Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
24.06.2023 00:00 | Nové Časy | Cestovanie
Sponzorované

Z Bratislavy do Vietnamu, Dominikánskej republiky aj na Kubu: Supermoderným lietadlom

To tu ešte nebolo! Z bratislavského letiska bude lietať v súčasnosti najmodernejšie lietadlo na svete do troch vzdialených exotických destinácií.

Kuba, Dominikánska republika a Vietnam budú tak pre Slovákov nielen dostupnejšie, ale aj lacnejšie ako doteraz. Oznámila to skupina DER Touristik Eastern Europe, ktorá uzavrela kontrakt so španielskymi aerolinkami World2fly.

Otvoriť galériu

Klienti budú z Bratislavy lietať Airbusom A350-900, ktorý našinci poznajú iba z veľkých európskych miest. Je to výnimočné, maximálne pohodlné lietadlo, plné nových technológii a v súčasnosti aj najúspornejšie. Vďaka použitým materiálom má až o 25 % nižšiu spotrebu paliva.

Na lety s Bratislavy španielske aerolinky poskytujú Airbus A350-900 pre 432 pasažierov, čo zabezpečí najlepší pomer celkovej ceny letu a počtu cestujúcich a tým aj najvýhodnejšiu cenu letenky. „Budeme mať k dispozícii úplne nové lietadlo, takže verím, že už samotný let bude pre klientov skvelým zážitkom, navyše budeme schopní ponúknuť aj najlepšiu cenu,“ vysvetľuje predseda predstavenstva skupiny Der Touristik Jiří Jelínek.

Otvoriť galériu

K pohodliu cestujúcich prispeje aj to, že má najtichšiu kabínu zo všetkých súčasných lietadiel. V základnej cene letenky cestujúci dostanú hlavné jedlo s tromi chodmi a desiatu alebo raňajky pred pristátím. Na palubu si budú môcť vziať 10-kilogramovú batožinu a odbavená sa musí zmestiť do 23 kg.

„Počas celého letu bude k dispozícii wifi a bohatý systém palubnej zábavy v češtine s 200 hodinami filmov, hudby, audiokníh a hier na obrazovkách pred každým sedadlom. Vďaka nižšiemu tlaku v kabíne sa výrazne znižuje únava a jet lag,“ dopĺňa Jelínek.

Spoločnosť DER Touristik Eastern Europe, ktorá zastrešuje značky KARTAGO Tours a FISCHER, pôsobí okrem slovenského aj na českom, poľskom, maďarskom a rumunskom trhu. Lety Airbusom A350-900 z Bratislavy chce predávať aj rakúskym klientom.

Otvoriť galériu

Lietadlo odštartuje vždy z Bratislavy, poletí do Prahy na dotankovanie a z pražského letiska už priamo do destinácie. Vo všetkých destináciách budú česky a slovensky hovoriaci delegáti, vo vybraných hoteloch aj animátori.

Týmto výnimočným lietadlom budete môcť priamo z Bratislavy odletieť do týchto troch vzdialených exotických destinácií:

1. Na Kubu bude FISCHER a KARTAGO Tours lietať na koralový ostrov Cayo Santa Maria, ktorý má najkrajšie pláže z celej Kuby. Týždenný zájazd do 5* hotela vás vyjde od 1 259 €.

Otvoriť galériu

2. V prípade Dominikánskej republiky budú zájazdy smerovať do letoviska Punta Cana, ktoré láka karibskými plážami s bielym pieskom, palmami, luxusnými hotelmi a bohatým nočným životom. Za týždenný pobyt v 4* hoteli a All inclusive zaplatíte od 1 259 €.

3. Úplnou novinkou v ponuke je najväčší vietnamský ostrov Phu Quoc. Až 70 % ostrova tvorí národný park zapísaný v zozname UNESCO. Phu Quoc je turistom z celého sveta známy vďaka jednému z najväčších zábavných parkov v Ázii VinWonders a obchodnému centru Gran World, ktoré sa podobá Benátkam. Cena týždenného pobytu v luxusnom 5* hoteli Melia Vinpearl Phu Quoc začína od 1 385 €.

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Bujaré oslavy v šatni! Obrovská radosť hráčov Látok: Malá dedinka vyhrala Prezidentský pohár
Neobyčajná záchrana: Muži si v priehrade všimli uviaznuté zviera. S týmto však nerátali
Muži si v priehrade všimli uviaznutého psíka: Keď podišli bližšie, nastalo prekvapenie! Ako mu pomohli?
Dnešní zlodeji sú veľmi kreatívni.
Zlodej našiel vynaliezavý spôsob, ako kradnúť: Bizarnosť zachytila kamera!
 Americký minister obrany Lloyd Austin
Amerika pozastavila dodávku bômb: Vážne obavy! Čo sa deje?
Na snímke minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár.
Blanár odišiel na pracovnú cestu na Cyprus: S kým sa tam stretne?
(ilustračné foto).
Počasie sa bude opäť blázniť: Čakajú Slovensko znova mrazy?!
Close-up Focus on Person's Hands Typing on the Desktop Computer Keyboard. Screens Show Coding Language User Interface. Software Engineer Create Innovative e-Commerce App. Program Development
Poľsko oznámilo nové hekerské útoky skupiny spojenej s Ruskom
Britský minister zahraničných vecí James Cleverly.
Británia vyhostí ruského úradníka: Tvrdí, že je nedeklarovaným dôstojníkom vojenskej rozviedky
Kto mu dal vodičák? Šofér chcel obehnúť auto sprava, no doplatil na to. Mal šťastie, že prežil
Vodič sa chcel vyhnúť kolóne nevyberaným spôsobom: Uvidíte, ako skončil, nebudete ho ľutovať!
Milan Majerský - predseda KDH
Majerský ku Dňu víťazstva nad fašizmom: Násilie a nenávisť mať v našej spoločnosti miesto
Ray Houghton
Foto
65-ročný kulturista si nechal potetovať celé svoje telo: Nechal si začierniť aj ... Penis?!
Európsky parlament v Štrasburgu
Vzdala to! Jedna kandidátka odstúpila z boja o europarlament