Ukážkový návrat po zranení! Polievka rozhodol o výhre nad Košicami

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica vyhrali v piatkovom zápase 8. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o udržanie sa nad FC Košice ...
  • Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica vyhrali v piatkovom zápase 8. kola nadstavbovej časti Niké ligy v skupine o udržanie sa nad FC Košice 2:1.

FOTOGALÉRIA: Banská Bystrica - Košice

V nadstavenom čase o tom rozhodol uzdravený Róbert Polievka. Banská Bystrica si upevnila siedmu priečku, Košice sú predposledné.

Polievka sa vrátil na trávnik po piatich kolách pauzy. Za tím spod Urpína nemohli pre zdravotné problémy nastúpiť Depetris a Záhumenský. Východniari prehrali štvrtý duel z uplynulých piatich a navyše sa im zranil Medved, keď pre bolesti chrbtice musel cez prestávku striedať.

Hostia išli do vedenia už po necelých 90 sekundách, keď sa na vzdialenejšej žrdi presadil šmýkačkou rýchly Medved. Domáci odpovedali v 24. minúte, chybu hostí využil hlavou z hranice päťky Hanes. Napokon duel rozhodol striedajúci Polievka, ktorý nastúpil po hodine hry a v nadstavenom čase úspešne doviedol do konca svoj prienik stredom ihriska.

Niké liga – 8. kolo nadstavbovej časti skupiny o udržanie sa:
MFK Dukla Banská Bystrica – FC Košice 2:1 (1:1)
Góly:
24. Hanes, 90.+1 Polievka – 2. Medved. Rozhodovali: Dzivjak – Štrbo, Roszbeck, ŽK: Figueiredo (Košice), 1497 divákov

Banská Bystrica: Hruška – Klimpl, Hlinka, Willwéber (71. Mensah) – Richtárech (72. B. Ľupták) – Pišoja, Považanec (77. Migaľa), Marquinho – Veselovský (60. Polievka), Rymarenko, Hanes (72. Slebodník)

Košice: Figueiredo – Kružliak, Gorosito, Innocenti – Fabiš, Gallovič, Qose (69. Greššák), Davis – Medved (46. Obounet) , Faško, Moha (79. Jones)

Muňoz prišiel do Dunajskej Stredy v dobrej nálade.
Je to oficiálne: DAC predĺžil zmluvu s trénerom Xiscom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});