Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
18.01.2023 00:00 | PR články
PR článok

K úspechu pri plnení novoročných predsavzatí pomôžu aj alternatívy

Nový rok – nový začiatok – nové výzvy. Malé zmeny môžu viesť v živote k veľkým divom, stačí len správne vytýčený cieľ a jasná predstava, ako sa k nemu dopracovať.

Koľko ľudí, toľko chutí...

Skoncovať s kilami navyše a pochváliť sa štíhlymi krivkami, naučiť sa cudzí jazyk, zlepšiť sa v jogových pozíciách, zabehnúť svoj prvý polmaratón či povedať nie horiacej cigarete – to je len malý výber z veľkej hitparády novoročných predsavzatí. Veľa novoročných výziev sa týka zdravšieho životného štýlu – cvičenia, chudnutia, zbavovania sa nerestí. Do ďalšej skupiny patrí učenie sa nových vedomostí a zručností, ktoré nám pomôžu v kariérnom napredovaní alebo kvalitnejšie a pestrejšie tráviť svoj voľný čas. Mnohí túžia nájsť si viac času pre seba, zaviesť si vo svojom živote jednoduché relaxačné rituály, ktoré pomáhajú v týchto náročných časoch zbaviť sa stresu a pretlaku povinností. Každé z novoročných predsavzatí je však beh na dlhé trate, žiadny super krátky šprint, ktorý s vypätím síl dobehneme a potom sa zmorení únavou zvalíme na trati – aby sme sa po pár dňoch vrátili do starých zabehnutých koľají aj s našimi starými „dobrými“ zlozvykmi.

Otvoriť galériu
Zdroj: British American Tobacco

Ako uspieť?

Odborníci radia jednoduché pravidlá – stanovte si reálne dosiahnuteľný cieľ, postupujte pri jeho plnení malými krôčikmi vpred, nemajte hneď veľké oči. Nenechajte sa odradiť prvým malým neúspechom, chváľte sa a nebojte sa každý zdarný deň odmeniť tým, čo vás teší. Spojte svoje sily s ďalším odhodlancom v snahe dosiahnuť rovnaký, či aspoň podobný cieľ – môžete si byť oporou a navzájom sa potiahnete, keď vám začnú po pár dňoch ubúdať sily či klesať motivácia. Značte si svoje úspechy, zapisujte si ich do denníka alebo v aplikácii v smartfóne. Buďte na seba hrdí! Odhodlali ste sa, vykročili ste a už ste v pohybe za svojím cieľom, a to sa predsa počíta. Verte si!

Otvoriť galériu
Zdroj: British American Tobacco

Moderné alternatívy ako pomocník na dosiahnutie cieľa

Obzvlášť zbavovanie sa nerestí na čele s cigaretami býva veľkou výzvou a pre mnohých aj tvrdým orieškom. Stará ľudová múdrosť síce hovorí, že pevná vôľa všetko zdolá, ale ako jej môžete pomôcť, aby ste neprestávali fajčiť, alebo tentoraz ste už naozaj prestali? Ak nedokážete s fajčením seknúť zo dňa na deň, obráťte svoju pozornosť na moderné alternatívy. Jednou z nich je aj zahrievaný tabak. Zariadenie na zahrievanie tabaku tabak nespaľuje, ale pri podstatne nižšej teplote tabakovú náplň zahrieva. Práve vďaka tomu vzniká pri užití bezdymovej alternatívy len aerosól namiesto nepríjemného zápachu z cigaretového dymu, ktorým ľahko napáchnu vlasy, oblečenie aj celý interiér. Aerosól navyše obsahuje podstatne menej toxikantov ako dym z horiacej cigarety, čo ocení nielen fajčiar, ale aj jeho okolie. Takisto popol, ktorý po fajčení klasickej cigarety ostáva v popolníkoch a zapácha, je minulosťou. Horúcou novinkou v tomto segmente je inovatívne zariadenie s pokročilou technológiou na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 od British American Tobacco. Okamžite zaujme nielen šik dizajnom v siedmich monochromatických a dvojfarebných prevedeniach, ale aj silným výkonom a praktickými funkciami pre maximálny užívateľský komfort. Zariadenie je ľahšie, vytvorené v ergonomickom dizajne s kompaktnejšími rozmermi, takže pohodlne sadne do ruky. Jednoducho sa obsluhuje a ponúka dva režimy zahrievania – Standard a Boost. V režime Standard sa vložená náplň zahreje do 20 sekúnd, v režime Boost už do 15 sekúnd, aby ponúkol ešte intenzívnejší zážitok. Na zapnutie každého z režimov slúžia osobitné tlačidlá, čo umožňuje jednoduché prepínanie medzi režimami. Šikovnou vychytávkou je clonový uzáver na vkladanie náplní, ktorý umožňuje hygienickejšiu údržbu a minimalizuje riziko zanášania nečistôt do zariadenia v čase, keď sa zariadenie nepoužíva. Prechod na túto bezdymovú alternatívu znamená pre fajčiara viac ohľaduplnosti k sebe a svojmu okoliu a takisto nezanedbateľnú finančnú úsporu v porovnaní s klasickými cigaretami v časoch, keď sa opäť vo veľkom hovorí o ich zdražovaní.

