Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
15.08.2023 16:30 | Správy | Domáce správy | Bratislava
FotoPR článok

Cyklistické podujatie L’Etape Slovakia by Tour de France prinesie veľké mená a veci: Odpadnete, kto sa ukáže!

Tretí ročník cyklistického podujatia L’Etape Slovakia by Tour de France, organizovaného podľa vzoru etapy na slávnej Tour de France, vzbudzuje veľký ohlas. Organizátorov tohto prestížneho podujatia už necelý týždeň pred štartom (20. 8.) nesmierne potešil rekordný počet prihlásených účastníkov.

Organizátori sú presvedčení, že táto novinka vnesie do podujatia viac atmosféry, ktorú poznajú fanúšikovia cyklistiky z legendárnej Tour de France.

Škoda Auto Slovensko ako hlavný partner podujatia zabezpečuje okrem jedinečnej novinky v podobe karavány aj dve riaditeľské vozidlá Škoda Enyaq Coupé. Zároveň bude mať počas celého podujatia na trati aj ďalšie vozidlá, ktorých úlohou bude zabezpečiť plynulosť pretekov a bezpečnosť všetkých zúčastnených.

„Sme nesmierne radi, že ako líder vo svojej oblasti a partner všetkých cyklistov, môžeme aj tento rok priniesť na Slovensko kus svetového podujatia. Fanúšikov cyklistiky tak vďaka L’Etape Slovakia by Tour de France čaká množstvo zážitkov, skvelé výkony na trati a úžasná atmosféra popri nej. No a osobne sa veľmi teším, že si toto podujatie užijeme spolu s ostatnými priaznivcami cestnej cyklistiky priamo v sedle bicykla v pelotóne,“ hovorí Jaroslav Hercog, riaditeľ Škoda Auto Slovensko.

Ďalšiu novinku predstavila Oľga Hammer, marketingová manažérka Eurovea. „Je ňou nové miesto štartu a tzv. L´EtapeVillage, ktoré sa premiestnili do samého centra Bratislavy. Eurovea vytvorí pre zázemie podujatia úplne nový priestor a otvára divákom aj účastníkom úplne nové možnosti.“ Štartovať sa bude pri novej budove Slovenského národného divadla.

Tretí ročník L’Etape Slovakia by Tour de France prináša ako novinku dva samostatné štarty, ktoré nielenže znamenajú väčší komfort pre pretekárov, ale taktiež prispievajú k zvýšeniu celkovej bezpečnosti vzhľadom na nárast počtu prihlásených jazdcov. Milovníci cyklistiky si budú môcť kúpiť pamätné cyklistické dresy, ktoré navrhol zahraničný ambasádor podujatia – bývalý profesionálny jazdec Geoffroy Lequatre z Francúzska. „Na výber sú dva moderné a svieže dizajny, ktoré kombinujú hlavné prvky a znaky legendárnych pretekov a naše lokálne prvky,“ prezradil Peter Pukalovič, marketingový riaditeľ podujatia.

späť pokračovanie
Viac k téme:
Diskusia /
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Foto
Obrovské sklamanie a zmar: Slováci nestačili na Lotyšov, čaká ich ešte boj o štvrťfinále
(ilustračné foto).
Islamský štát sa prihlásil k útoku v Afganistane: Zahynulo niekoľko ľudí
Lotyšský brankár Kristers Gudlevskis (vpravo) zachraňuje pred slovenským hráčom Milošom Kelemenom.
Foto
Slovensko - Lotyšsko ONLINE: Spečatia Slováci postup do štvrťfinále?
Ebráhím Raísí.
Aktualizované
S iránskym prezidentom za zrútil vrtuľník: Nové informácie v pátraní!
Ilustračné foto.
Nehodu vrtuľníka v Iráne sleduje celý svet: Zrútil sa neďaleko štátnej hranice s Azerbajdžanom
Harlow Gardner
Foto
Princezná má vzácne genetické ochorenie: Je jediná na svete! Detaily vám vtisnú slzy do očí
Generálna prokuratúra
Muž sa mal vyhrážať ministrovi a dvom poslancom: Súd ho vzal do väzby
Jozef Majský
Aktualizované
Zomrel Jozef Majský († 78): Podnikateľ len nedávno slávil narodeniny
Otília zomrela rukou beštiálneho vraha.
V breznianskom múzeu ožije mrazivá história: Brutálnu vraždu Otílie († 22) riešili 90 rokov!
Foto
FOTO len pre silné žalúdky: Tínedžera stála drobná chyba takmer život! TÚTO vec má každý z nás doma
Young couple man and woman at home kitchen. An alcoholic man drinks vodka, a woman covers her face with her hands and cries. Family quarrel, addiction problem
Neviete skoncovať s alkoholom? Myslite na svoje zdravie! Skúste doma tento TRIK
Na snímke minister vnútra SR Matúš Šutaj Eštok (Hlas-SD).
Polícia eviduje desiatky prípadov schvaľovania trestného činu: Takto sa vyjadril minister vnútra