Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
17.03.2023 00:00 | PR články
PR článok

Najstarší klub mení názov. Na trávniky prichádza ST. NICOLAUS MONARCHS!

Mančaft amerického futbalu Bratislava MONARCHS po viac ako 25 rokov mení svoj názov. Stojí za tým spojenie so spoločnosťou ST. NICOLAUS. Tá sa stáva novým generálnym partnerom jedného z najstarších a najúspešnejších klubov u nás. Privítajte ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA!

Na jednej strane naša jednotka v americkom futbale Bratislava MONARCHS, na druhej strane najväčší slovenský výrobca liehovín ST. NICOLAUS, spojili svoje sily a vytvorili víťazný tím ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA. „Americký futbal je najmä v USA fenomén, v Európe a u nás získava každým rokom väčšiu popularitu. Sme radi, že aj my prispejeme k rozvoju tohto športu, ktorý má dlhoročnú tradíciu na Slovensku, rovnako ako naša spoločnosť. Veríme, že sa nám podarí u nás vychovať  mladé talenty a novú generáciu hráčov amerického futbalu,“ hovorí Andrej Môťovský, Senior Group Brand Manager zo ST. NICOLAUS.

Touchdowny, napätie, dokonalá kombinácia dynamickej hry a stratégie medzi dvoma tímami, aj to sú dramatické momenty, ktoré fanúšikom zaručia hráči počas zápasu. „Americký futbal je oslavou napätia, rýchlosti, sily, ale aj obratnosti, a my sme radi všade tam, kde sú oslavou pozitívne emócie,“ dodáva Andrej Môťovský zo ST. NICOLAUS.

Otvoriť galériu
Zdroj: ST. NICOLAUS

História amerického futbalu sa na Slovensku píše od roku 1995, kedy bol založený klub MONARCHS. „Sme viacnásobným majstrom Slovenska, a v Bratislave patríme medzi najnavštevovanejšie športy s úžasnou energickou atmosférou. Aj preto sa tešíme, že sa našim generálnym partnerom stala jednotka na Slovenskom trhu spoločnosť ST. NICOLAUS, ktorá je súčasťou veľkej MONARCHS rodiny, “ hovorí Peter Kočí, prezident klubu ST.NICOLAUS MONARCHS.  Americký futbal spája ľudí, či už sú to hráči na ihrisku, alebo diváci na tribúnach, pričom medzi nimi vzniká nerozlučné puto a v neposlednom rade radosť z hry. „Veríme, že aj nový názov nášho tímu fanúšikovia privítajú a z tribún sa bude ozývať ST. NICOLAUS MONARCHS,“ dodáva Peter Kočí. Pre hráčov amerického futbalu ST. NICOLAUS MONARCHS BRATISLAVA čaká v aktuálnej sezóne 2023 päť domácich a päť vonkajších zápasov so zaujímavými súpermi, top atmosférou na zápasoch a oddaní fanúšikovia.

Spoločnosť ST. NICOLAUS už v minulosti podporila šport na Slovensku, a to partnerstvom značky v rámci podpory hokeja, klubového futbalu, ale aj s OKTAGONOM.

Spoločnosť ST.NICOLAUS, a.s., je lídrom na slovenskom trhu, ktorá vám už od roku 1867 prináša tradičné a obľúbené liehoviny vyrobené z prvotriednych surovín. Portfólio spoločnosti tvoria desiatky značiek, medzi najvýznamnejšie patria Nicolaus Vodka, bylinná Demänovka, Professorado rum, ovocné liehoviny radu Jubilejná, kvalitné vína Slovenské Vinice, tradičná rada KLASIK a pravé ovocné destiláty Zbojnícka. Spoločnosť je tiež výhradným distribútorom značiek Soberano, Lepanto, Vodky Russian Standard, rumu Bumbu, ginov The London No.1, MOM gin, Gibson´ s, škótskej whisky Glen Moray a írskej whiskey West Cork a tiež vín zo Španielska. Obchodné zastúpenie má aj v Českej republike, Maďarsku, krajinách Balkánu a svoje produkty vyváža do mnohých krajín sveta.

V prípade záujmu o bližšie informácie prosím kontaktujte:
Šimon Kučera, Project Specialist, 1st CLASS AGENCY,  tel: +421 911 962 629, kucera.simon@stclass.sk

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Attila Végh a jeho tréner Ilja Škondrič.
Tréner Végha Ilja Škondrič: TAKTO naložil jeho hejterom!
(ilustračné foto)
V Žiline sa strieľalo! Policajti nemali na výber: Dôvodom má byť správanie tínedžera
Iveta († 48) a Jozef.
Bartošovej († 48) hrob je aj po rokoch prázdny: Spor o urnu? Vdovec Rychtář prehovoril, prečo to tak je
(ilustračné foto)
Prevratný krok v liečbe Alzheimera? Vedci objavili gén, ktorý by mohol ZNÍŽIŤ riziko choroby!
Ilustračné foto
Držte si klobúky, na západe výrazne zafúka: Týka sa to týchto slovenských okresov
Ilustračné foto
NAJTEMNEJŠIE ostrovy na svete: Smrtiace kmene alebo cintorín lodí! SEM by ste rozhodne vstúpiť nechceli
(ilustračné foto)
Ako v skutočnosti funguje režim inkognito? Nie ste až tak v bezpečí, ako si myslíte!
ilustračné foto
Hlavný ukrajinský veliteľ: Situácia na fronte je ZLÁ! Obsadili Rusi ďalšie územia? Desivé slová o eskalácii
Tréner Francesco Calzona na lavičke SSC Neapol.
Neapol sa dohodol s trénerským esom: Môže Calzona baliť?
Svadba Williama a Kate z roku 2011.
Foto
TAJNÉ detaily zo svadby Williama a Kate, ktoré vám unikli: Skryté ODKAZY a... To ste určite nevedeli!
(ilustračné foto)
Veľká tragédia na vojenskej základni: Výbuch munície zabil niekoľko vojakov!
Ilustračné foto
Ľahko prehliadnuteľné príznaky tichého zabijaka: Ak pociťujete TOTO, ihneď bežte k doktorovi