Zariadenie na zahrievanie tabaku glo™ HYPER X2 je určené len pre dospelých užívateľov tabakových výrobkov. Stojí 20 eur – tri farebné varianty sú na predaj vo vybranej sieti trafík, všetkých sedem modelov X2 si je možné kúpiť z pohodlia domova aj online. Viac informácií o zariadeniach na zahrievanie tabaku glo™ nájdete na www.discoverglo.sk.

Otvoriť galériu
Zdroj: British American Tobacco

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk




(ilustračné foto)
Ukrajine sa podarila veľká vec! Hlásia úspech: Rusi budú zúriť
Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok.
Šutaj Eštok o novom riaditeľovi ÚIS: Táto vec mu od jeho nástupu robí radosť
 Ženu zatkla polícia po tom, čo dotlačila mŕtvolu svojho strýka do banky, aby získala pôžičku!
VIDEO Otrasný prípad: Žena do banky dotlačila mŕtvolu svojho strýka! Chcela získať pôžičku
Na snímke prezidentka SR Zuzana Čaputová
Prezidentka pri príležitosti Dňa narcisov: Dobrovoľníkom a podporovateľom vyjadrila vďaku
Minulý týždeň sedela v porote Fialová, túto nedeľu bude Bardy.
Foto
Kto zasadne do porotcovského kresla Let’s Dance?! Fialovú vystrieda TENTO sexsymbol
Silné búrky v Afganistane a Pakistane si vyžiadali najmenej 137 obetí.
Foto
V krajine vládne PEKLO: Silné búrky majú obrovské množstvo obetí
Každé zvýšenie minimálnej mzdy pomôže najmenej zarábajúcim.
Aktualizované
Erik Tomáš prehovoril o 13. dôchodkoch v tomto roku: Aká bude jeho výška?!
(ilustračné foto)
Česko má nového milionára! TIETO čísla mu priniesli šťastie: Poriadne si prilepšil
Medvede sa vyskytujú už aj v oblastiach, ktoré pre ne nie sú prirodzené.
Foto
Expert o útokoch medveďa: Keby chcel, zabije vás za 3 sekundy! Čo si myslí o stretoch so šelmou na Slovensku?
Bývalá česká tenistka Andrea Sestini Hlaváčková nedávno porodila druhú dcéru.
Po pôrode krutá rana: Manžel bývalej českej tenistky má rakovinu!
Ilustračné foto
Narušená doprava v Bratislave: Na mieste je polícia aj hasiči! Na auto tam spadol... Sledujte tie FOTO
S Reném tvoria nerozlučnú dvojicu.
Foto
Plačková sa po rokoch vrátila k najťažším dňom: Prezradila nové detaily o NEVERE manžela! Čo by dnes robila inak?