Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
29.10.2023 11:00 | Prominenti | Domáci Prominenti
Foto

Klamstvá, drsný súd či vojna dvoch kapiel: Vedeli ste o týchto šoubiznisových podrazoch?

Bývalá riaditeľka súťaže Miss Universe SR Silvia Lakatošová (49) má už vyše roka ťažké srdce na niektorých sponzorov, ktorí jej napriek zmluvám nezaplatili a spôsobili kopec problémov. Nie je však jediná. Nezaplatené honoráre, nedodržané sľuby, súdne ťahanice a klamstvá sú bežným javom či vo svetovom, alebo našom malom šoubiznise.

Fotogaléria
11
fotiek v galérii

Festivalové fiasko

Koncom júna tohto roku sa malo letisko v Žiline zmeniť na obrovskú trojdňovú festivalovú párty s tými najzvučnejšími menami. Paľo Habera a Team, Richard Müller, Leoš Mareš, skupina Kabát - to boli veľké hviezdy, ktorých mená svietili niekoľko mesiacov na bilbordoch po celom Slovensku. Veľkolepým ťahúňom podujatia však mal byť najmä legendárny americký herec Chuck Norris. Nič z toho nakoniec nebolo, organizátori akciu len šesť dní pred jej začiatkom zrušili. Prvotným dôvodom zrušenia festivalu bolo počasie, ale podľa informácií Nového Času bol za zrušením obrovský podvod, ktorý medzi sebou riešili.

Nakoniec vedenie spoločnosti z Popradu priznalo, že do organizovania festivalu sa pustilo s veľkými očami, na čo aj doplatilo, a tak muselo dať akcii stopku. „Bol to súbeh viacerých negatívnych okolností, ktoré sme už nechceli a nemohli ignorovať. Toto rozhodnutie sa rodilo veľmi ťažko, je v tom kus práce a života nás všetkých, ale považujeme ho za najrozumnejšie v tejto chvíli,“ prezradil Novému Času Adrián Skovajsa, organizátor a promotér celého podujatia. Tisíckam ľudí, ktorí si zakúpili vstupenky v cene od 125 do 550 eur tak zostali oči pre plač, organizátor však sľúbil peniaze vrátiť. Bola tiež aj možnosť lístky si ponechať, keďže festival presunuli na budúci rok. Či sa nakoniec uskutoční, je zatiaľ vo hviezdach.

Hviezdy ostali bez práce

Hviezdy Markízy Marianna Ďurianová (46) a Pavel Bruchala (45) sa z ničoho nič začiatkom roka 2014 rozhodli zmeniť svoje moderátorské pôsobisko. Zlákala ich ponuka konkurenčnej televízie JOJ. Najmä čo sa týkalo Marianny, to bol pre mnohých nečakaný krok, keďže vysielala v najsledovanejšej televízii večerné správy. Jej výpoveď prišla necelé dva týždne po tom, čo rovnaký krok urobil jej dobrý kamarát Bruchala.

Oboch zlákala ponuka vtedajšieho riaditeľa Jojky Františka Borovského. „Veľmi sa teším, že sa Marianna rozhodla prijať ponuku televízie JOJ,“ povedal vtedy pre Nový Čas Borovský, pričom sa nevyjadril, akú reláciu majú pre moderátorku pripravenú. Šepkalo sa však, že má dostať dvojnásobnú výplatu, než mala v Markíze. Bruchala sa na Jojke stal moderátorom Dobrého rána, z nového fleku sa však dlho netešil, keďže po piatich mesiacoch táto relácia dostala stopku. Nový formát pre Mariannu sa nakoniec nenašiel, pretože z čista-jasna generálny riaditeľ Jojky na svojom poste skončil. „Pevne verím, že dohody budú platiť,“ veril Bruchala, ktorý však novú ponuku, rovnako ako Ďurianová, nedostal.

pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: Karin Kollárová, Nový Čas Víkend

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Novým francúzskym ministrom zahraničných vecí sa stal 38-ročný Stéphane Séjourné.
Šéf francúzskej diplomacie prišiel s novým návrhom: Posilniť by sa mala spolupráca v oblasti európskej obrany
Martin Pospíšil je v kontakte so šéfom zväzu Šatanom.
Craig Ramsay: Pospíšil? Má sa na čo tešiť!
Tomi sa po skončení profesionálnej kariéry dal na trénerskú dráhu.
Tomi Kid rieši veľké nepríjemnosti: Zadĺžený do konca života a to nie je všetko!
ilustračné foto
Foto
Desivá predpoveď brazílskeho Nostradama na rok 2024: Svet sa má ponoriť do... To neznie dobre!
Policajti  hliadkujú neďaleko Eiffelovej veže v Paríži.
Paríž chce zriadiť špecializovanú prokuratúru: Slúžiť má na boj s organizovaným zločinom
Lili hrala za futbalový klub KFC Komárno.
Veľké nešťastie na zápase v Dunajskej Strede: Lili († 17) skolabovala a zomrela! Bolestivé slová tímu
(ilustračné foto)
Požiar v Oščadnici hasiči lokalizovali: Ľudí z hotela evakuovali!
Ilustračné foto
V rieke Tisa našli telá dvoch mužov: Polícia telá vylovila na hraniciach
Beautiful young hispanic woman with diastema with colorful and cool style - Confident and interesting female with diverse and unique style, concepts about fashion, individuality and body acceptance
Naozaj vám môže žuvačka zlepiť črevá? TOTO sa stane, keď ju prehltnete: Pozorne čítajte
(ilustračné foto)
Foto
USA vyzerajú ako po apokalypse: Hlásia obete! Obrovské škody, uzavreté cesty a strhnuté vedenia
Národná rada Slovenskej republiky.
Hodina otázok v pléne NRSR: Ministri a poslanci budú odpovedať študentom v parlamente
(ilustračné foto).
Rakúskym colníkom takmer oči vypadli: Na letisku našli... Tomu nebudete veriť!