Uprostred noci počul divné zvuky. A potom to uvidel...
Stanovačka sa zmenila na horor! Uprostred noci zapol baterku a uvidel TO... VIDEO len pre silné žalúdky
Ron Ely si zahral hlavnú postavu v seriáli Tarzan na stanici NBC zo 60. rokov.
Foto
Zomrela hviezda Tarzana († 86): V živote si prešiel peklom! Syn († 30) mu zavraždil manželku († 62)
Strany môžu o zmene názvu kvôli spájaniu uvažovať len asi dva týždne kvôli lehotám ministerstva vnútra, kandidátky majú odovzdať do začiatku júla.
Školská novela sa bude meniť: SNS a Smer z nej chcú vyňať túto časť
ÚVZ upozorňuje na nebezpečné detské potraviny.
Foto
Rodičia, spozornite: Problémy s TÝMITO detskými potravinami! Ide o českého výrobcu
Celkový pohľad na zámok Balmoral v škótskom Aberdeene.
Chcete zažiť svadbu alebo oslavu na kráľovskom panstve? Máte jedinečnú príležitosť: Úžasné, čo plánujú