PSG sa chce zbaviť Škriniara: Na predaj už toto leto!

Podľa francúzskeho L´Equipé sú dni Milana Škriniara pod Eiffelovou vežou definitívne spočítané! Slovenský reprezentačný obranca patrí ...
  • Zdroj: Northfoto

Podľa francúzskeho L´Equipé sú dni Milana Škriniara pod Eiffelovou vežou definitívne spočítané! Slovenský reprezentačný obranca patrí medzi hráčov, ktorých sa chce vedenie klubu zbaviť a plánujú jeho predaj už počas letného prestupového obdobia.

FOTOGALÉRIA: Milan Škriniar

Nad budúcnosťou Milana Škriniara v PSG sa vynárajú veľké otázniky. Podľa francúzskeho L´Equipé patrí medzi štyroch hráčov, ktorých chce vedenie francúzskeho giganta toto leto predať. Okrem neho sú na spomínanom zozname aj Španiel Carlos Soler, Uruguajčan Manuel Ugarte a Francúz Nordi Mukiele.

 

 

"Škriniar nepresvedčil vedenie ani Luisa Enriqueho, svojím štýlom hry nezapadá do trénerovho konceptu," píše L´Equipé. Bolo to vidieť aj na rozhodnutiach španielskeho kouča, keď v závere sezóny často vynechával Škriniara zo zostavy. Nehral ani v semifinále Ligy majstrov proti Dortmundu, Luis Enrique uprednostnil Lucasa Beralda.

 

 

Radosť Dávida po expresnom góle.
Spečatí Hancko životný prestup? Záujem majú tieto dva veľkokluby Zobraziť článok

Škriniar v dôležitom semifinálovom dvojzápase proti Dortmundu neodohral ani minútu. O odchode z Paríža slovenský reprezentant nechce ani počuť, má platnú zmluvu do leta 2028. S platom 1,1 milióna eur mesačne sa delí o pozíciu štvrtého najlepšie plateného hráča francúzskej ligy s klubovým spoluhráčom Lucasom Hernandezom. Vedenie PSG ešte Škriniara o svojom pláne predať ho toto leto neinformovalo.

10 najlepšie platených hráčov francúzskej ligy (podľa L´Equipé):

1. Kylian Mbappe - 6 miliónov eur

2. Ousmane Dembele - 1,2 mil. eur

3. Marquinhos - 1,2 mil. eur

4. Lucas Hernandez - 1,1 mil. eur

  . Milan Škriniar - 1,1 mil. eur

6. Gianluigi Donnarumma - 849 500 eur

7. Marco Asensio - 831 tisíc eur

8. Randal Kolo Muani - 750 tisíc eur

9. Achraf Hakimi - 738 tisíc eur

10. Nordi Mukiele - 700 tisíc eur

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk