Vlhovej milovaný priateľ Kyselica: Garáž obohatil o unikátny kúsok!

Má sa čím pýšiť! Michal Kyselica, priateľ úspešnej slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej, si v nedávnych dňoch zaobstaral poriadne cenný ...
  • Zdroj: ig/MichalKyselica

Má sa čím pýšiť! Michal Kyselica, priateľ úspešnej slovenskej lyžiarky Petry Vlhovej, si v nedávnych dňoch zaobstaral poriadne cenný kúsok do garáže.

FOTOGALÉRIA: Michal Kyselica
Vášnivý cestovateľ i podnikateľ, no hlavne skvelý priateľ a podpora našej lyžiarskej hviezdy si momentálne lieta doslova po celom svete. Po pracovných dňoch strávených v zámorí si s Petrou odleteli aj na futbalové zápasy do Anglicka.

Približne v polovičke apríla navštívili zápas anglického FA pohára medzi Manchestrom City a Chelsea. Michal je fanúšikom niekoľkých športov a v Amerike dokonca navštívil aj zápas legendárnej NBA, kde sedel iba kúsok od palubovky.

Michalovi sa náramné darí a po poctivo odpracovaných dňoch i týždňoch si zaobstaral unikátny darček v podobe akvizície parádnej mašiny. Kyselica zverejnil na Instagrame záber jeho nového tátoša a k fotke napísal: „12 mesačný proces renovácie sa môže začať." 

FOTO unikátnej mašiny Michala Kyselicu nájdete v našej galérii!

Peťa Vlhová v Banskej Bystrici.
Slovenská lyžiarka sa po operácii kolena ukázala pred fanúšikmi: Vlhovú strážili vojaci Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});