Vaše tipy Máte tip na článok, zaujímavé fotografie alebo video? Pošlite nám ich! Poslať tip
23.11.2022 00:01 | Nové Časy | Čas Vianoc

Nerob si starosti, máme všetko. Čo darovať svokrovcom?

Vybrať darček pre niektorých členov rodiny môže byť poriadny oriešok. Napríklad svokrovcom. Viete, čo im tento rok podarujete? Poradíme vám.

Kým s detičkami, manželom či manželkou alebo rodičmi si ešte poradíte, vybrať vhodný darček pre svokrovcov vám môže zabrať nejaký ten čas. Obzvlášť, ak tradične ako každý rok zaznie hláška: „Nerob si starosti, máme všetko.“

Pre svokru:

Šperk trošku inak

Šperky patria v rebríčku obľúbených darčekov pre ženy na popredné priečky. Vy to však môžete ešte o niečo povýšiť. Darujte svokre šperk vyrobený z odstrihnutých vláskov vašich deti alebo s odtlačkom prsta vnúčaťa či vygravírovaným EKG niekoho jej srdcu blízkeho. Ak si myslíte, že nič z toho by svokru nenadchlo, stavte na istotu – klenot z perál.

Spomienkové knihy dojmú

Toto je jeden z najobľúbenejších darčekov. Či už to bude fotokniha alebo kombinovaná kniha, kde môžete okrem fotiek pridať aj vlastné verše a tajné správy, verte, že takýto darček plný spomienok prinesie úsmev, slzy šťastia, ale čo je hlavné, bude tešiť celé roky.

Kabelka nadchne

Poviete si nuda. Avšak bez ohľadu na vek, ženy kabelky milujú. Podčiarkujú ich osobnosť, dopĺňajú štýl, dodávajú šmrnc všedným outfitom. Kvalitná kabelka skrátka nikdy nesklame. Môžete pritom staviť na originálny dizajnérsky kúsok, alebo sa rozhodnúť pre ručne vyrábanú kabelku od šikovných slovenských tvorcov.

Otvoriť galériu
Zdroj: Adobe Stock

Pre svokra

Rodokmeň prekvapí

Rodokmeň je perfektný a originálny darček, ktorý bude naveky pripomínať, odkiaľ sme vzišli. Pátrať po predkoch môžete sami alebo sa spoľahnúť na jednu z firiem, ktorá genealogické služby ponúka. Darovať pod stromček rodokmeň v krásnom starodávnom dizajne a nikdy tak nezabudnúť na rodinné korene, je skrátka famózne.

Vlastný erb uchváti

Ak váš svokor nepochádza zo šľachtického rodu, pravdepodobne jeho rodina nemá žiadny erb. Je načase to zmeniť. Aj na Slovensku nájdete odborníkov, ktorí sa zaoberajú tvorbou erbov a podľa istých indícii o rodine dokážu vypracovať originálny erb, ktorý bude dokonca spĺňať všetky heraldické podmienky, aby mohol byť oficiálne zapísaný do celoslovenského registra erbov. A to už je niečo.

Knihy nesklamú

Správne zvolená kniha poteší srdiečko každého milovníka literatúry. Trafiť sa do vkusu nemusí byť náročné, stačí zájsť do svokrovej knižnice a poobzerať sa po obľúbených autoroch. Pod stromček môžete zabaliť najnovší kriminálny bestseller, overenú klasiku z prózy, prípadne kúpiť knihu zo vzácnej zbierky.

Pre oboch

Zážitok je naj

Zážitkový darček je perfektný nielen pre aktívnych svokrovcov, ktorí s obľubou skúšajú nové veci, cestujú a užívajú si život, ale paradoxne aj pre tých, ktorí neradi opúšťajú hranice svojho mesta. Samozrejme, voľte podľa povahy, ak majú radi svoj pokoj, zoskok padákom asi nebude to pravé orechové. Avšak poukážky do divadla, kúpeľov, na masáž, kurz pre gurmánov alebo exkurzia do mincovne či exkluzívna poznávačka vlastného mesta poteší všetkých.

Akční svokrovci

Ak vaši svokrovci žijú naozaj aktívny život, vo výbere darčekov máte voľnú ruku. Čo tak poslať ich vyskúšať si jazdu na psích záprahoch? Alebo let balónom? Alebo zážitok v Parku nočnej oblohy v Poloninách? Fantázii sa medze nekladú. Tak šťastnú ruku vo výbere.

Viac k téme:
Súvisiace články:
Autor: © Nový Čas

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou FPD Media, a.s., so sídlom Prievozská 14, 821 09 Bratislava, IČO: 47 237 601, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, v odd. Sa, vložka č. 6882/B na účely spätného kontaktovania. Prečítajte si viac informácií k ochrane osobných údajov viac informácií k ochrane osobných údajov.

Odporúčame z TIVI.sk


Pri nehode auta a kolobežky v Záhore sa zranili deti, vodička nafúkala.
Foto
Opitá vodička sa zrazila s kolobežkou: Pri nehode na východe Slovenska sa zranili tri deti!
Tankovanie bude čoraz drahšie.
Tankovali sme konečne lacnejšie? Pozrite sa na novinky zo štatistického úradu
(ilustračné foto).
To tu ešte nebolo! Astronauti sú už na mieste, chystá sa historický let
(ilustračné foto)
Objavia sa kamióny na cestách aj počas sviatkov? Polícia chystá opatrenia
Ilustračné foto
Zlodeji ukradli elektrické káble a spôsobili POHROMU! Znefunkčnili podstatnú vec
Let’s Dance sa teší veľkej diváckej obľube.
To tu ešte nebolo: Let’s Dance vyrazí na TURNÉ! Tancujúce hviezdy aj vo vašom meste
Andrej Danko v bratislavskej Dúbravke.
Foto
Andrejovi Dankovi odobrali vodičský preukaz: Líder SNS prišiel upratovať bratislavskú Dúbravku
Lenka prišla pri tragédii o brata.
Foto
Letuška Lenka bojuje s rakovinou: Keď svitla nová nádej, osud jej uštedril ďalšiu tvrdú RANU!
(ilustračné foto).
Súd vzal do väzby ukrajinského ministra poľnohospodárstva: Znepokojivé obvinenia
(ilustračné foto)
Šokujúci krok Japonska kvôli nevychovaným turistom: Zakážu najväčšie lákadlo dovolenkárov!
Thoughtful female high school student sitting at the desk in the classroom and looking away with hand on chin.
Po prvé alebo za prvé? Odpoveď nájdete TU! Pravopis si nemýľte s češtinou
Vďaka role Julesa v Pulp Fiction bol nominovaný na Oscara.
FotoVáš Tip
Do bratislavskej reštaurácie zavítal svetoznámy herec Samuel L. Jackson: Čo si objednal?