Hromják, pôsobiaci ako šéfkuchár v mestskom rezorte Villa Sandy, sa súťaže zúčastnil spolu so svojím tímom, ktorý tvorili Sebastián Tóth (asistent kuchára) a Caroline Garcia (tréner). Košický tím delilo v konečnom hodnotení od víťazstva len niekoľko bodov, pričom rozdiel medzi prvým a druhým tímom bol historicky najmenší. Porota, ktorá jedlo hodnotila, pozostávala zo šestnástich porotcov, medzi ktorými nechýbali ani také mená ako Jimmi Ericsson, Jenö Rácz či Jaroslav Židek.
Zadaním, ktoré museli jednotlivé tímy splniť, bolo pripraviť teplé servírované jedlo z ryby a jesenný tanier s teplým vegetariánskym jedlom pre štrnásť osôb. Jedlo muselo byť spracované, pripravené a vydané na čas (päť hodín a tridsaťpäť minút).
Košický tím sa rozhodol pripraviť filet zo zubáča s paternom z mladej cukety doplnený o mocnú rybaciu a lahodnú žĺtkovú omáčku, pyré z cvikly v chrumkavom košíčku s konfitovaným žĺtkom, zemiakováú trubičku so sušenými paradajkami a domáci Creéme fraiche, kaleráb v kombinácii s redkvičkou a jablkom. Na jesennom tanieri Košičania pre zmenu pripravili tartaletku s variáciami tekvice, čerstvú pastu s pečeným cesnakom, penu z čerstvého kozieho syra s hruškou a výraznú maslovú omáčka s výraznou chuťou paradajkovej šťavy.