Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
10.06.2024 00:00 | PR články
PR článok

Hlasujte o multifunkčný K Park vo vašom meste

Zišlo by sa vám miesto, kde by ste si zahrali streetbal? Zajazdili si na kolobežke alebo skateboarde, zabavili sa pri pingpongu s kamošmi či otestovali svoju kondičku na lezeckej stene a workoutovom ihrisku? Tak sa nezabudnite zapojiť do hlasovania!

Nezmeškajte to

Mladí trávia za počítačom, tabletom a mobilom viac času, než je podľa odborníkov zdravé. Pohyb ich veľmi nebaví, no pravdou je, že často naň nemajú vytvorené vhodné podmienky. Aj preto sa známy reťazec rozhodol venovať slovenským mestám a mestským častiam moderný športovo-oddychový areál, kde môžu deti a tínedžeri tráviť svoj voľný čas zmysluplne, pri aktivitách, ktoré ich skutočne bavia. Šestnásť K Parkov už stojí, postupne budú pribúdať ďalšie. A pomôcť tomu môžete aj vy.

Ako? Napríklad tak, že zahlasujete za niektoré z dvadsiatich troch miest, ktoré sa tento rok zaregistrovali do súťaže o nové K Parky. Verejné hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk začína vo štvrtok 30. mája 2024. O tom, kde Kaufland nakoniec svoje športoviská postaví, rozhodnete možno práve vy. Víťazov môže byť len sedem, preto neváhajte a hlasujte, súťaž trvá len do 3. júla 2024.

Otvoriť galériu

Mladí sa potrebujú hýbať

Určite ste už počuli, že denne by sme sa mali hýbať aspoň 30 minút. Odborníci navyše upozorňujú, že ideálne je spojiť šport a pobyt na čerstvom vzduchu. Ten preukázateľne podporuje naše psychické a fyzické zdravie, posilňuje imunitný systém, telu totiž vonku dodáme kyslík, ktorý je pre zachovanie dlhodobo dobrého zdravia veľmi dôležitý.

V dnešnej dobe plnej technológií sa počíta každý jeden krok, špeciálne, ak ide o tínedžerov. Nekonečné scrollovanie sociálnych sietí neskoro do noci či hrbenie sa za počítačom, aj takto dnešná mládež trávi svoj voľný čas. Kaufland preto svoje K Parky stavia mladým doslova na mieru. Tvárou tohto projektu je raper Separ, ktorý okrem iného ukazuje svojim fanúšikom, že sedieť doma nie je „cool“, lepšie je si zašportovať a tráviť čas spoločne s kamošmi, v offline svete.

Otvoriť galériu

Majte K Park na skok

Jedno z prvých ihrísk, ktoré známy reťazec na Slovensku otvoril, bol K Park v mestskej časti Košice - Poľov. Domácim robí radosť aj dnes, podľa starostu Rolanda Lacka ho aktívne využívajú všetky vekové kategórie, a to nielen miestni, ale aj iní obyvatelia Košíc. „Projektom K Park sa zvýšil záujem detí, mládeže i dospelých o fyzickú aktivitu, šport a zábavu. Veríme, že K Park bude aj naďalej bude slúžiť pre širokú verejnosť na športovú aktivitu a zábavu.“

Do štvrtého ročníka úspešného projektu, ktorý prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky, sa prihlásilo 23 miest a mestských častí. Záujemcovia sú rozdelení do troch kategórií podľa počtu obyvateľov, pričom v každej veľkostnej kategórii zvíťazia dve mestá alebo mestské časti s najvyšším počtom prepočítaných hlasov. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov daného mesta či mestskej časti, aby všetci registrovaní uchádzači mali vyrovnané šance na výhru.

Siedmy, bonusový K Park, postaví spoločnosť Kaufland v lokalite, ktorá nazbiera najväčší počet hlasov počas celého priebehu hlasovania, teda od 30. mája do 3. júla 2024. Súťaž prebieha na stránke www.kauflandpark.sk. Na to, aby ste sa mohli zapojiť, je potrebné najprv sa zaregistrovať. Potom už vám nič nebráni, aby ste svojmu mestu alebo mestskej časti poslali každý deň jeden platný hlas. Navyše, aj tento rok môžeme získať niektorý z tridsiatich smartfónov, ktorými spoločnosť odmeňuje hlasujúcich. Šance na výhru sú vyrovnané, neváhajte a súťažte aj vy, aby ste mali svoj K Park doslova na skok!

TU HLASUJTE

Otvoriť galériu

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: Pr článok

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou News and Media Holding, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk

Slovenská výprava na otváracom ceremoniáli OH 2024.
Foto
Historický otvárací ceremoniál v Paríži: Nechýbal ani prezident Pellegrini so známy mužom
Siren light on roof of police car at street. Themes crime, emergency and help.
V Belgicku obvinili troch cudzincov: Desivé, čo mali plánovať! Mohlo to skončiť veľmi zle
Bývalý americký prezident Donald Trump (vľavo) a izraelský premiér Benjamin Netanjahu (vpravo).
Trump sa stretol s Netanjahuom: Máme veľmi dobrý vzťah, skonštatoval
Rusi si doma olympiádu v Paríži nepozrú.
Foto
Rusi dali najavo svoj jasný postoj k olympiáde: Po 40 rokoch sa opakuje história!
Šedé pitie je oblasť medzi sociálnym pitím a úplnou závislosťou od alkoholu.
Doprajete si pohárik alkoholu? V rizikovej skupine môžete byť aj vy: Pozorne čítajte a ostanete prekvapení
Emotional woman sharing her story during support session for addicts, close up on gesticulating hands
Smutný prieskum medzi občanmi EÚ: Máme STRACH, číslo neveští nič dobré
Prison concept. Jail bars and metal handcuffs on the floor, dark background. 3d illustration
Zadržali troch Bulharov, ktorí vyčíňali v Paríži: Smutné, čo majú mať za ušami
Young man holding his genitals; concept of pee holding, lack of toilet, prostate cancer, UTI or urinary tract infection
Keď muž prišiel do nemocnice s ukrutnou bolesťou, už bolo ZLE: Lekári siahli na jeho pýchu!
Burning asteroid moving through the Earth. Digital illustration.
Vedec NASA vyriekol desivé slová: Varovanie pred ASTEROIDOM! Môže mať obrovské následky
Close-up of hand of senior on hand of dying elderly person as sign of support during sickness
Nový liek na Alzheimerovu chorobu zmietli zo stola: Európska agentúra pre lieky vysvetľuje
Americký hudobný skladateľ Philip Glass.
Americký skladateľ pení: Prstom ukazuje na krymské divadlo! Naozaj si TOTO dovolili?
Traffic jam on a german highway with focus on the left back light.
Veľké dopravné obmedzenie na R1: Vodiči, zbystrite pozornosť! TADIAĽTO cez víkend neprejdete